Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Pico8

PICO er et farverigt og feminint univers etableret i 2004 af Anne-Marie Pico med visionen om, at vi alle udtrykker os forskelligt og at lige netop accessories er en perfekt måde at udtrykke sig personligt på. PICO er derfor kendt for deres smukke, alsidige accessories til fordelagtige priser. Hos PICO fylder miljøbevidsthed utrolig meget. De fleste af deres hårspænder fremstilles i dag af acetat og messing. Hvilket både er allergivenligt samt fri for nikkel.

Pico - Accessories med god samvittighed

Pico er et dank brand som blev grundlagt af Anne-Marie Pico i 2004.Pico forhandler både smykker og accessories, og vi kan roligt sige at der er noget til enhver stemning, stil og smag.For Pico er det vigtigt at forbrugen har mulighed for at kunne udtrykke sig selv og sin personlighed gennem hårspænder, smykker og andre accessories, netop derfor har Anne-Marie designet accessories som lever op til selv den mest kræsne forbruger. Når Anne-Marie designer sine accessories, så går hun ikke på kompromis med hverken kvalitet eller design, selvom alle produkterne sælges til fordelagtige priser.

Prisvenlige smykker og accessories

Hvis man tager et kig på de flotte Pico smykker og accessories, så kan man tydeligt se at der er tale om unikke og veludført designs i smukke farver. Pico er simpelthen et mekka af pæne og trendy farver, de følger de nyeste trends i både deres smykkekollektioner og i deres accessories. Anne-Marie har fokuseret meget på at der i Pico skal være smykker som passer til enhver kvinde. Det er nemlig meget individuelt hvilke typer smykker kvinder bære og hvor ofte de bære dem, det sammen gælder for Pico accessories. Netop derfor skaber Pico både accessories og smykker som er moderigtige og som er basic, så de kan bæres til enhver anledning. Ved at forsøge at være et skridt foran alle andre og være innovative på markedet, skaber Pico flotte produkter som er populære blandt kvinder. Pico har stor fokus på at kræse for designet og detaljerne, så der altid er garanti for at det er de små detaljer, som er med til at fuldende dit look. Hvis du er på udkig efter smykker såvel som accessories så gør Pico det muligt for enhver kvinde at være med, uanset budet eller stil, og du kan opbygge en super stærk smykke- og accessorieskollektion som går i spænd med din personlige stil og livstil. Pico's produkter findes til super prisvenlige priser, hvilket gør at du hele tiden har mulighed for at sammensætte og forny din stil med tidens nyeste trends.

Det er de små ting som fuldender dit look

Anne-Marie som er ejer og designeren bag Pico's produkter, arbejder tæt sammen med en guldsmed, hvor de sammen skaber de smukke og moderigtige smykker i guldbelagt sølv og messing. Ingen af smykkerne fra Pico indeholder nikkel, derfor er smykkerne også meget allergivenlige. Anne-Marie går ikke på kompromis med hverken kvaliteten eller materialerne, uanset om der er tale om en halskæde eller armbånd, hårspænde eller øreringe, hvilket også kan fornemmes når man eksempelvis sidder med et pico hårspænde i hånden.Ved at købe de smukke kvalitets produkter fra Pico, kan du tilføre de fineste detaljer til dit look og derved pifte hverdagen op med friske farver. Uanset stil, og hvor ofte du bære smykker og accessories, så vil du helt sikkert forelske dig i Pico smykkerne og de mange forskellige farvestrålende accessories, de er nemlig slet ikke til at stå for. Har du en meget klassisk stil, kan vi klar anbefale Pico øreringe da de er klassiske og samtidig lidt ekstra. Hvis du har en mere feminin stil, vil vi foreslå dig at kigge efter en Pico hårbøjle, da hårbøjlerne er mere synlige og kan skabe et meget feminint udtryk. Her på FashionDeluxe finder du et stort udvalg af Pico accessories, og du kan altid kigge rundt på siden for at indsamle inspiration. Har du spørgsmål eller bare har brug for hjælp til nogle af produkterne, så kan du altid kontakt os på Instagram eller på tlf. + 45 66 17 26 63, hvor vores søde personale vil stå til rådighed.

Pico passer på miljøet

For at det ikke skal være løgn, så er miljø også blevet en faktor, der fylder meget i hverdagen hos Pico, derfor har Pico siden starten af 2018 fokuseret på at udskifte akrylen på flere af deres hårspænder, til Cellulose Acetat, som er genanvendelige materialer. Derudover benytter alle Picos leverandører genanvendelig emballage til deres produkter. Du kan altså med god samvittighed shoppe de skønne produkter fra Pico.

Køb Pico på FashionDeluxe

Træd ind i et farverigt univers med vores store udvalg af Pico smykker og Pico accessories. Du finder alle produkterne her på siden. Hos FashionDeluxe.dk forhandler vi primært hår accessories fra Pico, og vi er helt vilde med det! Vi kan slet ikke vælge imellem de mange fine farver, der er noget til et hvert outfit. Gå på opdagelse i vores store udvalg, og fuldend dit look med Pico hårklemmer, Pico scrunchies eller Pico hårspænder. Bestiller du inden kl 14, sender vi din ordre samme dag, og du vil modtage din ordre 1-2 dage efter, du får altid gratis fragt over 399,- også har vi selvfølgelig gratis retur alle varer (gælder ikke på nedsatte varer).