Lollys Laundry

Lollys Laundrys mærkesag er at lave kvalitetstøj til kvinder, som alle har råd til. Med andre ord ønsker Lollys Laundry at producere tøj, hvor kvalitet og prisen går hånd i hånd. Ud fra den filosofi har Lollys Laundry skabt et bredt sortiment af Kjoler, Skjorter, Toppe, Nederdele i smukt design til kvinder. Køb nu og få hurtig levering på 1-2 dage.

Lollys Laundry dur både til et rocket look, et mere romantisk og feminint look, eller lige hvad du har lyst til. Du kan selv skrue op og ned for det rette udtryk, som passer dig. I Lollys Laundrys kollektion kan du finde alt fra bluser og strik til bukser til kjoler til nederdele og meget mere. Gå på opdagelse i varesortimentet her på FashionDeluxe.dk.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Lollys Laundry  - Dansk modebrand ♥︎

Tøjmærket er danskejet, og det er Kamilla Byriel, som står bag Lollys Laundry. Kamilla Byriel er både kendt for sit arbejde hos Bruuns Bazaar og særligt det populære brand Stella Nova, som hun er en af hoved-designerne bag.

I år 2007 kom Kamilla Byriel ud med sit helt eget tøj brand nemlig Lollys Laundry. Her har Kamilla Byriel i den grad fået lov at vise hendes helt personlige stil, som indebærer en blanding af basisvarer og et råt og minimalistisk udtryk. Desuden kunne Kamilla Byriel tage imod prisen som Gazellevinder i 2016 og 2017, hvor hun havde vist imponerende vækst i regnskabet for Lollys Laundry.

Det stilsikre look


Lollys Laundry har nogle kendetegn, som karakteriserer brandets kvalitet. Disse er:

·Luksus
·Komfort
·Mode

Udgangspunktet for tøjet er et simpelt look, men med et strejf af noget rocket og råt. De valgte stof materialer til kollektionerne er tidløse, og du kan derfor bruge tøjet om og om igen. Så når du investerer i tøj fra Lollys Laundry, holder det i årevis. Visionen bag Lollys Laundry er “at skabe personer styles med et feminint og farverigt udtryk”. Kamilla er specialist i at skabe unikke styles der kan mixes og matches, som det passer til netop din garderobe. Lollys Laundry er et dansk tøjmærke til fornuftige priser. Blandt kollektioner fra Lollys Laundry finder du både søde bluser, skjorter, strik-veste, kjoler, nederdele og bukser. Du finder altid forskellige stilarter hos Lollys Laundry. Smukke feminine bluser, printede smarte kjoler i flere længder og rå læder-jeans med sofistikerede detaljer.


Farverige print giver kant


Lollys Laundry er ikke bange for at skabe anderledes og vovede styles. Men du har selv mulighed for at sige stop, hvis du ikke er til for meget fest og farver. En måde, hvorpå man kan holde stilen klassisk men stadig give den et twist, er for eksempel ved at vælge et matchende sæt, hvor bukser og top er ensartede. Det skaber en god sammenhæng, men samtidig er det et friskt pust til klædeskabet, hvor du sikkert har mest separat tøj og altså ikke sæt.

I Lollys Laundrys udvalg er der mange forskellige, moderigtige print og farver, som giver udtrykket noget kant. Du bestemmer selv, hvor meget kant det skal have. Men måske er det godt at vælge noget andet, end du plejer, ikke? Lollys Laundry udfordrer din stil, men ikke så vidt, at du ikke selv kan holde det stilrent. Lollys Laundry er til kvinden som er tilhænger af at klæde sig feminint og romantisk, som ikke er bange for at gå i farver. De håndplukkede styles hos fashiondeluxe.dk, passer til de fleste kvindelige klædeskabe. De fleste styles er designet således, at du kan tone det op eller ned som du synes. En smuk kjole i en smart farve kan tones ned til hverdag, ved blot at bruge den over et par smarte jeans med et par sneakers til. Ligeledes kan du let style den samme kjole til mere festlige begivenheder, ved at bruge den med et par smarte strømpebukser, nylon-strømper eller bare ben. For at fuldende det samlede fest look kan du bruge kjolen med en fin sandal eller et par smarte stiletter. Det er netop det, som Lollys Laundry er kendt for. Deres forskellige farverige items, kan let bruges til flere forskellige begivenheder. Du kan let selv lege med forskellige udtryk, ved at mixe og matche med dine favoritter. Kun fantasien sætter grænser og du bestemmer helt selv, om der skal være knald på farverne eller om det skal være mere afdæmpet.

Du kan med fordel tilføre mere farve på stilen men med forsigtige skridt. Vælg for eksempel en mere simpel skjorte og kombiner den med en farverig strik udenpå. Klik dig rundt i vores store udvalg af styles fra Lollys Laundry og få et friskt pust til garderoben her på siden.


Nye kollektioner


Der kommer regelmæssige kollektioner fra Lollys Laundry hvert år. Der er smæk på flotte farver og sprudlende prints i smarte farvespil i flere styles. Du finder også de smukkeste lækre striktrøjer i den blødeste kvalitet. Hos fashiondeluxe.dk har vi håndplukket de bedste og smukkeste styles fra hver kollektion. Du finder også lækre skindstyles blandt udvalget fra Lollys Laundry. Lækre skindnederdele og skindbukser. Læderbukserne kommer i forskellige fits med stretch og elastik. Hos Lollys Laundry er der fokus på det romantiske feminine look, med sans for fine detaljer og smukke farvekombinationer.


Køb Lollys Laundry Online på FashionDeluxe.dk


På FashionDeluxe.dk har vi et stort udvalg af Lollys Laundry og vi modtager løbende alle deres kollektioner - Pre Spring, Spring, Summer, Autumn og Winter. Alle disse kollektioner kan købes på vores webshop eller i vores Butik Affaire i Rosengårdcentret i Odense. Du finder altid de populære Franka & Lenora skjorter, den smukke Nee kjole og fede Sally skindleggings i vores sortiment. Online kan du betale med Mobilepay eller via afbetaling med Viabill og du får altid gratis fragt over 299 kr og hurtig levering på 1-2 dage. Tilmeld dig vores nyhedsbrev på vores hjemmeside, eller klik lige her. Du får 10% på dit næste køb* ved tilmelding af vores nyhedsbrev. Vi gør meget ud af at vores kundeklub, får eksklusive tilbud og indhold gennem vores nyhedsbreve. Vi sender blandt andet eksklusive invitationer til kundeevents i butikken, nye kollektioner, specielle offers til kundeklubbens medlemmer. Du vil via vores nyhedsbrev let kunne finde nye trends og inspiration til din garderobe.


Udsalg, 10% På Første Køb & Black Friday


Vi holder Udsalg to gange om året og hvor du altid finder gode tilbud på Kjoler, Nederdele, Skjorter og Strik m.m. Hvis du tilmelder dig vores kundeklub får du 10% på dit første køb. I forbindelse med  Black Friday kan du altid få gode rabatter på udvalgte styles. Hvis du følger med på vores udsalg på shoppen, kan du følge med i de lækre tilbud og udsalgsvarer. Vi opdatere løbende siden med nye udsalgsvarer og nedsatte varer til fordelagtige priser. Tag et kig her og lad dig inspirere.