Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Stine A56

Stine A er et eksklusiv smykkebrand, der henvender sig til den moderne og stilbevidste kvinde, som ønsker at udstråle elegance og selvsikkerhed. Med et Stine A smykke, vil du føle dig som en ægte fashionista, der er med på de nyeste trends og stilarter inden for smykkeverdenen. Stine A er kendt for deres unikke designs, der er skabt med omhu og kvalitet i mente. De bruger kun de bedste materialer. Stine A tilbyder et bredt udvalg af smykker, som passer til enhver lejlighed. Deres sortiment inkluderer alt fra store og rummelige creoler, til små og elegante ørestikker. Uanset om du skal på arbejde, i byen med veninderne eller til en festlig begivenhed, så har Stine A det perfekte smykke til dig.
< 1 2 >
< 1 2 >

Smykker fra Stine A

Stine A er et dansk smykkebrand, og kvinden bag er Stine A Johansen. Stine er født og opvokset i en forstad til København, og har siden hun var helt lille, været meget kreativ, netop derfor lå det lige til højrebenet at Stine skulle arbejde med hendes kreativitet i fremtiden.Dette resulterede i at Stine A i dag, sprængfyldt med ideer og begejstring producerer og designer smykker til den kvalitetsbevidste kvinde, der ved, hvad hun kan lide, og hvad hun vil have. Kreative designs og kvalitetsmaterialer dominerer sortimentet, og så er der fokus på at holde smykkerne prisvenlige, så enhver pengepung kan være med og få glæde af det flotte udvalg. Stine A designer smykker fordi hun ganske enkelt ikke kan lade være. Hun brænder for sin branche og dette ses tydeligt, så snart du dykker ned og ser nærmere her på siden. Hos FashionDeluxe er vi stolte af at kunne tilbyde dig elegante smykker fra Stine A. Slå dig derfor løs og forelsk dig i de mange forskellige designs.

Æstetik og personligt udtryk

Smykkerne fra Stine A kombinerer hverdag med det luksuriøse og fremhæver den skønhed, som kvinder i forvejen besidder. Smykkerne er feminine med rå og klassiske undertoner. Det er nemlig ofte i kontrasten og enkelthedens samspil, at smykket får liv. Her på siden finder du både øreringe, halskæder, armbånd og ringe i eksklusive designs og med mange fine detaljer, der tiltaler enhver smykkeentusiast. Smykkerne fås i guld, sølv og oxyderet og du kan derfor vælge stil og kombinere præcis som du vil. Vælg nogle enkle og stilrene smykker til din dag på kontoret eller i skolen, og skru lidt mere op for balladen, når du skal til fest, ved fx at vælge nogle lidt større smykker med flere cool detaljer, og måske endda nogle farver også. Stine A kombinerer således den simple hverdag med det luksuriøse og fremhæver alt det skønne ved kvinden, der bærer smykket. For Stine A er det vigtigt at understrege, at smykker ikke kun er en accessory, men at det faktisk er en stor del af fremtoningen og stilens helhed. Det rette smykke kan nemlig være med til at sætte prikken over i'et på dit look, og derfor bør de vælges med omhu hver eneste dag.

Sammensæt dine favoritsmykker fra Stina A

Tør du at eksperimentere med forskelligheder og farvekombinationer i din smykkesamling? Så er Stine A's smykker lige noget for dig. Stines smykker sælges eksklusivt altid enkeltvis og ikke som par (feks. øreringe), da hun ønsker at det skal være helt op til den enkelte at vælge og sammensætte forskellige styles. På den måde skaber Stine en ekstraordinær mulighed for at man kan skabe sig et unikt udtryk med smykkerne, så de passer præcis til dig og din stil.Stine A har af flere omgange blandt andet samarbejdet med Red Barnet, hvor hun designede nogle limited edition produkt, og gav overskuddet til hjælpeorganisationen.

Køb Stine A hos FashionDeluxe

FashionDeluxe er Stine A forhandler, og det er vi meget stolte af. Er du på jagt efter nye smykker til at komplimentere garderoben, så køb det du mangler her hos os. Vi har altid et stort udvalg af smykker og accessories, der er absolut uundværlige til den feminine kvinde, der gerne vil udstråle noget power og noget personlig stil på samme tid. Der kommer hele tiden nye styles og FashionDeluxe holder et skarpt øje med nye trends og tendenser, man vil derfor altid kunne finde alle de populære styles fra Stine A på denne side. Vi bestræber os på at være de første med de nyeste modeller fra Stine A.Vi er så glade og taknemmelige for vores loyale kunder, derfor har vi fast 10% rabat når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Derved har du mulighed for at få 10% rabat på alle Stine A smykker her hos os. Du kan desuden, af og til, opleve at vi har udsalg på Stine A smukker. Når vi kører tilbud på Stine A, så skal du være hurtig på tasterne, der er enlig rift om de populære smykker. Skal du give en fødselsdagsgave, julegave eller en “bare fordi gave", så kan vi varmt anbefale at kigge på Stine A love box, her kan du helt selv sammensætte de smykker som du vil forkæle dine nære og kære med. Køb derfor dine Stine A smykker her på siden og modtag dem i løbet af kun 1-2 hverdage. Lever produktet ikke helt op til dine forventninger, så frygt ej. Du får lov til helt gratis at ombytte til en anden vare, og det er en service vi ved vores kunder sætter stor pris på og som vi er meget stolte af.