Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Kjoler12

Foråret og sommeren kalder på fine aftenkjoler, afslappede hverdagskjoler og flotte festkjoler. Continue har et bredt udvalg af kjoler til alle begivenheder.

Continue Kjoler

Tilbage i 2017 blev virksomheden Continue grundlagt, af Eva Gry og Jeanette Nilsson, som begge allerede havde stor kendskab til modebranchen. Med deres deres store udvalg af kjoler er der noget for en hver smag. Hos os finder ud et sortiment af kjoler til alle anledninger, med fine farver og flotte detaljer. Der er kjoler både i sort og i mere festlige farver som grøn. Mange af kjolerne har fine detaljer så som frynser, blomster, knapper med mere. Du kan også få alt lige fra tætsiddende til mere løse kjoler.

Continue kjoler til hverdag og fest

Hos os finder du et nøje udvalgt sortiment af Continue kjoler, som passer til lige den begivenhed du står og mangler det perfekte outfit, om det er til en varm sommerdag eller den perfekte nytårs kjole. Mange af deres kjoler kan bæres hele året rundt med forskellige styles. Med de mange fine detaljer er det nemt at pifte en kjole op med f.eks. fine stiletter eller flotte smykker Continue designer kjoler i forskellige længder, mønstre og farver lige fra grøn, lyserød eller mere neutrale farver som sort eller hvid.

Mangler du den perfekte gaver eller trænger til lidt selvforkælelse?

Man går aldrig helt galt i byen med en kjole fra Continue, det er ligemeget om det er til en gave til en du holder af eller om du bare trænger til at give dig selv lidt selvforkælelse. Det gælder lige meget om man er til kjoler med masser af liv og forskellige mønstre eller om man er til det mere simple med få smukke detaljer, som er mere stille og rolig. Der er noget for en hver smag.

Find den rigtige kjole hos FashionDeluxe.dk

Husk at du altid kan tjekke størrelsesguiden før du køber din Continue kjole. Så du er sikker på du får den perfekte størrelse i første hug. Ved at klikke ind på de forskellige modeller, kan du både se flere billeder af kjolerne, læse om materialer og finde størrelsesguiden, så du er sikker på du får den som passer perfekt til lige netop din garderobe. Har du brug for hjælp til at finde den perfekte kjole, vil vi altid gerne hjælpe dig. Vi sidder både klar i vores kundeservice, så du kan få svar, hvis du har spørgsmål, men du er også velkommen i vores fysiske butik i Odense.