Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Beck Söndergaard17

Da Anna og Lis grundlagde Beck Söndergaard I 2003 I København, var deres mission at skabe accessories til kvinder som elsker legende og personlige designs som kan bruges sæson efter sæson. Mærket blev hurtigt kendt for dets farver, kontraster og unikke prints. Beck Söndergaard kvinder mulighed for skabe deres eget unikke og helt personlige look. Her på siden finder du et stort udvalg af fine accessories fra Beck Söndergaard.
< 1 >
< 1 >

Beck Söndergaard Accessories ❤︎

Beck Söndergaard er Dansk design og er grundlagt af Anna Søndergaard og Lis Beck i 2003. De havde et fælles ønske om at designe accessories til kvinder, som elsker at have anderledes, humoristiske og personlige designs at pifte deres outfits op i. Beck Söndergaard er kendt for sine farver, kontraster og unikke prints i alverdens afskygninger, som kan bruges sæson efter sæson. Det handler om at få kvinder til at klæde sig personligt og turde udsmykke sig med et personligt præg. Brandet er anerkendt for deres unikke print og motiver. De er især kendt for at turde designe fx takser i kontrastfarver. Hos Beck Söndergaard går man meget op i, at modereglerne kan udfordres til nye højder. Man tager modereglerne i egen hånd, og sætter farver og kontraster på spil med accessories fra Beck Söndergaard. Så hvis du kan lide at have en personlig og morderne garderobe, så er Beck Söndergaard et fantastisk brand. Hver sæson kommer der nye trends, men her sætter der altså højt pris på farver og mønstre. Derfor kan man gennem kollektioner, og sortimenter altid se sprudlende farver i sammenspil. Man skal aldrig gå ned på farver i garderoben.

Smukke farver og unikke prints

Brandet er hurtigt blevet anerkendt og populært, hvilket har resulteret i at der markedsføres i dag i mere end 15 lande, blandt andet Norge, Japan, USA og Singapore er bare nogle af dem. Beck Söndergaard er kendt for sine farver, kontraster og unikke prints i alverdens afskygninger, som kan bruges sæson efter sæson. Beck Söndergaard er til kvinder som ønsker at gå med personlige accessories, både den unge som den modne kvinde. Der er ikke blevet sparet på den legesyge og uhøjtidelige tilgang til farver og materialer, men stadig med et skandinavisk design i tankerne.

Beck Söndergaard på FashionDeluxe.dk

På FashionDeluxe.dk har vi et fint udvalg af Beck Söndergaard accessories, tasker og smukt lingeri, du kan mixe på kryds og tværs af alle vores andre populære brands. Når du køber en varer fra Beck Söndergaard, er det med garanti en varer du vil kunne bruge igen og igen, designet er nemlig både personligt og kvaliteten er i top. Vi har også andre lækre mærker som Depeche, Stine Goya, Basic Apparel, Birgitte Herskind og By Malene Birger. Hos os finder du altid gode tilbud i vores udsalgs kategori og er du tilmeldt vores kundeklub får du som den første besked når vi starter Black Friday, udsalg og andre kampagner. Vil du have dine varer i morgen så bestil inden kl. 14 idag- og vi sender varerne samme dag. Ønsker du at returnere er der 14 dages returret og gratis returfragt ved køb af varer til fuld pris. Vi er altid klar til at hjælpe vores kunder både online og i vores butikker, hvis du har spørgsmål omkring en varer eller din bestilling. Vi ønsker fuld tilfredshed hos vores kunder og derfor er kundeservicen i højsædet, så tøv ikke med at kontakte os. Kontakt vores kundeservice på tlf. +45 6590 4589, eller pr. mail til info@fashiondeluxe.dk