Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

MP Denmark21

MP Denmark går meget højt op i kvalitet og gør sig stor umage med at forene det med pasform og moderigtigt design. Du skal derfor vide, at de har arbejdet rigtig meget med dine mp strømper, inden de når frem til dig. Eksempelvis er et par strømpebukser igennem 16 par menneskehænder på fabrik, inden de sender dem ud i butikkerne. Deres strømper har en rib, hvor højde og konstruktion er nøje afstemt, så strømpen bliver siddende, hvor den skal, uden at føles stram.
< 1 >
< 1 >

MP Denmark Accessories ❤︎

MP Danmark har eksisteret i mere end 80 år. Martin Pedersens far er sikker på, at sønnens fremtid ligger inden for landbruget, men den unge mand har andre planer. Han vil fremstille strømper og investere derfor i en strikkemaskine, som han arbejder på i beskedne kælderlokaler i sin bedstemors ejendom i Herning. Det går godt og Martin Pedersen åbner fabrikken Tjørring Strømper og Trikotage, som senere bliver til Martin Pedersen Strømpefabrik - og siden MP Danmark i 2013. Sidenhen har MP Danmark nået nye højder og er et anderkendt Strømpe producent i dag takket være Morten Bundgaard som blev headhuntet til virksomheden i efteråret 2012, da firmaet have brug for et løft.

Strømper i de bedste kvaliteter

I dag har MP Danmark udviklet sig til at være førende indenfor strømper i nyfortolkning, for som Morten Bundgaard siger, “folk går enormt meget op i sko idag, og så giver det jo ikke nogen mening at at købe nogle lækre kvalitetssko og så putte en discount strømpe ned i".Strømper fra MP Danmark er alt andet end kedelige og bliver i dag produceret i Letland. Så ønsker man nogle flotte strømper at komme ned i alle ens flotte sko, så er MP Danmark et fornuftigt valg, de fås nemlig i alle regnbuens farver, mønstre og glimmer materialer. De er lavet på god kvalitet og håndværk, så man kan være sikker på at få strømper som holder mange gange i vask.Bomuldsstrømper:MP Denmark går ikke ned på kvalitet, deres strømper og strømpebukser bliver produceret i børstet bomuld, så man kan altid være helt sikker på at strømperne har en super lækker finish og at de er ekstra bløde. Uldstrømper:Når de kommer til uldstrømper så er er MP Denmark eksperter, de har nemlig udviklet en unik superwash uldblanding, så er i en super blød kvalitet, og som ikke kradser. Det unikke ved disse strømper er, at de kan vaskes på almindelig vis i vaskemaskinen, helt uden at de krymper eller at kvaliteten bliver ødelagt. Uldstrømperne fra MP Denmark findes både som knæstrømper, ankelstrømper og strømpebukser. Bambusstrømper:I de senere år er det blevet meget populært at anvende bambus indenfor tekstilbranchen, da dette giver en absolut høj kvalitet. Med MP bambus strømper og strømpebukser vil du opleve at der er en super gode slidstyrke, og at strømperne holder pasformen vaske efter vask. De lækre bambusstrømper findes i både basicfarver, trendfarver, glimmer og rib.

God kvalitet og håndværk

Udover strømper, producere MP Danmark i dag også andre accessories som huer og pandebånd. Her på FashionDeluxe.dk kan du finde de mange finde huer og pandebånd fra MP Denmark. Både huer og pandebånd er som udgangspunkt altid i en lækker uld og cashmere blanding, netop derfor anbefaler vi at du tager et kig på vores udvalg fra MP hvis du står og mangler en hue eller et pandebånd. Bland de mange huer og pandebånd er der noget til enhver smag, der er neutrale sorte og grå huer, der er huer med en fin lille kvast på toppen også er der pandebånd med sløjfe i et hav af forskellige farver. MP Denmark laver huer og pandebånd til kvinder men også til børn, vi forhandler dog kun MP produkter til kvinder her på FashionDeluxe. Alle produkter fra MP Denmark er til nogle super skarpe priser, så alle kan være med, og her på FashionDeluxe.dk har vi altid et stort udvalg fra MP Denmark. Vi vil opfordre dig til at holde godt øje med vores side, for vi opdatere løbende vores hjemmeside med de nyeste styles, dette gælder også for MP Denmark. Hver sæson får vi nemlig de nyeste styles hjem, og de går som varmt brød, så hvis du skal være sikker på at få fat på en af de lækre styles, skal du nok ikke vente for længe. Du kan også tilmelde dig vores nyhedbrev, hvor vi holder dig opdateret på nyheder, arrangementer og særlige tilbud, også får du desuden10% rabat på din første ordre, what not to like.

Hurtig levering

Vil du have dine varer i morgen, så husk at bestille i dag inden kl. 14, så sender vi nemlig samme dag. Vi har også gratis levering ved køb over 399 kr. og altid 14 dages returret og gratis returfragt på varer til fuld pris. Skal du give en gave til din mor, søster eller veninde, så er MP Denmark det helt perfekte gave valg. Ønsker du gaveindpakning kan du tilføje det i checkout for kun 10 kr, så sender vi din ordre i flot indpakning. Vi har et stort og inspirerende udvalg online, men du kan også besøge vores fysiske butik Affaire som ligger i City i Odense. Her står vores personale klar til at hjælpe dig med at finde dine yndlings styles.