Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Overtøj til damer

73
Hos FashionDeluxe finder du et stort udvalg af overtøj til al slags vejr. Her på siden finder du både overtøj til forår, sommer, efterår og vinter. Vi bestræber os på at have et stort udvalg til enhver smag. Du finder derfor altid både langt, kort, og varmt overtøj her på siden. Dyk ned i siden og lad dig inspirere til dit næste køb af overtøj som matcher din personlige stil. Du finder blandt andet mærker som Mos Mosh, Mads Nørgaard, Neo Noir, Rue De Femme og Sofie Schnoor.
< 1 2 >
< 1 2 >

Stort udvalg af overtøj til alle typer vejr

Her hos FashionDeluxe stræber vi efter at tilbyde et stort udvalg af tøj, så vi har noget for enhver smag. Det er selvfølgelig ingen undtagelse når det kommer til dame overtøj. Vores overtøj er blevet en stor del af garderoben, og skal altså ikke kun være for at holde varmen. Det skal være en god blanding af praktisk og flot design. Vi har derfor i denne kategori samlet en masse lækkert overtøj til damer i forskellige styles, farver og designs, så du kan finde noget der matcher din personlige stil. I kategorien finder du både vinter overtøj, sommer overtøj og overgangs overtøj i et væld af forskellige kvaliteter og længder. Der findes så mange muligheder når det kommer til overtøj, hvad end du er til snøre i taljen, lynlås, knapper eller bælte. Dette er uanset om det er overtøj til sommer eller vinter du er på udkig efter, eller om det er til fest eller hverdag.

Vinter overtøj

Man kan aldrig helt regne med det danske vejr, om det kommer til at regne, sne eller være solskin i løbet af efteråret og vinteren, det er aldrig til at vide. Derfor er det en god idé at være forberedt med overtøj til al slags vejr, som kan tage den værste kulde eller slud der følger med det danske vejr. Her er det ideelt med noget lækkert overgangs overtøj. Hvis det er det du er på udkig efter har vi blandt andet overtøj der er lidt tyndere end vinterjakkerne, som du dog stadig kan holde varmen i. Er det noget godt og varmt vinter overtøj du er på udkig efter, har vi et stort udvalg af overtøj til dame. Alt lige fra lange frakker til korte dunjakker. Allesammen med det formål at holde dig varm og tør gennem vinteren. Tag blandt andet et kig på udvalget fra Mos Mosh, som år efter år leverer lækkert og varmt overtøj til dame.

Sommer overtøj

Når foråret og sommeren banker på døren, og sølen begynder at komme frem, så glemmer vi ofte overtøjet. Men selvom solen har bagt hele dagen, begynder det altså at blive køligt når mørket skrider frem. Derfor er det en god idé at have noget lettere overtøj med sig, hvis det skulle blive koldt. Samtidig skal vi huske på at den danske sommer ikke kun byder på sol, men ofte også regn. Det er altså vigtigt ikke at gemme overtøjet helt væk, selvom graderne stiger udenfor. Om sommeren kan man for eksempel have en lækker vest eller denimjakke, som man lige kan smide ud over outfittet.

Overtøj fra populære brands

Uanset hvilken type overtøj du er på jagt efter, så har vi sørget for at sammensætte et stort udvalg af overtøj fra en lang række populære brands. Det giver dig også mulighed for at vælge mellem en masse lækre designs og farver. Gå på opdagelse i det store udvalg af overtøj fra brands som Baum und Pferdgarten, Wiggys, Neo Noir, Mos Mosh og Basic Apparel.

Overtøj i udvalgte materialer

Når du skal købe nyt overtøj, er en afgørende faktor, når du skal vælge materiale, hvad du skal bruge overtøjet til. Derfor har vi sammensat et udvalg der inkluderer en lang række forskellige materialer til forskellige formål. Skal du bruge en overtøj til regnvejret vil en jakke i et vandafvisende materiale give god mening. Men skal du bruge overtøj til de kølige sommernætter kunne en denimjakke være en mulighed. Vi har også overtøj med dunfyld og uld så du kan holde varmen i de koldeste måneder.

Stort udvalg af overtøj til alle typer vejr

Køb dit overtøj hos FashionDeluxe med hurtig fragt

Har du fundet det helt rette overtøj, skal du lige vide at du her hos FashionDeluxe altid får fri fragt hvis du køber varer for en værdi på over 299,-. Derudover garanterer vi at din pakke bliver sendt afsted samme dag, hvis du blot lægger din ordre inden klokken 14.00. Det betyder at du i langt de fleste tilfælde kan hente din pakke næste dag. Er du ny kunde hos FashionDeluxe kan du tilmed få en rabatkode på 10%, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.