Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Ball

43
Efter 20 års pause er BALL tilbage med deres ikoniske designs. Med hjælp fra designere, stylister og eksperter har BALL-teamet været i stand til at genskabe og modernisere den unikke pasform og det karakteristiske snit og skabt en kollektion af BALL med mere attitude end nogensinde før. BALL har et bredt udvalg af sweatshirts, sweatpants og accesories. Du finder hele vores store udvalg af skønne styles fra BALL her på siden.

< 1 >
< 1 >

BALL

Hvis du er et barn af 80'erne, er BALL et kærkomment gensyn. BALL har efter 20 års pause relanceret deres ikoniske sweatshirts, sweatpants og andet tilbehør, der taler ned i den retro-vibe, som er yderst populær blandt kvinder i alle aldre lige nu. Bliv genforenet med den farverige og sporty BALL-sweatshirt her.

Det ikoniske BALL Original

BALL blev grundlagt i 1974 i Italien, hvor de var respekterede inden for det italienske jeans-marked. Men mærket tog først fart, efter de to danskere Hans og Hans overtog brandet i Skandinavien og forsøgte at sælge tøjet til forskellige butikker. De slog dog først igennem, da de spurgte den svenske butikskæde H&M, om de var interesseret. I 80'erne og 90'erne blev BALL Original et af de største mærker i hele Europa, hvor de særligt havde stor succes i Skandinavien med deres sweatshirts med BALL-logo, som var en af de første på det europæiske marked med print. I 1996 stoppede produktionen dog, da ejeren døde, men nu er mærket genopstået – ligesom i deres storhedstid kan du få BALL-sweatpants. Der er allerede gået 20 år, men det er, som om alt stadig er det samme. De er stadig inspireret af 80'ernes retro-style, og det gamle brand har fået nyt liv. Det er som at se en gammel ven komme tilbage, når du ser de farverige, oversized BALL-sweatshirts med det store logo på brystet.

Lækre BALL-sweatshirts i økologisk bomuld

Med relanceringen har bæredygtighed været i højsædet for mærket. Derfor er alle BALLs sweatshirts, hættetrøjer, T-shirts og sweatpants lavet af 100 % økologisk bomuld. Det vil sige, at tøjet er lavet af organisk dyrkede planter uden brug af kemikalier og pesticider. Du kan derfor trygt hoppe i tøjet fra BALL, og du skal ikke bekymre dig om sikkerheden ved deres produktion. Hele kollektionen er produceret i Europa, og du er garanteret, at de involverede fabrikker overholder EU's krav til sundhed, sikkerhed og miljøbeskyttelse. Sweatshirts fra BALL er lavet af høj kvalitet, som kan følge dig igennem livet og vare i en evighed, hvis du passer ordentligt på dem, og du vil kunne bruge dem i en lang række sammenhænge og begivenheder i livet.

Sporty og retroinspireret tøj fra 80'erne

BALL er 80'er-tøj, når det er bedst, og med mærket relanceret får du den sporty 80'er-stil med nutidens teknologier. Så hvis du er til bløde sweatshirts i et lækkert bomuldsmateriale, sweatpants med elastik i taljen eller behagelige, enkle T-shirts med det retro 80'er-look, er BALL mærket, du skal investere i. Deres sporty og retroinspirerede tøj er som taget direkte fra 80'ernes modescene, som du helt selv kan bestemme, hvordan du skal style. Du kan kombinere den lyserøde BALL-sweatshirt med en feminin nederdel og chunky sneakers, eller du kan gå efter et matchende par sweatpants, der vil være perfekte til en afslappet dag på sofaen, eller hvis du er frisk på en tur ned i fitnesscentret. Der er bare noget cool over en matchende BALL-sweatshirt og -sweatpants. Uanset om du søger sportswear til at træne i, loungewear til hjemmedage, hvor du bare vil have det comfy, eller elsker streetfashion til dit everyday look, vil BALL gøre, at du føler dig tilpas i deres komfortable tøj til damer. Samtidig har comfy aldrig været så cool som med en BALL-sweatshirt. Udforsk vores sortiment af BALL-sweatshirts, -sweatpants og meget andet, hvor du har en masse skønne farver, kombinationer og logomotiver at vælge mellem. Du finder selvfølgelig en bred vifte af nuancer i vores sortiment af BALL-tøj, som gør det oplagt at eje flere beklædningsdele fra mærket.

Sweatshirt med attitude

En sweatshirt er ikke bare en sweatshirt hos BALL, og med deres relancering har de bevist netop dette. Deres team har brugt måneder på at researche gamle klassebilleder og fotoalbums fra 1976-1996 for at genskabe en kollektion, der er lig det originale – og ærlig talt elsker vi det. De skønne og farverige sweatshirts har aldrig været mere cool og sporty end dem, vi ser i dag. De har genskabt og moderniseret BALL-sweatshirtens unikke fit og karakteristiske snit, der giver dig attitude som aldrig før. Med en BALL-sweatshirt har du aldrig følt dig mere tilpas og komfortabel. Med skønne farver som lilla, blå, grøn, hvid og mange andre skønne farvekombinationer vil du nemt inkorporere tøjet i din stil. Du behøver langt fra at være en sporty dame eller have en street-inspireret stil for at købe BALLs ikoniske sweatshirts, sweatpants eller andet streetwear.

Udforsk BALLs kollektioner hos FashionDeluxe

Hos FashionDeluxe kan vi ikke få hænderne ned over BALLs genopstanden. BALLs oversized sweatshirts og sweatpants i fine, moderne farver er ikke til at stå for, og med deres logo på brystet er det som er være tilbage i de glade 80'ere. Uanset om du skal have en klassisk hvid sweatshirt fra BALL, eller du kaster dig ud i en mere farverig variant, er du altid garanteret en god service og hurtig levering hos os. Du skal endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du sidder inde med spørgsmål til mærket eller nogle af de mange andre brands, vi forhandler.