Stine Goya

Den danske designer bag Stine Goya, under samme navn, flyttede i 1999 til London for at studere mode. Stine Goya graduerede fra den engelske designskole i 2005, og allerede i 2006 debuterede hun med en kollektion til Copenhagen Fashion Week, under brandnavnet Stine Goya. Siden da har hjernen bag, og selve brandet, haft et stærkt navn, både inden for den skandinaviske og internationale modeverden.

Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Brandet til den unikke kvinde | Stine Goya ♥︎

Siden 2006 er der sket meget for den danske designer, og Stine Goya har fået verdensomspændende succes - men missionen er forblevet den samme. Som founder og designer bag brandet, Stine Goya, er det vigtigste for Stine, at inspirere og muliggøre det for kvinder rundt i verden, at udtrykke sig selv og deres individualitet.

Gennem feminine silhuetter og farverige prints giver Stine Goya dig muligheden for at skabe din personlige stil, udtrykke dig og vise verden lige præcis hvem du er. Mixet mellem smukke, feminine detaljer og snit, samt farver og prints, der både er rå og vågede, giver et fantastisk look. Stine Goya er designs som er unikke og får dig til at stå frem i mængden.

Psst..! Stine Goya laver ikke kun tøj, se alle Stine Goya’s smukke accessories og pryd f.eks din smartphone med et sødt og feminint cover.


Mere end blot design


Stine Goya er uddannet fra designskolen Central Saint Martin i London i 2005, og har boet 7 år i London hvor hun arbejdede for nogle af de helt store modehuse. I dag har Stine kontor i København og udkommer med 4 kollektioner om året, som indeholder omkring 90-150 styles, alt afhængig af om det er en hovedkollektion (sommer / vinter) eller forår- og efterårs kollektioner.
Stine Goyas kollektioner bære i høj grad præg af Stines finurlige stil og personlighed. Hendes vigtigste mission i hendes kollektioner, er at efterlade unikt indtryk.
Selvom at der er lagt vægt på udtrykket i Stine Goya’s kollektioner, er der også stor fokus på kvaliteten. Materialerne og tekstilerne er særligt udvalgte, så du altid føler dig godt tilpas. Kombinationen af et stærkt design, som genkendes verden over, samt bevidstheden om kvalitet, skaber et brand, man kan være stolt af at iføre sig.
Så leder du efter et outfit der kan få dig til at skille dig ud fra mængden, så skal du helt sikkert taget et ekstra kig på denne side. Med de iøjnefaldene styles og prints kan du nemlig med stor sandsynlighed sammensætte et outfit, der vil få folk omkring dig til at kigge en ekstra gang.
Når du bære de smukke, sjove og farverige styles fra Stine Goya, så kan du godt glemme alt om kedelige og grå mandage, hendes kollektioner er som skabt til at sætte mere kulør på hverdagen.

Blandt Stine Goyas kollektioner kan man finde alt lige fra Stine Goya kjoler til Stine Goya cover til Stine Goya net.


Ét brand, mange muligheder


Står du og mangler noget nyt til garderoben, kan du eksempelvis vælge mellem et hav af forskellige oversize overdele med sæsonens nyeste farver, med alt lige fra feminine bindebånd i taljen til A-formede stil og elegante skjortekraver. Selv i Stines mest klassiske styles, bliver der også kælet for detaljen, og du kan derfor blandt andet finde komfortable striktrøjer samt afslappede skjorter og bukser med et strejf af metaleffekt i materialet. Man kan ofte finde komplette sæt i Stine goyas kollektioner, ved at bære et matchende sæt, kan du skabe et raffineret look med et super moderne touch.
Hvad end du leder efter bukser til hverdagsbrug, festkjolen eller en lækker strik, så har Stine Goya svaret. Med snit og silhuetter, der sikre dig den bedste fremtoning, samt finurlige, unikke print og farver, skaber Stine Goya fashionitems, som din garderobe vil elske dig for. Muligheden for sammensætningen med basicitems og Stine Goya’s unikke designs, giver et væld af kombinationsmuligheder, hvor du kan udtrykke dig selv og skabe din personlige stil.

Psst..! Mix f.eks statement bukser fra Stine Goya med lækre skjorter, og fuldend outfittet med accessories , som gør dit look endnu mere personligt.

Der findes nærmest ikke noget mere feminint end en smuk kjole. Med en kjole kan man nemlig få det bedste i enhver kvinde og hendes former.
Med kjoler fra Stine Goya er du sikret et outfit som kan styles på mange måder, hvad end du skal på kontoret eller til fest. Da kjolerne både rummer unikke detaljer, men også klassiske og feminine snit, kan du nemt dresse dit outfit op eller ned alt efter behov.


I Stine Goya’s kollektioner finder du blandt andet nogle skønne forårsmodeller i tynde og lette materialer og med forskellige smukke udskæringer. Du kan også tage et kig på de fine kimonoinspirerede kjoler som virkelig fremhæver din talje med et bindebånd.Leder du derimod efter “the Little black dress”, så har Stine også en lang række af bud herpå.

På FashionDeluxe finder du et stort udvalg af Stine Goya’s mange farverige styles, og du vil til tider oplevet at vi afholder Stine Goya udsalg, hvor vi forhandler de populære styles til skarpe priser. Vi anbefaler du holder godt øje med vores side eller tilmelder dig vores nyhedsbrev, hvis du skal være sikker på at få fat på de populære styles.

Kan du ligesom os heller ikke få nok af Stine Goyas fuldstændige fantastiske designs, så kan du også pryde dit juletræ med nogle super smukke og unikke julekugler fra Stine Goya. Julekuglerne købes som en tre-pakke, hvor overskuddet går til en god sags tjeneste.


Giv et gavekort


Står du og skal købe en fødselsdagsgave, julegave eller en “bare fordi gave”, så kan vi stærkt anbefale at give en gave fra Stine Goya. De mange alsidige stykker tøj og accessories fra Stine Goya, passer i langt de fleste tilfælde ind i enhver kvindegarderobe og til de fleste personligheder. Så forkæl dine nære og kære med lækkert kvalitetstøj / accessories, for der findes vel ikke noget bedre end at blive forkælet med skønne nyheder til garderoben.

Er du usikker på størrelse, farve, print eller snit, så kan du her på FashionDeluxe.dk købe et gavekort, som kan bruges på alle produkter på denne side. Når du køber et gavekort til vores hjemmeside, så bestemmer du selv beløbet og gavemodtageren kan derved selv vælge sit yndlingsprodukt i blandt vores store varesortiment.