Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Nederdele

9
Midi, maxi eller korte nederdele fra Continue finder du her. Nederdelen kan bruges med eller uden et par fede strømpebukser og et par fede sneakers eller stiletter.

Continue nederdele

Tilbage i 2017 startede Eva Gry og Jeanette Nilsson brandet Continue. Med deres allerede meget brede viden om modebranchen, har de en forståelse af hvad kunderne fortrækker og tilpasser sig de mange skiftende mode trends som kommer hvert år.

Mange forskellige designs

Er du også helt vild med de stilrene og feminine nederdele fra Continue? Så ta’ et nærmere kig på vores udvalg hus FashionDeluxe. Continues nederdele er altid nem at style. Både som til et lækkert sommerligt look men også nederdele som kan bruges i den mere kolde periode med et par lækre støvler eller strømpebukser eller nylonstrømper Continue har en masse fede designs af nederdele, både med mønstre eller mere klassiske sorte, som passer til en hver begivenhed.

Korte eller lange nederdele?

Fortrækker du en fin kort nederdel som både kan bruges til hverdag men også kan piftes op til en mere fin begivenhed. Vi har både en klassisk sort stram nederdel, denim og farvet. Continue nederdele fåes i forskellige længder, så hvis du bedre kan lide en med mere længde, så ta’ et nærmere kig på vores knælange nederdele, som også fåes i flere farver. De er nemme at style med deres stilrene og feminine udtryk, så helt galt i byen går man næppe med disse nederdele.

Hvordan kan de styles?

Er du i tvivl om hvordan du styler en nederdel? Bare rolig, vi kommer med tips og tricks til hvordan man nemt kan style nederdele fra Continue. De har en fantastisk pasform og er lavet af de lækreste materialer som sikre at de altid er behagelige at have på. De kan styles på utallige måder og der er ingen forkert måde at gøre det på. Det simple valg vil være en simpel t-shirt og et par sneakers, hvis du går efter et hverdagslook, hvis du går efter et mere formelt look, vil det være en ide, at style med et par høje hæle og en mere elegant bluse. I den mere kolde tid vil det være oplagt at tage en lækker strik på med et par støvler.

Kontakt og kundeservice

Hvis du har spørgsmål står vi til rådighed på kundeservice, hvor vi vil besvare sine spørgsmål. Ellers kan du altid slå et smut forbi vores butik i Odense, hvor du kan blive guidet igennem dit køb, af Continue nederdele. Ellers har du altid mulighed for at tjekke din størrelse på vores størrelsesguide.