Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Jeans til damer

125
Hos FashionDeluxe finder du et stort udvalg af jeans til kvinder i forskellige mærker, modeller og farver, der spænder fra mørkeblå til sorte eller lyse farver. Der er tale om holdbare bukser, som ofte bliver bedre med alderen, og som du derfor kan få glæde af i mange år.
< 1 2 3 >
< 1 2 3 >

Jeans i alle former og styles

Jeans til damer er for mange de perfekte bukser, da de findes i mange varianter, så du selv kan vælge det par, der passer bedst til dig. Samtidig er der lige så mange forskellige bukser, som der er forskellige kropsformer. Der er altså mange muligheder, når du skal vælge den rette model. Det skal være nemt og overskueligt at finde de helt rigtig par bukser, og derfor finder du en uddybende beskrivelse af hver vare i vores shop. Mange synes også, at det er svært at købe bukser uden først at prøve dem, men med vores størrelsesguide bliver det nemt at vælge den helt rigtige model og størrelse. Hvis du er i tvivl, sender vi dig gerne målene på den model, som du har i tankerne, så du kan dobbelttjekke, at de passer til dig.

Find højtaljede og lavtaljede jeans

Moden har gennem tiden dikteret om bukser skulle være enten lavtaljede eller højtaljede. Trends kommer og går, men hvis du skal finde et par bukser, som du bliver glad for, er det vigtigt, at de sidder godt og behageligt på dig. De højtaljede jeans vil ofte gå dig til navlen eller måske et stykke over navlen. De kaldes også for hight waist jeans eller high waisted jeans. Det er en model, som især er elsket for at stramme maven ind. Den giver derfor en mere flad form til maven, da den dækker løst maveskind og deller. For nogle er det også en rar fornemmelse, at bukserne ikke blotter dine baller, hvis du for eksempel bukker dig ned. Lavtaljede modeller eller low rise jeans går som regel ikke over navlen. Hvis du har en kort underkrop, kan disse modeller være et godt trick til at få kroppen til at se længere ud, end den faktisk er. Når du skal vælge højden på dine nye bukser, kan du altså både overveje, hvad der vil se pænest ud, og hvad der føles mest behageligt at have på.

Find den rette pasform

Når du går på jagt i udvalget i webshoppen, vil du også støde på begreber, som fortæller, hvordan de enkelte modeller er i pasformen. Overordnet er det en måde at fortælle på, om bukserne sidder stramt eller løst. Det gør sig eksempelvis gældende for baggy jeans. Når der er tale om baggy bukser til dame, har man at gøre med bukser, som sidder løst omkring benene. Hvor løse bukserne rent faktisk er, vil afhænge af modellen og din kropsform, men de vil helt sikkert give dig et afslappet og uformelt look. Skinny jeans er derimod bukser, der sidder meget tæt til kroppen. Der kan være stræk i stoffet, som alligevel gør denne type behagelig at have på.

Særlige jeansmodeller

Udover pasform og taljens længde er der også en række andre begreber, som du med fordel kan have styr på, når du skal købe nye bukser. Med tiden er der nemlig kommet særlige navne for de enkelte styles. Det gælder for eksempel mom jeans, som fremhæver de klassiske feminine former. De vil ofte være stramme omkring maven og numsen, så dine hofter og din kvindelige kropsform fremstår tydeligt. I en lidt anden boldgade findes boyfriend jeans, som er opkaldt efter det look, som kvinder får, når de låner kærestens bukser. Bukserne sidder mere løst på kroppen, og de kan have et groft eller drenget udtryk, men til det rette outfit kan de alligevel give en perfekt balance mellem det feminine og det drengede. Derudover findes der modeller, som man kan genkende på deres form fra knæet og ned. Det gælder for eksempel bootcut jeans, der er tætsiddende bukser, som får et svaj omkring anklen. Flared jeans har derimod et lidt større svaj, som ofte begynder allerede omkring knæet. Sidst, men bestemt ikke mindst, findes der straight leg jeans, som har helt lige ben. Denne model er kendt for at fremhæve bagdelen og give dine ben et ensartet og slankt look.

Få gode tilbud hos os

Når du shopper hos FashionDeluxe, kan du sagtens være så heldig at støde ind i et rigtig godt tilbud. Vi fornyer nemlig ofte webshoppen med nye modeller og sætter priserne på udvalgte styles ned. Som endnu et frynsegode sørger vi for at levere dine varer lynhurtigt. Du vil ofte modtage din pakke efter 1-2 hverdage – og har du købt for mindst 399 kroner, er fragten endda ganske gratis! Vi håber, at du finder de helt rigtige bukser hos os. Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende størrelse, model eller andet. Rigtig god shopping!