Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Hype the Detail36

Hype The Detail er en samling af accessories, der er designet til at give det sidste touch til dit outfit. Produkterne er alle af høj kvalitet og i en moderne og trendy stil, der passer perfekt til den moderne kvinde. Hype The Details kollektioner er alle designet med fokus på funktionalitet og stil. De er lavet af materialer af høj kvalitet og er holdbare og slidstærke. Derudover er de alle designet til at være lette at bruge og bære med sig.
< 1 >
< 1 >

Hype the Detail

Siden 2019 har danske Hype The Detail sendt moderigtige items ud på markedet. De startede med at fokusere på deres lækre strømper og strømpebukser, men de har siden udvidet deres sortiment til også at rumme leggings, bluser og undertøj.
Hos FashionDeluxe.dk har vi både de moderigtige glimmerstrømper og smarte strømpebukser, men vi har også både komfortable leggings, gode bluser og lignende fra det anerkendte brand. Du kan derfor nemt peppe din basisgarderobe op med vores lækre sortiment.

Forkæl dig selv med de lækre Hype the Detail strømpebukser og strømper

Med de unikke mønstre og motiver på de populære strømpebukser og strømper kommer du til at skille dig ud i mængden. Det er ikke tilfældigt, at brandets slogan er "the world needs more glitter". De lækre feminine strømpebukser ser super flotte ud, under et par stilede shorts.

Pift garderoben op med en Hype The Detail bluse

Det er detaljerne, der gør hele forskellen, og det forstår brandet Hype The Detail. Derfor kan du også regne med, at deres produkter, inklusiv de stillede bluser, er designet med fokus på selv de mindste detaljer, der kan transformere dit outfit fra lidt kedeligt og hverdagsagtigt til et personligt og trendy look.
Hvis du savner mere personlighed i basisgarderoben, kan du tilføje et par flotte mønstrede strømpebukser til en mere neutral bluse, for mere blikfang. Vi har også lækre leggings, som matcher bluserne fra det danske brand, så du kan udtrykke din personlige stil med det rigtige udvalg i skabet.
Der er mange nuancer, mønstre og designs at vælge mellem, og vi sørger for løbende at opdatere vores sortiment.

Hold dig opdateret hos FashionDeluxe.dk

Hype The Detail er altid med, når det kommer til nye trends og tendenser, og vi holder os opdaterede på nye produkter og designs. Derfor vil du kunne finde nytænkende og stilfulde designs fra brandet, når du shopper hos os.
Hvis du har spørgsmål til vores produkter, eller du vil have fat i supporten, kan du altid række ud. Vi vil nemlig gerne hjælpe dig med at sætte dit personlige præg på din garderobe.