Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Skjorter til damer376

Hos FashionDeluxe kan du finde den perfekte skjorte. Lige meget om du er på jagt efter en kortærmet skjorte til sommeren, en oversize skjorte til at have uden på bukserne eller en feminin skjorte med pufærmer, så har vi et væld af modeller, design og mærker. Find din nye skjorte her!
< 1 2 3 4 5 6 7 8 >
< 1 2 3 4 5 6 7 8 >

Skjorter i alverdens design og mærker

Skjorter er for mange kvinder, og måske dig, det sikre valg, både når du skal klæde dig på til arbejdet, ferien eller festen. Dame-skjorter kommer nemlig i mange varianter, kvaliteter og design, der gør det muligt for dig at dress-up eller dress-down dit outfit. Skjorter er for alle kvinder, det er nemlig ikke kun designet, der varierer, men også pasformen. For at gøre det nemt for dig at finde den rigtige skjorte, der passer både din anledning, outfit og ønske om pasform, har vi ved hver skjorte tilføjet en beskrivelse, der gør det nemmere for dig at handle online og finde den perfekte skjorte. Med beskrivelser af pasform, farver og kvalitet kender du indgående til skjorten, inden du får den ind ad døren. Er du i tvivl om din størrelse? Så kan du læse vores størrelsesguide, du finder under hver model, eller skrive til os, så vil vi hellere end gerne hjælpe dig med mål og pasform på din drømmeskjorte.

Find din model

Skjorter til kvinder kommer i alverdens former og modeller. Det betyder, at du stort set altid kan finde en skjorte, der passer til dit outfit, din stil eller det, du skal bruge din nye skjorte til. Du kan f.eks. både få en skjorte med eller uden krave, en dame-denim-skjorte, en oversize skjorte og en skjorte med korte ærmer. Lige meget hvilken model du er til, om det er en lang dameskjorte eller en figursyet hvid skjorte, så har vi hos FashionDeluxe helt sikkert den skjorte, du drømmer om og en model, der imødekommer dine behov. For alle skjorter klæder ikke alle kroppe, helt ligesom hvis du skal købe nye bukser. Talje-nære skjorter passer f.eks. dig med en timeglasform, hvor stribede skjorter, hvor striberne går lodret, kan hjælpe dig med at se højere og smallere ud, fuldstændig ligesom en sort skjorte også kan syne slankende. Er du modsat på jagt efter noget fylde, så skal du måske se dig om efter en skjorte med pufærmer eller i A-formet snit. Udover modeller og snit, så har vi også skjorter i mange farver og nuancer. På siden kan du nemt vælge farve, så er du på jagt efter en grøn skjorte,så vælg blot hvilken farve du vil se. Vi kender det alle sammen. Vi har oftest et mærke eller to, vi aldrig går galt i byen med, når vi skal shoppe nye styles eller finde everyday wear. Hos FashionDeluxe finder du eksklusive modebrands fra danske og udenlandske brands, der aldrig går på kompromis med kvalitet og design. Vi sørger for altid at være først på nye lanceringer fra modeverdenen og gør en dyd ud af, at du ved, at du hos os altid kan finde de nye trends fra dit yndlingsmærke. Vi forhandler mange forskellige brands, og under skjorter kan du fremsøge dit brand eller vælge flere brands, så du kun kigger på de mærker, du ved altid løser dine tøjkriser. Du finder hos os f.eks. en typisk farverig skjorte fra Lollys Laundry, de grafisk printede Continue-skjorter med smukke detaljer eller en minimalistisk skjorte fra Neo Noir. Alle skjortebrands er valgt på baggrund af deres høje kvalitet og smukke design. Køber du en skjorte ved FashionDeluxe, er du derfor altid med på moden og sikret god kvalitet.

Gode tilbud på skjorter

Hos FashionDeluxe finder du ofte exceptionelle tilbud og priser, også på dine yndlingsbrands, f.eks. på en Co’Couture skjorte. Det gør du, fordi vi hele tiden opdaterer vores side med nye styles fra vores udvalgte brands fra ind- og udland. Når noget nyt rammer siden, så sætter vi ofte en række nye styles ned, så hold dig altid opdateret på siden. Udover gode tilbud er vi hurtige på levering. Oftest skal du ikke vente mere end 1-2 hverdage, før din nye skjorte kan blive taget i brug og fuldende dit outfit. Det kan du, fordi vi ønsker at være først på levering og gerne ser, at du får dine styles i hænderne hurtigst muligt. Køber du derudover for mere end 399 kr., så fragter vi det gratis hen til dig. Inden du bestiller og benytter dig af tilbud eller hurtig fragt, så husk, at du altid kan kontakte os, hvis du er i tvivl om størrelser, pasform, eller hvilken kvalitet skjorten er lavet i. Det eneste, du skal gøre, er at skrive eller ringe til os. Og så er der vist bare tilbage at sige: Tag et kig, og find din nye skjorte!