Co’ couture

Co’couture er et nyt dansk designbrand grundlagt i 2015. De arbejder hårdt på at levere lækkert tøj i et updated look – tøj med et mix af vovede detaljer og fine kvaliteter til alle piger, der vil følge moden og samtidig fastholde et unikt udtryk.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Køb Co´Couture Online på FashionDeluxe.dk

Co´ Couture er et nyere dansk brand startet i 2015. Nøgleordne hos Co’ Couture er den rene og moderne stil i god kvalitet. Det er et tøjbrand til kvinden der gerne vil følge modens trends, og samtidig se unik ud.


En snert af Frankrig


Co´Couture er et perfekt mix af det nordiske simpleste udtryk, krydset med det franske sensuelle look. Dette kommer til udtryk i deres designs med en silhuet af glamour med et twist af attitude. Når du har Co´Coutures tøj på, kan nyde friheden til at føle dig feminin, og ikke mindst et rigtigt eye-catching look. De formår at designe styles, som du kan sammensætte din helt egen stil. Deres tøj er udelukkende designet af materialer af den lækreste kvalitet. Hos Co´Couture går de meget op i elegance, og kvalitet til fordelagtige priser. Deres fantastiske brand skaber et perfekt mix af de fineste detaljer, og af den lækreste kvalitet til gode priser. Med Co´Coutures styles kan du udtrykke din personlige stil med designs, som fremhæver det bedste ved netop din figur. Du får helt enkelt, de fineste farver og smukkeste print med tøj fra Co´Coutures kollektioner. Er du vild med de skandinaviske rene linjer i din stil og tilhænger af det klassiske look, - men ønsker et moderne twist i din garderobe, så er Co´Couture det perfekte match til dig. Du kan selv sammensætte din egen stil med deres smukke designs og fine farver.


Hele 6 kollektioner om året


Co´Couture skaber 6 kollektioner om året med en sammenfletning af det skandinaviske vi kender, inklusiv et fransk glamour twist. Desuden leveres de også ekspres-kollektioner, således at deres designs altid følger med moden der trender. Siden deres lancering i 2015 er deres designs taget med storm og har fået succes på det danske marked. Deres produkter henvender sig til den stilbevidste kvinde, som ønsker et twist i den klassiske stil. Du finder de klassiske varer med et lækkert twist, som du bare ikke kan få nok af. Har du først lært Co'Couture af kende, så bliver du med garanti forelsket og får lækre favoritter til garderoben.


De fineste designs


Co´Couture laver de flotteste kjoler
til enhver smag og stil. Kjolerne produceres i designs i de flotteste farver og print, som går igen og igen, efter hver sæson. Imellem de planlagte store kollektioner, kan moden nå at skifte retning, her er Co´ Courture klar med en hurtig ny ekspreskollektion. På den måde kan du konstant følge med moden til overkommelige priser og være med på trenden uden at på kompromis med kvalitet. Du kan altid finde et perfekt design til en bestemt begivenhed, ud nyde dit outfit i lækkert kvalitet sæson efter sæson. Co´Couture stræber efter at skabe designs som har et præg af noget unikt, samtidig med det klassiske overordnede look. Du finder altid trendy mønstre og print i de fineste farver som stadig er helt casual med et twist. Co Couture er eksperter i at skabe kjoler, toppe og skjorter
som er skandinaviske, klassiske og moderne. De tilføjer blot et smart pift med enkelte mønstre eller fine detaljer. Så uanset om du skal have et outfit til hverdag eller en fest, så kan du med sikkerhed finde styles med Co´Couture. Du kan finde kjoler der er helt klassiske, som er det perfekte hverdags-outfit, fx med et par bukser til. Den samme kjole kan let piftes op og bruges til en festlig aften, ved blot at tilsætte en farvet sandal eller stilet.


Co Couture rabat og udsalg


Vi kører løbende med udsalg på Fashiondeluxe.dk. Du kan blot tilmelde vores nyhedsbrev, og få tilbud i indbakken før alle andre. Det er på udsalgssiden du finder styles på udsalg eller nedsatte varer. På udsalgssiden kommer der løbende opdateringer med nedsatte varer og items. Du kan med fordel følge vores facebookside og Instagram, her annoncerer vi også kampagner og udsalgstilbud. Følg os på nyhedsbrev og sociale medier, for at følge med i vores kampagner og nye styles.


Kundeservice hos Fashion Deluxe


Husk du altid kan bestille online og hente i vores butikker, Company og Affaire i Rosengaardscentret i Odense. Du får gratis fragt på alle køb over 299,-. Desuden tilbyder vi 14 dages gratis returret på alle ikke nedsatte varer. Hos FashionDeluxe er vi stolte over at kunne tilbyde Co’ Coutures flotte styles året rundt, deres fine styles passer perfekt ind på vores webshop. Mangler du hjælp til en størrelse eller andre spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe, med hvad end det skulle være. Vi hjælper gerne med at finde det perfekte match til en bestemt begivenhed. Husk du altid kan kontakte vores kundeservice på tlf. +45 6590 4589 og på mail info@fashiondeluxe.dk.