Neo Noir Bluser & Strik

Neo Noir skaber mode for piger med en kræsen smag. Resultet er high fashion i den rigtige farve, i det rigtige stof, på det rigtige tidspunkt. Kvalitet og pris er stærkt korreleret, hvilket efterlader dig med en følelse af fremragende kvalitet og styling til en god pris.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Neo Noir Strik & Bluser

Med brandets innovative tilgang og fokus på at levere smukt tøj i en lækker kvalitet og med fokus på de helt moderigtige trends, er  blevet et af de mest populære mærker i modeuniverset. Deres Strik & Bluser er ingen undtagelse og tilbyder et bredt udvalg af unikke designs til modebevidste kvinder. Neo Noir er kendt for deres moderne og feminine designs, der er skabt til den selvbevidste og stilbevidste kvinde. Brandet er inspireret af den skandinaviske minimalisme, og samtidig kendetegnet ved en høj grad af kvalitet og detaljer. Neo Noir er blandt andet kendt for deres høje kvalitet og fokus på bæredygtighed og etik, hvilket gør dem til et godt valg for den bevidste forbruger. Så mangler du en fin bluse eller en dejlig varm strik, så ta’ et yderlig kig på vores store udvalg af Neo Noir, her er noget for en hver smag.

Bluser til alle anledninger


Mangler du en flot bluse til din næste fest? Hos FashionDeluxe har vi et bredt udvalg af de flotteste bluser fra Neo Noir, som passer til lige netop den fest du skal til! Om du er til en blonde bluse, som er gennemsigtig, mere elegant med flæser, satin, med en fin hals udskæring eller noget helt trejde, så er der noget for dig! Neo Noirs bluser kommer nemlig i så mange forskellige udgaver, som kan bruges til alle slags fester. Er det mere en basic hverdags bluse som du har brug for i dit klædeskab, så bare rolig. Vi har nemlig nøje udvalgt en lang række fede bluser, både til hverdag og fest. Med bluser fra Neo Noir kan du opgradere din garderobe med moderne og stilfulde designs. Uanset om du er på udkig efter en smuk bluse til byen, en fin bluse til arbejdet eller en strik til en hyggelig aften hjemme, så vil du finde det perfekte match med Neo Noir. I deres kollektion af bluser du mange forskellige stile, mønstre og farver, så du forsikres om, at der er noget for en hver smag og enhver anledning!

Strik til alle årstider


Ofte forbinder man en striktrøje med de lidt kolde vinter måneder. Men faktisk er det altid dejligt med en strik hele året rundt, i sær når man bor i Danmark, hvor man ikke altid kan regne med det danske sommer vejr. Når man sidder på tressen en sommeraften med et godt glas vin, og den kolde sommerbrise kommer, er det dejligt med en strik, så man kan holde sig varm. Ydermere er det også altid det største go too i de kolde måneder. En dejlig stor og varm strik, som holder dig varm i blæst, sne, regn og hvad du nu ellers bliver budt på. Strik fra Neo Noir kommer i mange farver og mønstre, både i stribet, klassiske ens farvede og cardigans. Så derfor vil der altid være at finde en Neo Noir strik som passer til lige netop din garderobe.

Kundeservice hos FashionDeluxe


Husk at du altid kan bestille online og hente i vores butik, desuden tilbyder vi 14 dages gratis returret på alle ikke nedsatte varer. Hos FashionDeluxe er vi stolte over at kunne tilbyde Neo Noirs mange flotte styles hele året rundt. Hvis du har spørgsmål eller mangler hjælp til eventuelle størrelsesguide, står vi altid til rådighed i vores butik i Odense eller er du mere end velkommen til at søge hjælp i vores kundeservice på telefon +45 65 90 45 89 eller på mail info@fashiondeluxe.dk