Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Havaianas14

Havaianas er en af de mest populære og anerkendte brands inden for sandaler og flip flops. Med deres ikoniske design og høje kvalitet har Havaianas formået at erobre hjerterne på folk over hele verden. Havaianas sandaler er lavet af en særlig gummiblanding, der er både blød og holdbar. Dette gør dem utroligt behagelige at have på og meget holdbare. Deres populære flip flops er et must have i din sommergarderobe.
< 1 >
< 1 >

Havaianas klipklapper - Everyone wears them

Det brasilianske mærke Havaianas blev grundlagt i 1962 som producerer de populære Havaianas flip-flops. Klipklapperne findes i et hav af forskellige farver og findes både til børn, mænd og kvinder.De populære Havaianas klipklapper har et design som er inspireret af de japanske Zori sandaler, som består af risstrå. Netop derfor har alle Havaianas klipklapper har det kendetegnende rismønster på sålerne. De første Havaianas klipklapper havde alle hvide indlægssåler og en farvet ydersål samt farvede stropper. Tankerne bag Havaianas ikoniske design var at de skulle illustrere Brasiliens livlige, spontane og sjove livstil.I 1998 til FIFA verdensmesterskabet, som blev afholdt i Frankrig, udkom Havaianas med en række klipklapper som alle havde et lille brasiliansk flag på remmen, for at udvise støtte og kampgejst til det brasilianske hold. To år efter verdensmesterskabet blev Havaianas et verdenskendt brand.Havaianas har virkelig forstået at markedsføre sig på nogle meget bemærkelsesværdige og utraditionelle måder, da de blandt andet hver år til Oscar-uddelingen sender et par eksklusive Havaianas klipklapper til de nominerede. På den måde er Havaianas i stand til at markedsføre sig til både det low-end og high-end marked.Med en meget bred målgruppe, har Havaianas et slogan som er spot-on:"Havaianas - Everyone wears them"Det slogan kan vi varmt anbefale at følge. Se vores store udvalg af Havaianas klipklapper på vores webshop fashionDeluxe.dk

Havaianas - Klipklapper til enhver smag

Havaianas har klipklapper til enhver smag, de er designet både til mænd, kvinder og børn, med deres lette unisex design. Med de mange forskellige farver af klipklapper, er det nemt at finde et par, som passer til et hvert sommeroutfit. Skal du på ferie, eller blot et tur til stranden, kan du finde et par lyserøde klipklapper, som er perfekt kontrast til feks. et en lyseblå bikini / badedragt. Se også vores store udvalg af badetøj her.Havaianas klipklapper - Everyone wears themKlipklapperne fra Havaianas er perfekte både til stranden, men kan også med fordel bruges til en tur i svømmehallen, så du undgår at glide på de våde fliser. Når de lette og lyse sommerkjoler kommer ud fra skabet, kan man bl.a. style dem med et par fine og nedtonet beige farvede klipklapper, eller et par pink klipklapper for at få et mere farverigt sommerlook. Ønsker du at skabe et festeligt, let og ubesværet sommerligt look, er Havaianas det perfekte valg. De er nemme at hoppe i, og de har et farverigt og luftigt design, som i sandhed hører sig til på varme solskindsdage. De populære klipklapper går aldrig af mode, de kan tages frem år efter år. Find dine favoritklipklapper, som skal følge dig hele sommeren her.