Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Mads Nørgaard95

Mads Nørgaard er en dansk tøjproducent, der har specialiseret sig i at skabe tidsløse og moderne styles til både kvinder og mænd. Deres kollektioner er kendt for at have et minimalistisk og elegant design. Mads Nørgaard er også kendt for deres bæredygtige tilgang til tøjproduktion. De er engageret i at minimere deres miljøpåvirkning og arbejder konstant på at forbedre deres bæredygtighedspraksis. Deres tøj er lavet af økologiske materialer og produceret under fair arbejdsforhold.
< 1 2 >
< 1 2 >

Mads Nørgaard dame

Mads Nørgaard Copenhagen har siden 1961 beriget os kvinder med fantastiske designs, både i form af ikoniske klassikere, f eks T-shirts med korte og lange ærmer, og samtidig skabt items som er med til at fremme personlig stil og kreere noget helt særligt.Skandinavisk og urbant er ord man forbinder med Mads Nørgaard, og hvis du også ønsker at understøtte din helt egen stil, så kan du helt sikkert ikke undvære at have Mads Nørgaard hængende i skabet.Mads Nørgaard er designer af modetøj og er ejer af modehuset Mads Nørgaard - Copenhagen. Allerede tilbage i 1986 åbnede hans far Jørgen Nørgaard tøjbutikken Mads Nørgaard. Det var netop her det hele startede. Gennem tiderne har de opnået stor succes inden for den hårde modebranche. De startede i sin tid med udelukkende at sælge herretøj i deres forretning. I dag sælger Mads Nørgaard tøj og accessories til både kvinder, mænd og børn. I modebranchen er der hård konkurrence, mode er trends og tendenser, som kommer og går. Alle kvinder har vel prøvet at forelske sig en smart kjole eller en sød bluse, som man lige kan se sig selv i, men allerede efter få uger kommer den til at hænge i garderoben, blot fordi den ikke er “på mode" længere. Det er netop dette som er det evige store issue med tøj og mode. Mange kvinder tænker langsigtede når de skal have fornyet garderoben, for ikke at havne i en lignende situation. Denne form for “brug og smid væk" kultur, forsøger Mads Nørgaard at tage hånd om. Hos dem fokuserer man meget på at udvikle og skabe styles som er tidløse. De skaber items der ikke går af moden, som skifter ekstremt hurtigt. De er eksperter i at skabe kollektioner og styles som ikke tilhører en bestemt trend. Det er de klassiske styles som er drejepunktet. Mads Nørgaard er derfor en god investering. Du skal ikke bekymre dig om din Mads Nørgaard kjole går af mode efter kort tid. Med de klassiske og tidløse styles sikre du, at det kan blive din favorit i længere tid.

Fashion statement

"Ultimately fashion is meant to free you, not overrule or control you. What you wear should support you in your ways and beliefs. This is how I see it." Sådan siger Mads Nørgaard om fashion, og hos FashionDeluxe.dk kunne vi ikke være mere enige! Med mode skal man have muligheden for at udtrykke sig selv, vise sig selv og vigtigst af alt; føle sig godt tilpas. Vi er derfor stolte af, at kunne være ledet mellem dig og dit nye item fra Mads Nørgaard. Mads Nørgaard har alt hvad du har brug for, uanset hvad du står og mangler til dit nye outfit.Gør dit hverdags look ekstra stilet med de klassiske, stribede Nørgaard bluser eller spice dit look op med skjorter fra Mads Nørgaard, som har fine detaljer og kan give et hvert look ekstra kant, samt bidrage til at din personlige stil skinner igennem.

Mads Nørgaard Kjoler og Strik er populære

Blandt vores håndplukkede kjole-udvalg fra Mads Nørgaard finder kjoler til enhver begivenhed. Alle kjoler er klassiske med små fine detaljer. De kommer i flere længder og faconer. Kjolerne er produceret i de lækreste materialer f.eks. økologisk bomuld, skind eller denim. Der er et hav af forskellige farver og modeller. Fælles for alle kjoler er at de er tidløse og kan derfor bruges i flere år. De er ikke tilpasset en bestemt trend eller sæson. Du får derfor med sikkerhed en ny elskværdig kjole til mange forskellige begivenheder. De fleste kjoler kan bruges til hverdag, enten med bukser under eller en blød strik over. Til fest kan kjolen let spices op med en rå støvle eller et par fine sandal-stiletter.

Musthaves du ikke kan leve uden – med god grund!

Leder du efter sæsonitems, hvad end det er en ny lækker strik, eller sommerens hotteste bikini, formår Mads Nørgaard at levere. Hold f.eks øje med Mads Nørgaard's swimwear collection, som byder på klassiske trekants bikinier, med inspiration fra 50'erne – men som samtidig er hypermoderne, samt sikrer dig, at du føler dig godt tilpas. Udvalget spænder bredt, og du finder også et stort udvalg af t-shirts, nederdele, jakker og strik fra Mads Nørgaard. Det dansk-københavnske brand, Mads Nørgaard, har altid forbrugeren i centrum, både i valg af design, materiale og pris. Ønsker du at iføre sig et nyt fashionitem, med fantastisk design, men samtidig ønsker et produkt som holder både angående pris og kvalitet, så er Mads Nørgaard Copenhagen et musthave til din garderobe. Udvid din garderobe med statement musthaves fra Mads Nørgaard, f.eks striktrøjer med fede mønstre, smukke kjoler med fantastiske snit og stilsikre buksedragter.

Mads Nørgaard Udsalg

Hos fashiondeluxe.dk har vi løbende tilbud online og udsalg på udvalgte styles fra Mads Nørgaard. Mads Nørgaard er et eksklusivt og luksuriøs band med fokus på de gode værdier. Vi bakker hos fashiondeluxe.dk op omkring deres måde at bekæmpe tøjspild og overproduktion. Hold derfor øje med vores side, for at holde dig opdateret på udsalget. Vi opdaterer løbende siden med nye tilbud og lækre tilbudsvarer. HVis du vil foran køen til alle tilbud og lækre varer, så kan du med fordel tilmelde dig til vores nyhedsbrev og kundeklub. Vi sender løbende opdateringer på udsalgsvarer, nye kollektioner, tips og tricks til styling og eksklusive invitationer til kundeevents i butikken.

Kundeservice

Vi sidder altid klar til at hjælpe med størrelser eller vejledning, så tøv ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål. Du er velkommen til at ringe til os mandag - fredag 10 - 16 på tlf. +45 6590 4589. Du kan også altid sende os en mail på info@fashiondeluxe.dk, så svarer vi så hurtigt som vi kan. Vi tilbyder gratis fragt på køb over 399kr. Vi bruger GLS eller DAO til pakkelevering, så du sikre dig at have dine varer indenfor 1 - 2 hverdage. Vil du returnere dine vare kan du gratis returnere dine varer (ikke nedsatte) i 14 dage. God shoppelyst <3