Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Badetøj til damer24

Hos FashionDeluxe bliver du klar til (sol)badning. Med modeller i forskellige farver, mærker og pasformer kan du finde den badedragt eller bikini, der passer dig. Vi forhandler eksklusivt og moderigtigt badetøj fra danske og udenlandske brands. Så med en bikini eller badedragt fra os er du altid klædt tidløst og moderne.
< 1 >
< 1 >

Badetøj til alle kvinder

Til stranden, til et dyp i havet eller til solskin på terrassen. Lige meget hvilken anledning, du leder efter det perfekte bade-outfit til, så gælder der, at det skal sidde godt, og at man skal føle sig godt tilpas i det. Derfor forhandler vi mange pasformer og modeller, der gør det muligt for dig at finde det outfit, der passer bedst til dig og din stil. Bikini eller badedragt, lige meget hvilken slags badetøj du tyer til, så finder du under hvert produkt en uddybende beskrivelse, der både beskriver badetøjet og dets detaljer. Det med størrelser og pasform kan være svært, når man køber på nettet, derfor finder du også en størrelsesguide, der vejleder dig, så du får det rigtige badetøj hjem. Er du i tvivl? Så kontakt os, så sender vi dig de præcise mål og hjælper dig med størrelsen.

Badetøj: Den rette pasform og model

Ligesom al anden beklædning, så følger damebadetøj også modebilledet. Nogle gange er det den lille trekantsbikini med snører, andre gange er det badedragten med dyb ryg, der er moderne. Moden sætter kursen, men når det kommer til badetøj til kvinder, så er det vigtigste, at du føler dig tilpas i modellen, lige meget om du er mest til dame-bikini eller badedragt, så du kan nyde solen eller vandet. Når du trykker på de forskellige badedragter eller bikinier, så finder du en kort beskrivelse og et billede. Ved hjælp af beskrivelsen og billedet kan du nemt se og forstå, hvordan pasformen er på dén bikini eller badedragt, du kigger på og læse dig til, om det f.eks. er badetøj med stropper, bindesnører eller en højtaljet underdel.

Find bikinier og badedragter til kvinder

En bikini kommer i to dele, og oftest passer underdel og overdel sammen i design. Ved os køber du hver del for sig selv, for vi vil gerne give dig muligheden for at Mix ’n Match, så du kan skabe dit eget unikke bikini-outfit og finde den underdel eller overdel, der passer bedst til dig. Bikinioverdele kommer f.eks. både som en normal bh-model, med bindesnører både bag ved nakke og på ryg, som one-shoulder og som en sports-bh. Underdelene varierer også. Her kan du både finde dem med snører i siden, dem som sidder højtaljet eller lavtaljet og mange flere. En badedragt er for dig, der gerne vil have lidt mere stof at dække kroppen med, eller som bare synes, at en dragt er elegant og fashionabel. Badedragter til kvinder kommer i dag i mange modeller, pasformer og design. Ved os finder du både de simple badedragter med lige stropper og enkle farver, men også de mere vovede med unikke design som one-shoulder eller drapering.

Det unikke badetøj

Hos FashionDeluxe finder du ikke bare badetøj, men badetøj for kvinder, der elsker mode, design og kvalitet. For udover at badetøjet på siden her kommer i mange design, så har vi valgt de bikinier og badedragter ud, som vi mener er af allerbedste kvalitet og fra brands, der står stærkt på både den danske og internationale modescene. Vi har for eksempel badetøj fra Beck Söndergaard, hvis stil og univers er fuld af grafiske tryk og elegante styles. Er man til knald på farverne, så har vi også badetøj fra Cras, der altid sørger for glade farver, smukke nuanceringer og en pasform, der er helt i top. Lige meget hvilket mærke du går med på siden her, så kan du være sikker på, at det er et brand af høj kvalitet og høje standarder. Vi sælger nemlig kun badetøj, der holder til mere end en tur på stranden, og som ikke bare klæder dig denne sæson, men også næste år.

Badetøj til skarpe priser

På FashionDeluxe falder du ofte over tilbud og skarpe priser, også på badetøj eller moderne styles. Vi opdaterer nemlig hele tiden vores side, så der altid er nye styles fra kendte internationale og danske brands. Når noget nyt rammer siden, så kan du være heldig, at nogle udvalgte modeller sættes ned. Derudover er vi hurtigere end de fleste på levering, da vi gerne vil have, at du får dine varer hjem hurtigst muligt, så du kan få glæde af dit nye indkøb til din garderobe og f.eks. nå at få det med på ferien. Oftest vil du modtage din vare inden for 1-2 hverdage. Køber du for mere end bare 299 kr., så får du fragten gratis! Men inden du bestiller, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, så du får den rigtige dame-bikini eller badedragt hjem. Shop løs!