Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Baum und Pferdgarten

51
Baum und Pferdgarten er en eksklusiv og stilfuld tøjproducent, der er kendt for sit unikke og innovative design. Deres produkter er skabt med en kombination af klassisk elegance og moderne flair, og er perfekte til den modebevidste kvinde, der ønsker at skille sig ud fra mængden. Baum und Pferdgarten er et brand, der tør at tænke anderledes og udfordre de traditionelle normer for mode.
< 1 2 >
< 1 2 >

Baum Und Pferdgarten ❤︎

Kontrasterne bliver ved med at gå igen gennem alle deres kollektioner, og ses særligt når man kigger på deres kjoler og toppe. Læg f eks mærke til kontrasten i valg af materialer med matte og blanke tekstiler.Baum und Pferdgarten startede tilbage i 1999 af Rikke Baumgarten og Helle Hestehave. De har siden begyndelsen, formået at skabe et internationalt brand til den modebevidste kvinde. Baum und Pferdgarten skiller sig ud, ved at skabe stilfulde outfits i flotte farver og moderigtige materialer. De kendetegnes på deres modighed, sprudlende prints og tidsløse design. Deres formål er skabe tøj til den modne kvinde, som er stilbevidst, som tør skille sig ud og fortælle sin egen historie. Baum und Pferdgartens designs er favoritterne sæson efter sæson, og kan bruges både til fest og hverdag. Det er favoritterne til den modebevidste kvinde. Baum und Pferdgarten har alt fra både søde blonde kjole, til mere rå og maskuline styles. Dette gør dem i stand til at levere styles, som kan sammensættes på alle tænkelige måder. Det er kun den modebevidste kvindes fantasi der sætter grænsen. Baum und Pferdgarten tilbyder alle de rigtige items som enhver kvinde har i garderoben, der er blot tilføjet et twist eller en smart detalje. Det er netop disse items som er uundværlige i garderoben, og som får lov at pryde hverdagen eller festen sæson efter sæson. Kun de bedste og nøje udvalgte materialer bliver til designs fra Baum und Pferdgarten. Her er kendetegnet bevidstheden om det danske design og den personlige stil. Der er fokus på kvinden som tør at skabe og udfolde sit eget udtryk.

Råt og feminint

Som kvinde har man tit lyst til at mixe og matche hele sin garderobe. Både være rå og feminin samtidig. Være våget og alligevel stilsikker i sit valg af outfit, hvad end man træder ind på kontoret eller til fest. Og kender vi ikke alle det, at man har lyst til at spice sit sorte look op med et mix af farve eller særligt mønster, - så outfittet bliver lige præcis dit outfit?Dette giver Baum und Pferdgarten dig muligheden for! - Gør din garderobe til din egen.Vælg skjorter fra Baum und Pferdgarten, der mixer lette og feminine materialer som silke og blonder, i et mere råt design, som passer perfekt til jeans og en rå læderjakke.

Baum Und Pferdgarten på FashionDeluxe.dk

Baum und Pferdgarten elsker mønster, print og farver, - og hos FashionDeluxe.dk elsker vi at være våget og mixe og matche. Baum und Pferdgartens nutidige designs, klassiske og tidløse snit, alt det feminine mixet op med noget råt og sporty, bliver hos det danske brand altid til en smuk kollektion, som vil pryde din garderobe og få dig til at føle dig fantastisk tilpas hver gang!Med Baum und Pferdgarten får du moderigtige og stilsikre items med hjem hver gang. Rikke Baumgarten og Helle Hestehave har tænkt på det hele, når de designer deres kollektioner. Alle designs og snit er tilpasset så de sidder perfekt på kvindekroppen, - f eks kjoler med taljebånd, eller bluser som fremhæve alt det smukkeste ved at være kvinde. Samtidig har de to grundlæggere husket, at vi kvinder ikke blot skal se lækre ud, vi skal også føle os lækre.Ved altid at have materiale og følelse i fokus, har de sikret sig 100 procent tilfredse kunder hver gang. Vil du også føle dig lækker og godt tilpas? Så vælg mellem de mange styles fra Baum und Hos FashionDeluxe finder du altid de nyeste og udvalgte styles. Du kan altid udforske det stilfulde sortiment af tøj fra Baum und Pferdgarten, og sammensætte den rå jakke med den feminine kjole på din helt egen måde. Vi er stolte over at tilbyde et nøje udvalgt sortiment af de bedste styles fra de nye kollektioner. Deres kollektioner indebærer alt fra både det mørke og klassiske til sprudlende prints og farver. I den nyeste kollektion er der taget udgangspunkt i avangardes frontkæmpere som i 70'erne og 80'erne kæmpede for datidens stil og kønsstereotyper. Netop i denne kollektion finder man alt lige fra den blomstrede top med matchende leggings, til den maskuline blazer med rå snit i den armygrønne farve. Hos Baum und Pferdgarten finder man simpelthen alt fra glamour til basic t-shirts. Hos FashionDeluxe har du altid et udvalg af Baum und Pferdgarten kjoler, jakker og t-shirts.

Udsalg Baum und Pferdgarten

Du kan altid følge med hos FashionDeluxe, og se hvornår der kommer udsalg på designer tøj. Her på siden kommer der løbende opdateringer med udsalg og nedsatte varer. Følg os på Instagram og facebook - så går du ikke glip af udsalget. Husk også at din ordre kan byttes i vores fysiske butikker i Odense. Ved alle køb over 399kr. får du gratis fragt, vi sender alle ordre med GLS.