Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Rue De Femme93

Rue De Femme er et eksklusivt og stilfuld brand, som henvender sig til den moderne kvinde, der ønsker at udstråle selvsikkerhed og elegance. Med fokus på kvalitet og detaljer er Rue De Femme skabt til at imødekomme den moderne kvindes behov for tøj, der både er komfortabelt og stilfuldt. Rue De Femme er er kendt for sit sofistikerede og tidløse design. De smukke og feminine detaljer, såsom blonder, flæser og fine prints gør Rue De Femme til et unikt brandt. Produkterne er skabt med øje for den moderne kvindes behov for tøj, der både kan bruges til hverdag og fest.
< 1 2 >
< 1 2 >

Skjorterne skabte succes

På denne side bliver du introduceret til det danske modemærke - Rue de femme, som blev etableret i 2014, med et mål om at designe og skabe styles som kan bruges år efter år og til overkommelige priser. Kollektionerne fra rue de femme har en god kombination af feminitet og afslappethed, hvilket gør tøjet super behageligt at have på, og samtidig er det meget stilfuldt og elegant. I kollektionerne fra Rue de femme, finder man unikke styles som skiller sig ud fra mængden, men uden at det larmer for meget i gadebilledet. Rue de femme holder utroligt meget af enkelthed, men med et twist af specielle og unikke detaljer, derfor bliver der I hver tøjkollektion skabet et originalt print, som går igen igennem hele kollektionen. Dette print er med til at give et twist til de ellers meget klassiske styles og silhuetter.

Gå ikke glip af de fantastiske rue de femme skjorter

Rue de Femme er særlig kendt for deres fantastiske skjorter, som findes i et væld af farver, snit og materialer. Blandt rue de femme skjorterne er alt lige fra lette, elegante og feminine, til mere enkle, rå og minimalistiske. For hver style der bliver designet i rue de femme kollektionerne, lægges der stor vægt på at det er de helt ideelle materialer, som der bliver brugt. Ved at bruge ideelt stof, sikre rue de femme nogle helt perfekte pasformer og en tilsvarende kvalitet, som lever op til brandets identitet.

Rue de femme - Fantastiske designs til fantastiske priser

Kendetegnet ved Rue de Femme er, at alt ligner dyre designervarer, som man ser på metropolernes urbane, smarte, kvinder. Deres snit og valg af materialer værner om et brand, der ønsker, at kunden skal kunne vælge hvad som helst fra deres kollektioner, og være sikker på, at itemet gør outfittet til noget helt særligt.Så fuldfør dit outfit med en skjorte eller en Rue de Femme top, og gør dit hverdagslook til noget misundelsesværdigt. Ønsker du at ligne en million og have følelsen af, at klæde dig i designermærker, som kvinder fra modeverdenen? Så er Rue de Femme løsningen. Her får du muligheden for at bære kvalitet og design af høj kaliber, men til en pris, hvor alle kan være med.

Styles du kan bruge på mange måder

Rue de Femme har gennemtænkt alt, når de designer deres kjoler. Kjolerne kan meget nemt styles både op og ned, hvilket gør at de med fordel kan bruges til hverdag og til fest.Til hverdag kan man style en rue de femme kjole med et par jeans, for at nedtone den lidt. Skal du derimode til fest, kan du med fordel style kjolen med et par høje hæle og nogle fine accessories, for at skabe et mere festligt look.

Ikke blot en skjorte

Rue de Femme skabte stor omtale og succes gennem deres smukke skjorter, og det ses tydeligt i resten af deres fashionstyles. Både kjoler, jakker og bluser bærer elementer fra skjorterne. Dette er f.eks med kraver, brystlommer eller knapper. Brandet formår derved at bevare deres succes og hele tiden videreudvikle på deres statement-items.Er du blevet forelsket i en rue de femme skjorte, så vent ikke for længe med at købe den, de er nemlig super populære og kan også styles både op og ned. En rue de gemme skjorte er meget velegnet til dig som gerne vil gøre lidt eksta ud af dit outfit til hverdag, da de er ekstremt behagelige hele dagen lang. Ikke nok med at skjorterne er perfekte til hverdag, så kan de også nemt styles til en aften i byen. Style en rue de femme skjorte med en nederdel eller til et par elegante bukser med en høj hæl, så har du skabt et super fint og festeligt look.De feminine skjorter fra Rue de Femme skaber en smuk balance i dit look, hvis du matcher dem med med et par rue de femme bukser. Snittene på bukserne er mere minimalistiske og maskuline, og designes ofte som chinoes eller slacks. Dette skaber den perfekte kontrast og skaber et luksuriøst og balanceret look. Top looket af med en Rue de Femme jakke eller blazer, og vær sikker på et fuldendt look, som du kan bruge om og om igen.

Unikke blazere og jakker

Hos Rue De Femme finder du et væld af blazere og jakker til kvinder. Med en rue de femme blazer kan man se stilet ud, samtidig med at man kan holde varmen, what's not to like? Ved at style et outfit med en blazer, kan man skabe et super fint og sofistikeret look, man kan eksempelvis bruge en blazer ud over en sommerkjole, for at gøre den mere sofistikeret. Man kan også parre en blazer til et par jeans og en t-shirt, for at få et mere stilfuldt udtryk til sit outfit. Er du ikke så meget til blazer-looket, så skal du helt sikkert tage et kig rue de femme jakkerne, som kommer i mange forskellige afskygninger. En rue de femme jakke er ikke bare en jakke, det er et item som kan skabe helt nyt liv de items som du i forvejen har i din garderobe. På jakkerne fra Rue de Femme finder man altid de fineste og smukkeste detaljer, som gør at jakkerne både er praktiske og feminine.

Rue de femme udsalg

Du vil opleve at vi her på siden har Rue De Femme udsalg, hvor de mange fine styles findes til super skarpe priser. Rue de femme tilbud kan både findes her på siden, eller på udsalgssiden, som du finder her, eller oppe i menuen. Køb dit næste fashion item på fashiondeluxe.dk. Her får du gratis fragt over 399, hurtig levering og 14 dages fuld returret.