Neo Noir Bukser

Neo Noir skaber mode for piger med en kræsen smag. Resultet er high fashion i den rigtige farve, i det rigtige stof, på det rigtige tidspunkt. Kvalitet og pris er stærkt korreleret, hvilket efterlader dig med en følelse af fremragende kvalitet og styling til en god pris.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Neo Noir Bukser

Neo Noir er et modebrand, der har taget modeverdenen med storm med deres stilfulde og elegante kollektioner. Brandet er kendt for deres moderne og feminine designs, der er skabt til den selvbevidste og stilbevidste kvinde. Neo Noir er inspireret af den skandinaviske minimalisme, og samtidig kendetegnet ved en høj grad af kvalitet og detaljer. Neo Noir er blandt andet kendt for deres høje kvalitet og fokus på bæredygtighed og etik, hvilket gør dem til et godt valg for den bevidste forbruger. Hos FashionDeluxe finder du et bredt udvalg af fede bukser fra Neo Noir, så der er altid noget for en hver smag!

Festlige bukser i mange farver og mønstre


Bukser fra Neo Noir kommer i mange forskellige farver og mønstre, så der er altid et par bukser til lige netop dig. Er du til et par klassiske sorte habit bukser, som kan bruges både på arbejde med en bluse til eller til en mere fin begivenhed, med en flot top og en matchende blazer, så har vi et stort udvalg af sorte bukser fra Neo Noir, som kan gå til alt! Disse habit bukser findes også i mere vilde farver, hvis du mangler lidt mere liv i dit udtryk når du skal vælge dit essentielle outfit, her kan du gøre nøjagtig det samme som med de sorte, men du får et mere vildt og sommerligt udtryk, ligeså snart farverne bliver lidt vildere. Neo Noir er også glade for fede bukser med massere af liv og mønstre, både striber, ternet, satin eller noget helt andet. Et par satin bukser er både afslappende at have på og på samme tid er de super cool til en fest med en fin top eller bluse til. Ydermere er mønsteret bukser altid et godt valg, hvis du gerne vil prøve noget nyt, men måske ikke er helt klar til at springe ud i de vilde farver. Så har du mulighed for at tage et par fede stribet bukser i mere neutrale farver og mønstre.

Fashion og komfort


Hos Neo Noir betyder både det stilfulde og moderigtige meget for branden, men det samme gør kvalitet og komfort. Det er vigtigt at de bukser du nu engang vælger sidder perfekt og samme tid er behagelig at have på. Så derfor er det også vigtigt, at hvis du er i tvivl om din størrelse, så tjek eventuelt størrelsesguiden, så du er sikker på at dine bukser er behagelige. Med deres bløde og lækre materialer er deres bukser både behagelige og praktiske. Du kommer til at føle dig selvsikker og afslappet når du bære dem.

Se hele udvalget på FashionDeluxe


På FashionDeluxe kan du se vores store udvalg af bukser fra Neo Noir. Du kan shoppe Neo Noir bukser og få gratis fragt når du køber for over 399 kr. på ikke nedsatte varer. Hvis du har spørgsmål til materiale, størrelse eller trends, så tøv ikke med at kontakte os. Du er velkommen til at ringe til os mandag - fredag 10 - 16 på tlf. +45 65 90 45 89. Du kan også altid sende os en mail på info@fashiondeluxe.dk, så svarer vi så hurtigt som vi kan. Vi bruger GLS til pakkelevering, så du sikre dig at have dine varer indenfor 1 - 2 hverdage. Vil du returnere dine vare kan du gratis returnere dine varer (ikke nedsatte) i 14 dage.