Mads Nørgaard Tasker

Tasker fra Mads Nørgaard er dansk kvalitet, når det er allerbedst. Taskerne er meget praktiske og slidstærke, samtidig med at de er gennemsyret af dansk design og gode materialer. Hos FashionDeluxe finder et stort udvalg af tasker fra Mads Nørgaard i forskellige farver og modeller.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Mads Nørgaard-tasker for enhver smag og alder

Brandet er grundlagt i 1986 og trækker på en lang tradition med at kombinere design og kvalitet. Det ses tydeligt i deres mange trendy taskemodeller. Siden Mads Nørgaard startede sin første forretning i slutningen af 80’erne, har brandets popularitet været støt stigende. I hele Danmark kan du se kvinder i gadebilledet, som bærer tasker og andre design fra Mads Nørgaard.
Brandet er især kendt for at lave tidløse klassikere, der kan bæres af både unge og gamle. Alle aldre er repræsenteret, og du kan sagtens støde på en teenager og en midaldrende kvinde, der bærer den samme taske fra Mads Nørgaard. Der er design for enhver smag og alder. Det handler bare om at bære netop den taske, som taler mest til dig og din stil.  

Mads Nørgaard-tasker i mange farver

Det betyder nødvendigvis ikke, at du falder i ét med mængden, hvis du bærer dansk mode – langt fra faktisk. Mange design fra Mads Nørgaard har gennem tiden dannet rammen for sæsonens største modetrends, men udvalget af modeller og farver er heldigvis så bredt, at du kan vælge lige præcis den farve, som passer bedst til dig.
Det gælder for eksempel de populære muleposer, som er Mads Nørgaard-tasker, der findes i farver som blå, grøn, sort og lyserød.
Mads Nørgaard er ikke bange for at bruge klare og opsigtsvækkende farver, som lyser op i mængden. Samtidig er farverne ofte trendsættende. En Mads Nørgaard-taske i grøn kan eksempelvis være med til at sætte tonen for sæsonens street fashion i Danmark.
Er du mere til den afdæmpede ende af farveskalaen, kan du også finde Mads Nørgaard-tasker i sort eller blå, som er mere neutrale. Når det kommer til farveudvalget, er der også noget for enhver alder og smag. Hos FashionDeluxe kan du altid finde nogle af de mest populære og trendy modeller.

Modeller til alle anledninger

Hos FashionDeluxe kan du shoppe løs mellem mange forskellige modeller af tasker. Mads Nørgaard er særlig kendt for at lave tasker, som er perfekte til hverdagsbrug, festival eller fest. Taskerne er både smarte, praktiske og utrolig slidstærke. Der er da ikke noget værre end en yndlingstaske, som går i stykker og ikke kan holde til almindelig brug. Det undgår du, når du køber en taske i høj kvalitet.
Du vil hurtigt se, at mange af disse tasker er lavet til at blive brugt. Stilen er minimalistisk og urban, og ofte leger deres taskedesign med både former og farver. Det er næsten uundgåeligt at støde på de populære tasker i gadebilledet eller i modebladene, så nogle af webshoppens modeller kan du garanteret genkende.
Det er ikke kun de små tasker fra Mads Nørgaard, der har vundet de danske kvinders hjerter. Weekendtasken fra Mads Nørgaard er også meget eftertragtet. Mads Nørgaard er ekspert i at lave rummelige tasker, hvor du kan opbevare alle de ting, som du har brug for på en længere tur. Samtidig er der ofte mindre rum, hvor du kan opbevare mobil, solbriller, nøgler, eller hvad du ellers har brug for at have lige ved hånden.

Udsalg på Mads Nørgaard-tasker

Er du på udkig efter en Mads Nørgaard-taske på tilbud? Det forstår vi godt, for der er da ikke noget bedre end at købe en rigtig god kvalitetstaske til nedsat pris. Der kan for eksempel være varer til 25 procent, 30 procent eller endda 60 procent rabat.

Hos FashionDeluxe har vi løbende gode tilbud på din næste Mads Nørgaard-taske. Hold jævnligt øje med webshoppen, hvor vi flere gange om året tilføjer nye modeller og sætter andre ned i pris. Det kan især være i forbindelse med sæsonskift, men et godt tilbud kan også skyldes andet.
Når du køber hos FashionDeluxe har du altid 14 dages fuld returret på dine varer. Det gælder selvfølgelig også varer, som du har købt på tilbud.  

Hurtig levering af tasker fra Mads Nørgaard


Du får fri fragt, når du køber for mere end 299 kroner hos FashionDeluxe. Skal du bare foretage et mindre køb, er der stadig god grund til at bestille hos os, da fragten kun er 29 kroner, hvis du køber for mindre end 299 kroner.
Det er vigtigt for os at sende din pakke hurtigt afsted. Vi ved nemlig, at det kan være svært at vente på en rigtig god pakke. Hvis du sender din bestilling inden klokken 14 på en hverdag, sender vi din pakke afsted samme dag. De fleste vil opleve, at deres pakke er leveret allerede inden for 1-2 hverdage. Når du har sendt din bestilling afsted, er der altså kun få dage til, at du kan tage din nye Mads Nørgaard-taske i brug.
Uanset om det er en Mads Nørgaard-taske i lyserød, en weekendtaske fra Mads Nørgaard eller en helt tredje model, som du er på udkig efter, er den kun få tryk væk, når du bestiller hos FashionDeluxe.
Vi glæder os til at sende din pakke – rigtig god shopping!