Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Continue76

Continue er et dansk modebrand med fokus på et feminint og casualt design. Continue er et expres brand - dvs. der hele tiden er nyt på hylderne i både vores butik og webshop. De ønsker at man hurtigt kan få de "most wanted" designs i sæson og har en dynamisk og passioneret tilgang til designet og rykker hurtigt på de nyeste tendenser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Her på siden finder du et stort udvalg af styles fra Continue.
< 1 2 >
< 1 2 >

Continue | Feminine nederdele og toppe med smukke prints

Vil du have feminine og smukke styles som matcher tendenserne i garderoben? Så er Continue svaret! Continue er netop en definition på balance mellem feminitet og tidens trends. Continue Cph er et forholdsvist ungt brand, startet i 2017 af Gry og Jeanette. De to har tidligere været kollegaer og har 20 års erfaring indenfor modebranchen. Formålet med Continue er at skabe et ekspresbrand, som harmonerer med forbrugeren på trods af en branche med stor konkurrence. Strategien bag Continue er at skabe en unik relation til forbrugerne, og på baggrund af den tætte relation til forbrugerne skaber de styles og produkter som tilpasser netop forbrugernes behov. Alt dette ses i printet og designet som gør, at der kan dannes sæt i toppe og nederdele, eller det kan sættes sammen som man har lyst, kreativitet og mod til. Kombinerer du en feminin nederdel med en af de rå t-shirts får du straks et sæt med et edgy look. Du kan shoppe videre på fashiondeluxe.dk og finde tilbehør f.eks som sko, tasker eller et bælte der fuldender dit look. Hos FashionDeluxe er vi vilde med Continue Cph´s strategi med at skabe ekspresvarer, det er med til at vi kan levere de nyeste trends og tendenser endnu hurtigere. Continue er i stand til via deres tætte relation til forbrugerne, at skabe styles og items som er tidens trends. Fordelen ved at være "tæt" på forbrugerne er at være i stand til at følge deres trends og tendenser. Continue skaber på den måde nederdele og toppe i smykke print præcis til tidens trends. Derfor kan forbrugerne få de nye populære styles i garderoben uden at gå på kompromis med kvaliteten. Continue er ekstremt dygtige til at holde øje med markedet, og spotte hvilke trends der rører på sig. Deres produkter bliver skabt med udgangspunkt i hvad der sket med moden lige præcis nu.

Shop Continue´s feminine kjoler hos fashiondeluxe.dk

De fine kjoler findes i mange farver og deres prints er også en favorit hos vores kunder, hvor der sættes stor pris på den lækre pasform og den fantastiske kvalitet. Continue er kendt for deres feminine og rolige udtryk i deres items, hvilket kan appellere til de fleste kvinder. Alle kan finde et item som er uundværligt i garderoben fra Continue's sortiment. Får du lyst til noget at lune dig på i de kolde måneder, er CONTINUES strik også et hit. Lækker strik i fine farver og med spændende detaljer, der jo selvfølgelig kan kombineres med kollektionens kjoler og nederdele. Klik videre rundt på fashiondeluxe.dk og lad dig friste af de mange spændende nyheder og brands og sammensæt din personlige garderobe. Continue er kendt for at skabe nye styles hver uge, så de konstant er klar med nye items og kollektioner til en fair og attraktiv pris - man får virkelig noget for pengene hos Continue! Hos FashionDeluxe passer Continue perfekt ind i shoppens øvrige udvalg. Deres strategi med fingeren på pulsen og tætte relation med forbrugerne, gør dem i stand til at få nye trends på markedet hurtigt. Deres tætte relation til forbrugerne skaber ramme og giver en unik mulighed for at følge modens trends og tendenser. Se vores lækre udvalg af Continue tøj. Der findes alt fra toppe, bluser, blazere til tunikaer i det sødeste stof og print. Ingen skal snydes for Continues lækreste kvalitet og bløde stof, dette er noget som FashionDeluxe.dk sætter pris på. Continue er et at kundernes nye favoritbrand inden for mode. Derfor har vi samlet de sødeste og fineste styles på FashionDeluxe.dk. Deres sortiment byder på en masse smykke styles, alt fra sommerkjolen om sommeren - til striktrøjen i de kolde vintermåneder.

Køb Continue hos FashionDeluxe

Når du handler på fashiondeluxe.dk skal du selvfølgelig ikke vente længe på dine varer. Vi har hurtig levering på 1-2 dage og fragtfrit ved køb for over 399,-. Køber du inden kl. 14.00 på hverdage har du dine varer næstkommende hverdag. Det skal også være nemt at bytte eller returnere - derfor vedlægger vi altid en returlabel så du kan sende gratis retur på alle ikke nedsatte varer, og kun 45,- ved nedsatte varer. Vi sender alle ordre med GLS. Husk du altid kan komme forbi vores fysiske butikker og bytte eller returnere dine varer. Kig forbi Affaire i Odense.

Kundeservice online og fysisk

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge, eller har du spørgsmål til andet, så tøv aldrig med at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig. Vi vil med glæde rådgive og hjælpe dig til at finde frem til den perfekte kjole til en bestemt begivenhed. Som en ekstra service tilbyder vi selvfølgelig 14 dages fuld returret på alle varer, såfremt det ikke falder i smagen eller er forkert størrelse. Kontakt vores kundeservice på tlf. +45 6590 4589 eller info@fashiondeluxe.dk