Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Nørgaard Paa Strøget28

Nørgaard Paa Strøget er en dansk tøjproducent, der har været en fast bestanddel af Københavns gadebillede siden 1950'erne. Deres unikke stil og design har gjort dem til en af de mest populære tøjmærker i Danmark. Høj kvalitet og bæredygtighed er i fokus i alle deres produkter. Deres tøj er lavet af de fineste materialer og er designet til at holde i lang tid. Deres bæredygtige produktion sikrer, at du kan føle dig godt tilpas med dit køb og samtidig støtte en virksomhed, der tager ansvar for miljøet.
< 1 >
< 1 >

Nørgaard Paa Strøget ❤︎

Mads Mathias Nørgaard som er født 25. april 1961, er en dansk designer af modetøj, samt direktør og ejer af modehuset Mads Nørgaard - Copenhagen. Mads er uddannet inden for samfundsvidenskab og litteraturvidenskab, men åbnede i 1986 herretøjsbutikken Mads Nørgaard på Amagertorv i København, hvor han også begyndte at sælge herretøj i eget design.I 1990 udvidede han butikken og begyndte at arbejde som konsulent for nabobutikken Nørgaard Paa Strøget, der er ejet af hans far, Jørgen Nørgaard. Mads Nørgaard præsenterede sine kollektioner ved et modeshow for første gang i august 2005 i Den Grå Hal på Christiania.Sidenhen blev en pigetøjskollektion etableret i 1996, og i dag bliver der solgt både tøj til kvinder og mænd under samme tag af mærket Mads Nørgaard og Nørgaard Paa Strøget. Kollektionerne sælges i dag i det meste af verden.Vi hos FashionDeluxe er helt vilde med mærkerne Mads Nørgaard og Nørgaard På Strøget. De smarte Nørgaard På Strøget t-shirts / bluser er et sikkert hit her på shoppen, da de passer ind i enhver kvindes garderobe og stil.Gå på opdagelse i de mange farver, og find dine favoritter

Dansk designikon | Nørgaard t-shirt

Nørgaard På Strøget 101 t-shirt er op til flere gange blevet kåret til at være et dansk designikon, og kan findes på Designmuseum Danmark, hvor de er en permanent del af udstillingen. Jørgen Nørgaard har desuden modtaget en del priser, for de ikoniske t-shirts. I 2007 blev Jørgen bl.a. hædret med Designrådets pris og senere i 2014 modtog Jørgen årets ærespris til Elle Style Awards. Dette stykke dansk modehistorie er altså designet af andet led i Nørgaard-eventyret; far Jørgen Nørgaard. De langærmede t-shirts/bluser fra Nørgaard På Strøget bliver produceret i Danmark, hvor af de bliver strikket i Ikast, og senere syet i Korsør. De langærmede t-shirts bliver udelukkende produceret i certificeret BCI-garner, som er af 100 % bomuld.101 t-shirten er en meget ikonisk t-shirt med lange, slanke ærmer, og som findes i alle regnbues farver. De har en helt perfekt pasform, som aldrig går af mode, de er perfekte til alle sæsoner, og kan bruges år efter år. 101 t-shirten er desuden meget kendte for sine ikoniske striber, som findes i tre forskellige variationer.Man kan med fordel style de ikoniske farvede og stribede t-shirts fra Nørgaard På Strøget med et par fede jeans, for at få et supercool og råt look, eller som top under en kjole.

Sæt farver på hverdagen med Nørgaard bluser

Ønsker du at sætte flere farver på hverdagen, med ved du ikke hvor du skal starte? Så tag et kig på siden her, vi har nemlig et stort udvalg af de smukke og farverige Nørgaard På Strøget bluser. En Nørgaard På Strøget bluse er helt perfekte til dig, som ønsker at tilføre lidt farve til din garderobe, uden at bruge en formue. De farvede og stribede bluser kan nemt kombineres med andre styles fra din garderobe, hvilket gør dem superpopulære, og til et 'must have' i enhver pige eller kvindes klædeskab.

Mads Nørgaard t-shirt = den perfekte pasform

Alle Mads Nørgaard t-shirts er one size, hvilket vil sige at de kan bruges af stort set alle kvinder, uanset højde og vægt. Med en one size pasform, kan man hurtigt blive i tvivl om t-shirten vil passe til ens krop, og om den vil sidde enten for løst eller for stramt, men ingen af delene skal du frygte her. Mads Nørgaard T-shirten er forholdsvis stretchy i materialet, hvilket gør at de tilpasser sig kroppen og følger kroppens former, uanset om du er en størrelse XS eller L. Når du først har prøvet en Mads Nørgaard t-shirt, så vil du aldrig kunne undvære dem i din garderobe.

Nørgaard Paa Strøget bluser til piger og kvinder

Da Nørgaard Paa Strøget 101 er one size, kan de bruges af både piger og kvinder i alle aldre, og de er derfor det oplagte gavevalg. Står du og skal finde en fødselsdagsgave, julegave eller en 'bare fordi' gave, til en pige eller kvinde, som du holder af, så tage et kig her. Blandt de smukke Nørgaard Paa Strøget bluser vil du helt sikkert vil kunne finde en farve som falder i personens smag, også skal du ikke tænke på om størrelsen passer, for det gør den. Gaver skal gives med kærlighed, og ved at give en Nørgaard Paa Strøget t-shirt, så giver du både kærlighed til naturen, og til en person som du holder af.

Gå på udkig online eller i vores butik

På FashionDeluxe.dk finder du et stort og bredt udvalg af de kendte langærmet t-shirt fra Nørgaard Paa Strøget og almindelige t-shirts til kvinder. Gå på opdagelse online og i vores fysiske butikker, og få inspiration til den nyeste mode, vi lover at holde dig opdateret på de nyeste trends.Vi har gratis fragt ved køb over 399 kr. Og der er levering fra dag til dag, hvis du bestiller inden kl. 14. Og altid 14 dages returret og gratis returfragt på varer til fuld pris.

Hold øje med vores tilbud

Både på FashionDeluxe.dk og i vores butikker holder vi løbende forskellige tilbud. I løbet af året holder vi bl.a. sommerudsalg, midseason sale, januarudsalg, Black Friday, fødselsdagsudsalg og mange flere. Hvis de ikke vil gå glip af de mange gode tilbud, så hold øje med vores Instagram eller tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan også tage et kig på vores udsalgsside, hvor vi løbende tilføjer nye udsalgsvarer, og du kan finde varer som er sat ned med hele -60%. Selv tak, og god shopping