Mos Mosh

Hos FashionDeluxe.dk finder du altid de nyeste jeans eller bukser med perfekt pasform og altid for fine detaljer med nitter og smukke prints. Mos Mosh laver også Kjoler, Blazere og T-Shirts i unikke designs.

Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Mos Mosh | Det startede med denim ♥︎

I 2010 startede Mos Mosh med at sælge en kollektion af https://www.fashiondeluxe.dk/mos-mo...[62874]">jeans og bukser, hvor pasform og materiale var i centrum. Mos Mosh lavede en kollektion i denim, som opnåede verdenssucces, fordi de skabte de perfekte bukser. Kvinder verden over forelskede sig i den høje kvalitet, i valg af materialer, og den perfekte pasform, som sikrede dem altid at føle sig godt tilpas, mens de så fantastiske ud. Vi r selv helt vilde med de cool detaljer som man finder på deres styles. Der er næsten altid smart detaljer på enten forlemmerne, baglommerne eller i benene, hvilket gør den et et kæmpe “must have” i enhver kvindes garderobe.


Slut med kompromiser!


Mos Mosh har en mission om at være de bedste. Både når det kommer til materiale, pasform, detaljer, design og kvalitet. Derfor leverer de kun produkter som de er 100 % sikre på, at du er tilfreds med. De har studeret og designet, for at kunne levere items, hvor du, som forbruger, kan mærke, at de er kendt for passion - og ikke for kompromis.
Slut med trælse syninger, forkert pasform, materialer som smitter af og hurtigt bliver slidte. Med Mos Mosh får du kun det bedste!

Når Mos Mosh designer nye kollektioner har de tre vigtige fokusområder i deres styles. De tre elementer som der altid bliver taget højde for er: design, pasform og til sidst et twist. Det er vigtigt for Mos Mosh at skabe unikke styles, hvor man tydeligt kan se deres DNA, og dette gør de helt uden at gå på kompromis.

Siden 2010 har Mos Mosh udvidet deres kollektioner, og designer nu ikke kun de perfekte bukser og jeans, men også lækre nederdele, shorts, bluser og meget mere. Match f.eks dine nye yndlings jeans med Mos Mosh’s lækre og lette sommerjakker, rå blazere eller fantastiske læderjakker


Lækre styles i bedste Mos Mosh stil


Shop unikke og lækre styles fra Mos Mosh. Mos Mosh er et mærke som taler til kvinder i alle aldersgrupper, hvor deres tøj formår at få det bedste frem i kvindekroppen.

Mos Mosh skjorter
Mos Mosh er med tiden blevet meget kendt for deres lækre skjorter, som findes i mange fine farver. En Mos Mosh skjorte er et must i enhver garderobe, da de fungere perfekt til en dag på kontoret eller til en festlig aften i byen.

Mos Mosh blazer
Uanset om du er til jakkesæt eller ej, så vil du helt sikkert synes om Mos Mosh blazere. Deres blazere findes nemlig i mange forskellige udtryk. Blandt Mos Mosh blazere findes der både afslappede blazere til kvinder. En afslappede blazer er helt perfekt til dig som ikke er så meget til et fuldt ud jakkesæt, men som blot ønsker et roligt med sofistikeret look. Du kan også finde blazere med indsnit i taljen, hvilket giver et mere sofistikeret og kvindeligt look. Denne type blazer er til dig som ønsker en slank pasform, og som føler sig godt tilpas med at vise sine former frem.

Mos Mosh bukser
På trods af at Mos Mosh sælger langt mere end bukser og jeans, så er deres bukser og jeans stadig manges favorit item. Her på FashionDeluxe har vi derfor samlet et kæmpe udvalg af de populære Mos Mosh jeans og bukser. Alle bukser og jeans fra Mos Mosh bære tydeligt præ af det unikke DNA som Mos Mosh har skabt sig, ved at sikre high-end materiale og designmæssigt velsiddende bukser og jeans med en perfekt pasform. Du kan vide sig sikker på at du får bukser eller jeans som har et feminint snit og med rå detaljer, hvilket skaber en perfekt harmoni.

Hos Fashiondeluxe.dk har vi samlet alt det bedste fra Mos Mosh, og derved sikret dig en fuldstændig vidunderlig oplevelse, når du ifører dig dit nye fashionitem fra det danske designer brand. Hvad end du leder efter de perfekte jeans, eller du mangler en ny skjorte, så kan du være sikker på, at du er indhyllet i kvalitet og lækre materialer.

Psst…!
Hold godt øje med Mos Mosh’s kjoler, hvis du elsker smukke, sarte prints, men stadig ønsker et råt look, - og selvfølgelig vil ligne en million hver gang! Mos Mosh har formået at skabe designs, som er enhver kvindes musthave, og hvor følelsen af kvalitet skinner igennem, når du mærker de nøje udvalgte materialer.


Trendsætter for high fashion


Verden over vender man sig efter Mos Mosh, fordi de er trendsættere, når det kommer til high-end fashion. De skaber kollektioner som er gennemførte ned til mindste syning, og samtidig er det et brand, der går forrest når det kommer til Social Responsibilities. Hold godt øje med siden her, vi opdatere den løbende med de nyeste styles.

Køb dit næste fashionitem på FashionDeluxe.dk! Vi sikrer dig altid gratis og hurtig levering, samt 14 dages fuld returret.