Neo Noir Kjoler

Det danske brand Neo Noir skaber moderigtige kjoler for kvinder med en kræsen smag, som går op i kvalitet. Resultatet er high fashion i gode tekstiler og både trendy farver og print. I vores store udvalg af moderigtigt tøj fra Neo Noir kan du finde kjoler til workwear, fest og ikke mindst som casual wear.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Kjoler til den stilbevidste kvinde fra Neo Noir

Hos os kan du finde en masse skønne kjoler med forskellige print, som vil passe ind i netop din garderobe. Du kan for eksempel gå foråret og sommeren i møde med stilfulde kjoler med super smukke blomster print og fine mønstre. En kjole med et yndefuldt blomsterprint fra netop dette nytænkende danske brand har noget forførende og feminint over sig og kan styles med et væld af forskellige accessories. En kjole med et fint print kan bæres til sommerens mange fester, men kan naturligvis også bruges til at sætte lidt farve på hverdagen.

Er du til et mere afdæmpet udtryk, indeholder Neo Noirs kollektioner selvfølgelig også dette. Med deres udvalg af kjoler i flotte, lyse farver og de mere afdæmpede kan du skabe et formelt workwear look, men samtidig også et flot casual hverdagslook til en tur i byen med veninderne.

Kjoler med smukke snit


Det lækre brand formår gang på gang at omfavne alle de kvindelige silhuetter, der er, hvilket gør, at du altid vil kunne finde en style og et snit, som du vil finde dig tilpas og komfortabel i. For Neo Noir er mode mere end bare klæder. Det er muligheden for at udtrykke sig selv og ikke mindst være tilpas i det tøj, som man bærer. I deres kollektioner vil du blandt andet kunne finde dybt sensuelle udskæringer, runde udskæringer, kjoler med en stærk krave, lange kjoler, midi-kjoler og korte kjoler.

I det flotte udvalg af cool, casual og søde kjoler har du mulighed for at finde en model med lige det snit, som klæder dig. Du kan eksempelvis fremhæve din talje med en kjole, som har en skæring eller bindebånd ved taljen. Vil du gerne fremhæve din buste, så kig efter en kjole, som er tætsiddende foroven, eller som har en dyb V-udskæring. Har du det bedst i en let og løstsiddende kjole, vil du også kunne finde dette i det store univers af flotte kjoler.

Lange kjoler til fest fra Neo Noir


Trænger festgarderoben til en makeover, så gå på opdagelse i de mange smarte design fra Neo Noir. Fra dette danske kvalitetsmærke vil du kunne finde helt klassiske sorte kjoler, som emmer af kvindelig, klassisk elegance, men du vil naturligvis også kunne finde de mere farverige kjoler med forskellige mønstre og print. Den lange kjole er en klassiker til festlige anledninger, og i kollektionerne fra Neo Noir vil du kunne finde lange kjoler, som kan styles til fest, men bestemt også hverdag.

Lækre design i høj kvalitet


Neo Noir giver dig kjoler i en høj kvalitet og i et væld af uforglemmelige og lækre design til en overkommelig pris. Det er kun de bedste materialer, som vælges til kjolerne fra dette mærke, hvilket også kan mærkes, når kjolerne bæres. Med de smarte og trendy design fra Neo Noir er du altid sikker på at være med på modebølgen. De forskellige styles, som du finder fra mærket, griber nemlig det moderne modebillede og gør det til deres eget, og de gør det selvfølgelig med respekt for tidens trends.

Selvom deres kollektioner altid afspejler de nuværende trends, kan du være sikker på at kunne bruge deres kollektioner i gode kvaliteter år efter år. Mærket griber nemlig deres design an på en sådan måde, at mange af deres kollektioner bliver klassiske og tidløse, uanset hvilken farve eller print der er tale om.

Sikre tekstiler og bæredygtighed er et mål for Neo Noir


Neo Noir arbejder hver dag på at blive en virksomhed, som udviser ansvarlighed for både deres produktion af tøj og samfundet. Gennem et tæt samarbejde og dialog ønsker mærket nemlig at håndtere sociale, miljømæssige og økonomiske udfordringer og muligheder i overensstemmelse med internationale anerkendte principper. Mærket samarbejder med en række forskellige certificerede organisationer, som hjælper dem med at nå deres mål i forhold til gode arbejdsvilkår, mere bæredygtig produktion og kvalitetssikring af deres påklædning.

Af hensyn til vores alle sammens sikkerhed ønsker Neo Noir at undgå diverse uønskede kemikalier i deres produktion af tøj. Derfor bliver der regelmæssigt udtaget prøver fra deres kollektioner for at sikre mærkets høje kvalitet, og ikke mindst at det lever op til mærkets egne høje krav samt standarder.

Neo Noir har et mål om at benytte materialer, som sikrer en endnu højere grad af bæredygtighed, og de vil hos mærket ikke gå på kompromis med hverken deres eller dine forventninger til kvalitet eller pris. Brandet tilstræber at inkludere bæredygtighed i deres design. En måde, dette mål kan opnås, er blandt andet ved at bruge plantefibre i deres produktion af kjoler og andre beklædningsgenstande. Plantefibrene kan blandt andet komme fra rester fra fødevareproduktionen, og derudover ønsker Neo Noir også at anvende genanvendte syntetiske fibre.