Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Copenhagen Muse64

Copenhagen Muse er et unikt og spændende brand, der er designet til at tilføje et strejf af elegance og stil til din garderobe. Deres smukke og sofistikerede produkter er inspireret af den ikoniske skønhed i København og er skabt til at tiltrække opmærksomhed og beundring fra enhver, der ser dem. Du finder en bred vifte af produkter, herunder smukke kjoler, nederdele, bluser og meget mere.

< 1 2 >
< 1 2 >

Copenhagen Muse - tidløse klassikere på stribe

Når det kommer til danske modebrand, ser vi flere og flere spire frem og imponere sæson efter sæson. Heriblandt finder vi Copenhagen Muse, der på rekordtid er blevet del af en eksklusiv klub af designere, der mestrer kunsten at skabe noget unikt. Brandets kollektioner kombinerer på fineste vis klassikere til garderoben med imponerende detaljer, som giver alle styles kant og karakter.Vi har selvfølgelig sørget for, at du finder alle de bedste styles fra det danske modebrand i vores sortiment, så du kan udvælge den helt rigtige Copenhagen Muse-kjole, -trenchcoat eller -bluse. Vi tør godt love dig for, at du kommer til at elske dine køb fra det nyskabende brand. Shop løs lige her.

Stærke designværdier hos Copenhagen Muse

En stærk fortælling og en klar vision. Det er noget, som Copenhagen Muse i den grad har formået at kreere. Brandet er bygget på stærke værdier, der også i dag er med til at danne rammerne om det unikke modehus. Navnet "Muse" stammer fra græsk og betyder "hvad, man husker", og det er netop den fortælling, det danske modebrand gerne vil give videre.Her er intet overladt til tilfældighederne. I stedet er hver en detalje nøje udtænkt, og der er en klar sammenhæng mellem deres vision og mission. Brandet står på flere ben for at gøre det nemt for dig at finde klassikere til garderoben, og derfor arbejder de både med at bringe denim til et nyt niveau og skabe tidløse styles af den højeste kvalitet.

Enkelt design med kant

Copenhagen Muse-tøj er i sin helt egen klasse. Brandet har på fineste vis skabt en balance mellem klasse, elegance og kant, som taler til alle kvinder og giver plads til, at du selv kan sætte dit præg på dit outfit. De skønne styles er både enkle og detaljerede på én og samme tid, hvad enten det gælder de ensfarvede skjorter, blomstrede kjoler eller den gennemtænkte Copenhagen Muse-trenchcoat. Med andre ord er der noget for enhver smag.Fællesnævneren er de klassiske snit, de tidløse design og de evige trends, som brandet formår at indfange med deres kollektioner. Hvert et item er lavet i lækre materialer, Copenhagen Muse-kjoler kommer med det helt rigtige snit, Copenhagen Muse-bukser med masser af komfort og Copenhagen Muse-blazeren sidder lige præcis, som den skal. Med Copenhagen Muse får du altså tøj, der balancerer perfekt på grænsen mellem det enkle, det feminine og design med kant. Du vil træde i karakter med din stil, og så får du samtidig smukke styles, der vil være et hit i garderoben hele året rundt.

Masser af plads til din personlighed hos Copenhagen Muse

Når du skal shoppe, kan det være svært at finde noget, der matcher det tøj, du allerede har hængende i skabet. Det behøver du ikke bekymre dig om med Copenhagen Muse, for de fine produkter er lavet i kvalitetsmaterialer, milde farver og med klassiske detaljer. Det betyder, at du nemt kan style dit køb med et væld af andre items fra din garderobe og på den måde give de gamle jeans eller den grå striktrøje nyt liv.Du kan eksempelvis springe i en smuk kjole og et par stiletter, hvor en Copenhagen Muse-jakke vil sætte prikken over i'et og være med til at definere din stil. Du kan også vælge en kjole her på siden og style den med et par sneakers til hverdag og et par sandaler og smykker, når du skal ud om aftenen. Du får mulighed for at skabe din egen, unikke stil, hvor du kan lege med detaljer og styles på kryds og på tværs, som det passer dig.

Køb Copenhagen Muse hos FashionDeluxe

Siden 2010 har vi leveret eksklusivt modetøj til kvinder, og det fortsætter vi med. Vi sætter den modebevidste og moderne kvinde i fokus og gør det nemt at finde tøj af høj kvalitet til enhver anledning, hvor der er kælet lidt ekstra for detaljerne. Vi giver plads til, at du kan definere dit eget udtryk og skabe en garderobe, som alle andre vil misunde, og som du kan bruge året rundt på mange forskellige måder.Her på siden kan du gå på opdagelse i vores store udvalg fra det danske modebrand, der garanterer dig fantastiske fund. Har du brug for hjælp i forbindelse med dit køb, eller har du brug for vejledning til andre af vores styles, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi guider dig gerne til de helt rette items for dig. Vi sender selvfølgelig også hele dit køb hjem til dig hurtigst muligt, og du kan altid shoppe løs blandt vores fantastiske brands. Vi har nemlig alt det, en klassisk og stilbevidst garderobe har brug for.