Lollys Laundry

Lollys Laundrys mærkesag er at lave kvalitetstøj til kvinder, som alle har råd til. Med andre ord ønsker Lollys Laundry at producere tøj, hvor kvalitet og prisen går hånd i hånd. Ud fra den filosofi har Lollys Laundry skabt et bredt sortiment af Kjoler, Skjorter, Toppe, Nederdele i smukt design til kvinder. Køb nu og få hurtig levering på 1-2 dage.

Lollys Laundry dur både til et rocket look, et mere romantisk og feminint look, eller lige hvad du har lyst til. Du kan selv skrue op og ned for det rette udtryk, som passer dig. I Lollys Laundrys kollektion kan du finde alt fra bluser og strik til bukser til kjoler til nederdele og meget mere. Gå på opdagelse i varesortimentet her på FashionDeluxe.dk.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Lollys Laundry  - Dansk modebrand ♥︎

Tøjmærket er danskejet, og det er Kamilla Byriel, som står bag Lollys Laundry. Kamilla Byriel er både kendt for sit arbejde hos Bruuns Bazaar og særligt det populære brand Stella Nova, som hun er en af hoved designerne bag.

I år 2007 kom Kamilla Byriel ud med sit helt eget tøj brand nemlig Lollys Laundry. Her har Kamilla Byriel i den grad fået lov at vise hendes helt personlige stil, som indebærer en blanding af basisvarer og et råt og minimalistisk udtryk. Desuden kunne Kamilla Byriel tage imod prisen som Gazellevinder i 2016 og 2017, hvor hun havde vist imponerende vækst i regnskabet for Lollys Laundry.

Det stilsikre look


Lollys Laundry har nogle kendetegn, som karakteriserer brandets kvalitet. Disse er:

·Luksus
·Komfort
·Mode

Udgangspunktet for tøjet er et simpelt look, men med et strejf af noget rocket og råt. De valgte stof materialer til kollektionerne er tidløse, og du kan derfor bruge tøjet om og om igen. Så når du investerer i tøj fra Lollys Laundry, holder det i årevis.

Farverige print giver kant


Lollys Laundry er ikke bange for at skabe anderledes og vovede styles. Men du har selv mulighed for at sige stop, hvis du ikke er til for meget fest og farver. En måde, hvorpå man kan holde stilen klassisk men stadig give den et twist, er for eksempel ved at vælge et matchende sæt, hvor bukser og top er ensartede. Det skaber en god sammenhæng, men samtidig er det et friskt pust til klædeskabet, hvor du sikkert har mest separat tøj og altså ikke sæt.

I Lollys Laundrys udvalg er der mange forskellige, moderigtige print og farver, som giver udtrykket noget kant. Du bestemmer selv, hvor meget kant det skal have. Men måske er det godt at vælge noget andet, end du plejer, ikke? Lollys Laundry udfordrer din stil, men ikke så vidt, at du ikke selv kan holde det stilrent.

Du kan med fordel tilføre mere farve på stilen men med forsigtige skridt. Vælg for eksempel en mere simpel skjorte og kombiner den med en farverig strik udenpå. Klik dig rundt i vores store udvalg af styles fra Lollys Laundry og få et friskt pust til garderoben her på siden.

Køb Lollys Laundry Online på FashionDeluxe.dk


På FashionDeluxe.dk har vi et stort udvalg af Lollys Laundry og vi modtager løbende alle deres kollektioner - Pre Spring, Spring, Summer, Autumn og Winter. Alle disse kollektioner kan købes på vores webshop eller i vores Butik Affaire i Rosengårdcentret i Odense. Du finder altid de populære Franka & Lenora skjorter, den smukke Nee kjole og fede Sally skindleggings i vores sortiment. Online kan du betale med Mobilepay eller via afbetaling med Viabill og du får altid gratis fragt over 299 kr og hurtig levering på 1-2 dage.

Udsalg, 10% På Første Køb & Black Friday


Vi holder Udsalg to gange om året og hvor du altid finder gode tilbud på Kjoler, Nederdele, Skjorter og Strik m.m. Hvis du tilmelder dig vores kundeklub får du 10% på dit første køb. I forbindelse med  Black Friday kan du altid få gode rabatter på udvalgte styles.