Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Markberg13

Markberg er et eksklusiv brand med stort udvalg af tasker og accessories, der er skabt med passion og dedikation til kvalitet og design. Med en Markberg taske kan du være sikker på at have en unik og stilfuld detalje i din garderobe.Taskerne fra Markberg er designet med rene linjer og enkle detaljer, der giver taskerne et tidløst og elegant udtryk. Materialerne er nøje udvalgt, og kun de bedste kvaliteter bliver brugt. Det betyder, at du kan være sikker på, at din Markberg taske vil holde i mange år.

Markberg - Dansk kvalitet

Hele idéen bag Markberg startede tilbage i 2008. Stifteren, Mette, skulle købe nye handsker, men hun syntes det var svært at finde nogen som både var praktiske og funktionelle og som samtidig havde et flot design - Det blev starten på Markberg brandet. Det startede med at Mette og Rune begyndte at producere kvalitetshandsker i et tidløst design, og ikke længe efter fulgte også taskerne. Mette og Rune danner par både privat og professionelt, og har altid haft en passion for bæredygtighed, som de også har ønsket at føre ind i Markberg brandet. De har dermed implementeret forskellige tiltag, for at øge virksomhedens ansvarlighed. Disse tiltag dækker blandt andet diverse certificeringer, zero waste læder og social ansvarlighed. Markberg brandet er bygget op om ét ord, kærlighed!
Kærlighed for at skabe - Kærlighed for at gøre en forskel - Kærlighed til hinanden!

Crossbody tasker

En taske fra Markberg er perfekt til dig der ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller design. En Markberg Crossbody taske er et musthave i enhver garderobe. Crossbody taskerne er i en perfekt størrelse, så du kan have alt det nødvendige med på farten, både solbriller, mobil, nøgler og pung. Crossbody taskerne har oftest minimum et mindre rum, hvor du kan opbevare penge eller værdigenstande.

Bæltetasker

En skøn bæltetaske er fuldstændigt uundværlig, især hvis man skal på tur hvor man kun lige skal have det vigtigste med. Selvom en Markberg Bæltetaske er en del mindre end en crossbody taske, har Markberg bestemt ikke slækket på kvaliteten. Markbergs bæltetasker er ofte lavet i slidstærkt skind, der gør at tasken holder sig pæn i mange år. Vi anbefaler dog at man husker at pleje tasken med pleje beregnet til læder. Dette anbefaler vi for at forlænge taskens levetid, og for at den holder sit smukke ydre.

Handsker

I Markbergs sortiment sniger der sig også handsker og luffer ind. Markberg handsker har som primære formål at holde dine hænder varme selv i bidende kulde - men derfor gør det vel ikke noget at designet også er flot? Markberg luffer er designet i det sædvanlige nordiske tidløse design, der gør at de passer så fint sammen med enhver vinterjakke. Så mangler du bare en lækker hue, og så er du klar til den danske vinter.

Ansvarlighed

Hos Markberg lægges der stor vægt på ansvarlighed og branden arbejder aktivt med både at vise hensyn for mennesker og miljøet. Markberg har fokus på at gøre op med smid-væk-kulturen, og ønsker at producere produkter som kunden for gavn af i mange år. Derudover besøger Markberg sine fabrikker i Europa og Asien mindst 1 gang om året.

GRS-Certificeret

I alle Markberg tasker og produkter er der indprentet batch oplysninger, som sikrer at det enkelte produkt kan spores tilbage i produktionskæden. Markberg har derfor opnået en GRS-certificering. GRS står for Global Recycled Standard, og certificeringen sikrer at Markberg lever op til høje internationale standarder for social ansvarlighed, sporbarhed og verificering af genanvendte produkter.

Zero waste læder

I forbindelse med at Markberg ønsker at have en ansvarlig produktion, har et af de første og vigtigste skridt været, at sørge for at forhindre læderspild. Det betyder at Markberg bruger alt læder, og ikke smider noget ud. Det restlæder som mange andre producenter smider ud, bruger Markberg til bl.a. at lave punge eller detaljer på tasker.

Markberg tasker med hurtig levering

Hos FashionDeluxe kan vi godt forstå at det kan være svært at vente på at få sin nye lækre taske hjem. Der er næsten ikke noget værre end ventetid. Derfor sørger vi for at sende din taske afsted samme dag hvis du bestiller den inden kl 14:00.Det betyder at du oftest vil have din taske i hænderne allerede næste dag. Som prikken over i'et betaler vi faktisk også fragten for dig, hvis bare du køber for over 399,-.Når du køber din Markberg taske hos os har du altid 14 dages fuld returret, hvis tasken mod forventning ikke falder i din smag alligevel - Men mon dog det er tilfældet!