Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

My Essential Wardrobe

160
My Essential Wardrobe giver dig den perfekte garderobe. Vi har samlet de mest essentielle stykker tøj, som enhver kvinde bør have i sin garderobe, og skabt en kollektion, der er alsidig, tidløs og stilfuld. Med deres styles kan du nemt skabe et utal af outfits, der passer til enhver lejlighed. Fra et afslappet hverdagslook til en elegant aftenkjole, har de tænkt på alt. Deres kollektioner består af klassiske stykker som den lille sorte kjole, en hvid skjorte, et par jeans og en blazer.
< 1 2 3 4 >
< 1 2 3 4 >

My Essential Wardrobe

DK Company blev grundlagt tilbage i 2001, og nu er de en af de mest førende leverandører i hele Europa, dette gælder både af mode og livstilmærker til mænd og kvinder. De har en bred fashion stil, som passer til kunder over hele verden. Med en hel palette af brands er et af dem “My Essential Wardrobe".Hos My Essential Wardrobe er det vigtigt at alle husker hvor unikke de hver i sær er. Alle er uperfekte, det er det der gør dig perfekt og unik, præcis ligesom alle andre. Med fokus på denim ønsker de at skabe den helt perfekte garderobe til lige præcis dig. En garderobe som aldrig år af mode, og en som du har lyst til at gå i igen og igen. Derfor er det vigtigt at kvaliteten er i top, men det samme skal komforten være, det er essentielt at tøjet sidder som det skal, så man får fremhævet de kvindelige detaljer, samtidig med at man føler sig lækker og selvsikker, når man tager sit “My Essentiel Wardrobe" tøj på. Måske du kender dem som Denim Hunter? Men tilbage i Juli 2021 skiftede de navn til My Essential Wardrobe, som vi kender dem i dag.

Denim med et lækker fit som passer enhver

Deres lækre kvalitet af denim er noget vi lever højt på. Ikke nok med at de har et perfekt fit, så kommer de også i alle former og denim farver efter en hver smag. Er du til lys denim, Mørk denim, tætsiddende bukser, loose fit, høj-eller lavtaljede, eller noget helt tredje, så har de det hele. Du kan style denim helt stilsikkert. Det er ligemeget om du har en dag på arbejde eller skal til fest, så passer de til alle begivenheder.Det bedste af det hele er, at de passer til enhver, dette er med til at gøre, at man som kvinde får fremhævet alle sine flotte kurver og former. Ydermere får det dig til at skabe en vis selvsikkerhed, når du føler dig komfortabel i dit outfit, hvilket My Essential Wardrobe er med til, når du klæder sig i deres produkter. Alle er unikke på hver deres måde, og ved at bruge My Essential Wardrobe, finder du din helt perfekte, uperfekte og helt igennem unikke dig!

Fine farver hele året rundt

Hos My Essential Wardrobe er farverne neutrale, hvilket er med til at skabe et univers af produkter som ikke går af mode, og som du kan bruge gang på gang, uden udskiftninger. Mange af de farver som de kører med er blandt andet: Denim, sort, hvid grå, beige. Hvilke passer ind i de flestes garderober. Det er med til at skabe det perfekte hverdags outfit, som er helt stilrent, men samme tid følger de med i tiden og hvad der gør din gaderobe unik.

Nye kollektioner og basic produkter

Regelmæssig kommer der en masse nye produkter hele året rundt, fra My Essential Wardrobe, men der er også mange basic produkter, som vi har hele året. Hvis du leder efter et par klassiske sorte habit bukser kan du finde dem lige her Klassiske habitbukser med afslappet pasformEr du mere til et par cool klassiske jeans har vi blandt andet to eksempler her Fine jeans med vidde I benene og lav talje eller Cool jeans med vide i benene, lav talje og lommerDisse produkter går næppe af mode. Kvaliteten samt det perfekte fit, gør det nemt for dig at beholde de samme bukser i lang tid.

Køb My Essential Wardrobe på FasionDeluxe.dk

Hos FashionDeluxe har vi et stort udvalg af produkter fra My Essential Wardrobe, blandt andet kan du finde en masse af de berygtede Denim bukser, T-shirts, toppe, skjorter, jakker og meget andet. Hos FasionDeluxe har vi håndplukket mange af de fede styles som de har ved My Essential Wardrobe.Ved tilmelding af vores nyhedsbrev kan du få rabat på dit næste køb. Alle kollektionerne kan du finde på vores webside, hvis du har spørgsmål eller lignede er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, for yderligere informationer. Vi gør meget ud af at vores kundeklub, hvor du får eksklusive tilbud og indhold gennem vores nyhedsbreve. Vi sender blandt andet eksklusive invitationer til kundeevents i butikken, nye kollektioner, specielle offers til kunde klubbens medlemmer. Du vil via vores nyhedsbrev let kunne finde nye trends og inspiration til din garderobe.