Beck Söndergaard Accessories ❤︎

Beck Söndergaard er Dansk design og er grundlagt af Anna Søndergaard og Lis Beck i 2003. De havde et fælles ønske om at designe accessories til kvinder, som elsker at have anderledes, humoristiske og personlige designs at pifte deres outfits op i. Beck Söndergaard er kendt for sine farver, kontraster og unikke prints i alverdens afskygninger, som kan bruges sæson efter sæson.


Smukke farver og unikke prints

Brandet er hurtigt blevet anerkendt og populært, hvilket har resulteret i at det markedsføres i dag i mere end 15 lande, blandt andet Norge, Japan, USA og Singapore er bare nogle af dem. Beck Söndergaard er kendt for sine farver, kontraster og unikke prints i alverdens afskygninger, som kan bruges sæson efter sæson. Beck Söndergaard er til kvinder som ønsker at gå med personlige accessories, både den unge som den modne kvinde. Der er ikke blevet sparet på det legesyge og uhøjtidelige tilgang til farver og materialer, men stadig med et skandinavisk design i tankerne.


Beck Söndergaard på FashionDeluxe.dk

På FashionDeluxe.dk har vi et fint udvalg af Beck Söndergaard accessories, tasker og smukt lingeri, du kan mixe på kryds og tværs af alle vores andre populære brand.Når du køber en varer fra Beck Söndergaard, er det med garanti en varer du vil kunne bruge igen og igen, designet er nemlig både personligt og kvaliteten er i top. Vi har også andre lækre mærker som Depeche, Stine Goya, Basic Apparel, Birgitte Herskind og By Malene Birger. Hos os finder du altid gode tilbud i vores udsalgs kategori og er du tilmeldt vores kundeklub får du som den første besked når vi starter Black Friday, udsalg og andre kampagner. Vil du have dine varer i morgen så bestil inden kl. 14 idag- og vi sender varerne samme dag. Ønsker du at returnere er der 14 dages returret og gratis returfragt ved køb af varer til fuld pris. Vi er altid klar til at hjælpe vores kunder både online og i vores butikker, hvis du har spørgsmål omkring en varer eller din bestilling. Vi ønsker fuld tilfredshed hos vores kunder og derfor er kundeservicen i højsædet, så tøv ikke med at kontakte os.