Munthe Kjoler

Munthe har en stor forkærlighed for alt, der er dyppet i gennemførte idéer og forskellige stilarter, som er rig på detaljer, men de styler dem altid med mere enkle elementer, så de skiller sig endnu mere ud. Kombinationen af det rå og dekonstruerede, sammen med det raffinerede, er deres store inspirationskilde. De designer tøj, som skal bæres og elskes. Deres stil er afslappet og kan bruges til enhver lejlighed.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Munthe-Kjoler

Munthe har en stor forkærlighed for alt, der er dyppet i gennemførte idéer og forskellige stilarter, som er rige på detaljer – dog altid stylet med mere enkle elementer, så de skiller sig endnu mere ud. Kombinationen af det rå og dekonstruerede sammen med det raffinerede er deres store inspirationskilde. De designer tøj, som skal bæres og elskes.

Munthe-kjoler i afslappet og skandinavisk design


Munthe-kjoler kommer fra det internationale tøjbrand med base i København, der startede op allerede i 1994. Stilen er kendetegnet ved at være cool, afslappet og skandinavisk og skabt til alle typer af kvinder. Kjolerne fra Munthe er afslappede i looket, hvilket betyder, at de kan bruges til enhver lejlighed, som livet byder på.
Noget af det vigtigste for Munthe er at skabe kjoler, der både kan bruges i hverdagen, men også er relevante – og bliver ved med at være det. Derfor strækker Munthe-kjolerne sig også over et bredt spektrum. Fra de mere vovede kjoler i stærke farver til mere afslappede kjoler, der kan bruges hver dag. Det betyder også, at du er helt sikker på at finde en Munthe-kjole, der matcher din garderobe og personlige stil.

Udvikl din egen stil med en Munthe-kjole


Munthes mål er at inspirere alle kvinder og opfordre dem til at finde deres egen stil og udtryk. Og ikke kun finde den, men også udvikle den løbende. Derfor bruger de altid meget energi på at skabe forskellige styles, der bliver forbedret og udvikler sig i farve- og materialevalg hele tiden.
Det gælder, uanset om du mest er til de superelegante, gulvlange maxikjoler eller de mere klassiske skjortekjoler. Kjolernes silhuetter varierer, alt efter hvad du vælger, og de gør det nemt for dig at vælge en, der matcher din stil. De lader sig inspirere af forskellige former og detaljer og er alle nogle, der er organiske på den ene eller anden måde. Derfor kan du vælge korte A-formede kjoler med pufærmer, længere slå-om-kjoler og helt enkle skjortekjoler.
Munthe har samtidig en ambition om at være mere bæredygtige i deres design, hvilket kan ses i deres kjoler. Det betyder, at kjolerne er lavet, så de kan holde til at blive brugt og leve i længere tid ad gangen – fra sæson til sæson. En Munthe-kjole er derfor typisk både bæredygtig i form af materialevalget og holdbarheden.

Kjoler i lækre, afdæmpede farver


Din Munthe-kjole skal kunne bruges i alle sammenhænge, og her spiller farven en stor rolle. Du kan få din kjole fra Munthe i blå, grøn, sort og hvid – alle med et afdæmpet, dusty look over sig. Især den blå Munthe-kjole findes i flere varianter og mønstre. Selvom farverne typisk er mere afdæmpede, betyder det ikke, de er kedelige – tværtimod.
De smukke snit, folder, mønstre og detaljer giver kjolerne deres egne unikke udtryk. En kjole fra Munthe vil altid falde flatterende på din krop, og især de gulvlange kjoler flagrer i vinden og falder helt perfekt til en sommeraften. Tag for eksempel Daluxor- eller Downy-modellerne, der ned langs midten har indsyninger i forskellige folder, der giver en lækker silhuet til enhver, der tager kjolen på.

Leg med forskellige print


Munthe-kjolerne er også kendt for deres legende print, der spænder over alt fra blomster til tern og striber. Nogle af de kunstneriske print er endda håndmalede, og Munthe er altid forrest, når det gælder innovation i den forstand.
Et iøjnefaldende print på en kjole kan samtidig blive mixet med hullede mønsterdetaljer, eller et blomsterprint kan kombineres med fine folder på kjolens underdel. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan lækre print kan matche kjolens snit og stil.
De fine print og mønstre kan styles med andre print i din egen garderobe for at skabe en ekstra effekt. Du kan også tage en ensfarvet sweater over kjolen og bruge den på arbejdet eller til en brunch i byen. Alle Munthe-kjoler kan styles, præcis som du ønsker, og kan give vidt forskellige udtryk, alt efter hvordan du sætter dem sammen.

Find din Munthe-kjole hos FashionDeluxe


Hos FashionDeluxe stræber vi efter at finde tøj, der både er unikt, og som er tidløst på én og samme tid. Her passer Munthes kjoler godt ind. Med deres høje kvalitet og brede udvalg af forskellige stile kan du både finde kjoler til den afslappede hverdag og til at være festens midtpunkt. De mange kjoler kan både styles til at blive brugt sommer og vinter, så mulighederne er mange.
Hos os kan du være sikker på at finde begge dele. Når du har fundet den kjole, der bedst matcher dit sind og humør, kan du nemt bestille den hjem med dag-til-dag-levering. Hvis den ikke passer, skal du ikke bekymre dig. Hos os får du nemlig altid fri retur. Så kan du sende den tilbage eller bytte den til en ny uden problemer. Vi ønsker dig mange gode minder med din nye Munthe-kjole.