Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Rabens Saloner

74
Rabens Saloner er et eksklusivt brand, som tilbyder en bred vifte af tøj, der er designet med en blanding af forskellige kulturelle påvirkninger. Rabens Saloner er kendt for deres smukke og farverige designs, som er inspireret af forskellige kultur traditioner og håndværk fra hele verden. Hver enkelt produkt er skabt med omhu og opmærksomhed på detaljerne, og er lavet af de fineste materialer og med en høj kvalitet. Rabens Saloner arbejder tæt sammen med deres producenter og leverandører for at sikre, at deres produkter er produceret på en ansvarlig og bæredygtig måde.
< 1 2 >
< 1 2 >

Rabens Saloner Modetøj

Hos Rabens Saloner kommer det traditionelle og moderne håndværk altid til at gå hånd i hånd. Birgitte Raben etablerede virksomheden tilbage i 2007. Hun er i dag den kreative direktør bag Rabens Saloner. Brandet Rabens Saloner er gennem tiden blevet et synonym på det moderne, afslappede elegante, dyppet i farver og hvirvler. Design teamet bag brandet har både base i København og på Bali. Birgitte tilbringer 6 måneder om året hvert sted. Dette gør dem i stand til at lade sig inspirere af den eventyrlige natur og kultur der er på Bali. Man kan helt enkelt sige at hos Rabens Saloner får de den eventyrlige elegance til at få selskab med smule rock n roll. På Bali samarbejder Raben med lokale håndværkere og skræddere. Det gør at den selvsikre østlige tilgang møder den vestlige moral. Dette mix af øst og vest oversættes til en væld af unikke garderobe items.

Tye-dye kjoler

Raben er blevet kendt for deres tye-dye stil. Tye-dye er blevet signaturen for Rabens Saloner. Med de unikke tye-dyes bliver hver style unik på sin helt egen måde. Det sætter skub i den kreative tilgang. Det er kun det menneskelige øje der guider og sætter grænser i produktionen. Dette gør hvert stykke tøj med tye-dye helt speciel og unik. Alle styles fra Rabens Saloner afspejler Birgittes mindset. Der er boheme over udtrykket i de forskellige styles. De rene feminine linjer får tilført et touch af rå detaljer. Uanset om du er til nedtonede ensfarvede nuancer eller om du er til knald på print, så finder med sikkerhed noget til din smag hos Rabens Saloner.

Rabens Saloner i Møntergade

I huset på Møntergade i indre København finder man et helt unikt boligunivers, på intet mindre end 300 m2 fordelt på 3 etager. Rabens Saloner sælger ud over tøj og beklædning også boliginteriør. I bygninger på Møntergade finder man et helt univers, som afspejler den designfilosofi Birgitte Raben arbejder ud fra. Du finder smukke unikke boheme inspirerede havemøbler fra Bali. Ligeledes kan du finde smuk keramik og håndlavede potter til dit hjem. Du finder simpelthen alt fra håndlavet keramik til eksklusive møbler. Fælles for alt er at det tydeligt afspejler Birgittes unikke design tilgang. I dette mode univers med boliginteriør, der også fyldt med Rabens unikke tøj og deres skønhedsprodukter.

Unik designfilosofi fra Rabens Saloner

Raben Saloner er et brand som har en filosofi om at producere tøj som har en lang levetid og en ansvarlig produktion bag ved. Hele designprocessen er baseret på kreative, nytænkende ideer - der skabes en unik forbindelse mellem mennesket og naturen. Mange af leverandørerne og samarbejdspartnerne har været med på rejsen siden begyndelsen af det hele. Rabens unikke tye-dye styles er med til at reduceres tøjspild og stofspild. Hvert stykke tøj der bliver produceret som er forskelligt fra andre, bliver hos Rabens Saloner ikke kasseret. Det er netop det unikke og forskellige udtryk man jagter hos Rabens Saloner. Hos Birgitte Raben betyder tanken om at alt hvad vi mennesker putter ind i vores hjem, skal kunne bruges igen og igen.

Bæredytighed hos Rabens Saloner

Hos Rabens Saloner er der en grundlæggende vigtighed for at tage ansvar for mennesker, miljø og samfund. Det er vigtigt fra toppen i ledelsen at få bæredygtigheden med i alle led i forsyningskæde. De formår at sætte den modebevidste forbruger i centrum, som går ind for kvalitet frem for kvantitet. Men vil gerne fokusere på at reducere ressourceforbruget og investere i grønnere forandring. Hos Rabens Saloner masseproducerer de ikke, men derimod ud fra den efterspørgsel der er. De fokuserer meget på at, det tøj som ikke bliver solgt ikke destrueres - men gives til velgørenhed. Alt overskudstøj bliver enten solgt på lagersalg eller til velgørenhedsprojekter. Ligeledes støtter Rabens Saloner også op om FN´s verdensmål. De følger selvfølgelig også de internationale retningslinjer og standarder ift. socialt ansvarlighed og bruger ikke børnearbejde.

Tøj efter humøret og stil

Vi er blevet vilde med det lækre det lækre brand hos fashiondeluxe.dk. Alt tøjet fra Raben har massere af unik personlighed. Vi elsker deres smukke luksuriøse stoffer, deres finde snit og flotte farvespil. Med tøj fra Rabens Saloner bliver det ikke lettere at udtrykke sin helt egen personlighed. Især kjolerne kan give din garderobe massere af karakter. Med alle de håndfarvede styles kan du rigtig udtrykke den personlige stil du ønsker. Uanset om du er kvinden der er tilhænger af kjoler eller mere til hverdags t-shirts så finder du begge dele blandt det lækre udvalg fra Raben Saloner. Da alle tye-dye styles er håndlavede, får du en helt unik styles. Du kan derfor være sikker på at ingen har noget præcis magen til. Alle styles fra Rabens Saloner er produceret i blødt bomuld, silke og 100% bomuld. Det kan let mærkes på tøjet at der produceret i gode kvaliteter. Den gode kvalitet giver en god komfort og en lækker følelse.

Boheme og afslappethed

Rabens Saloner emmer af en afslappet bohemestil, som er super nem at inkorporere i sin garderobe. Med de afslappede styles kan du på enkel vis gøre dem til en del af din personlige stil, ved eksempelvis at kombinere et par Rabens Saloner bukser, med en taske eller et tørklæde. Har du lyst til at gøre noget ekstra ud af dig selv, eller er du i humør til et mere afslappet look, så kan tøjet også sammensættes på et hav af forskellige måder, alt afhængig af, hvilket udtryk du ønsker. Hvad end du er på udkig efter en kjole, et par bukser eller noget helt tredje, så kan du bruge de forskellige styles fra Rabens Saloner til enhver anledning. Til sommerens strandture kan vi klart anbefale Rabens Saloner bikini, som du ofte kan finde her på FashionDeluxe eller på Rabens Saloner online shop. Hvis du derimod hurtig skal gøre dig klar til en festlig aften, i godt selskab, er en Rabens Saloner kimono det helt rette valg. Tøjet fra Raben Saloner er udviklet til at kunne kombineres på kryds og tværs, for at opnår en personlig og helt igennem unik stil, med et twist af østens mystik.