Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Copenhagen Muse skjorter

6
Elegante og klassiske Copenhagen Muse skjorter. Skjorter med eller uden blonder? Vi har hvad du søger.

Copenhagen muse skjorter

Mangler du du den perfekt feminin skjorte til garderoben? Så er du det rette sted. Copenhagen Muse er kendt for deres tidsløst, skandinavisk og kompromisløst design. Branden designer feminine styles, med små unikke detaljer, som skabet et elegant udtryk på tøjet. De har fokus på at skabe designs, som kan bruges sæson efter sæson.

Skjorter med print, flæser eller farve

Med en skjorte fra Copenhagen Muse i dit klædeskab, har du altid et godt valg, når du skal i byen, på restaurant eller på arbejde. Skjorterne er enkel og feminine, de er nemme at syles op eller ned. Vælg mellem flæser, print eller farve og giv noget personlighed til ens hverdagsuniform. Skjorterne kan kombineres med et par jeans, så er du klar til hverdagens udfordringen, eller skift bukserne ud med en lang nederdel og smid et par højhæle på så du klar til fest.

Find din model

Skjorter til kvinder kommer i alle former og modeller. Betyder at du altid kan finde en skjorte, som passer til dit outfit, stil eller hvad du lige skal bruge den til. Her findes skjorter i alle slags materialer og design denim, bomuld, polyester eller silke, er du til skjorte med krave eller uden, lang bagpå og kort foran, overside skjorte eller en skjorte med korte ærmer. Så har vi hos FashionDeluxe, helt sikkert den skjorte, du går og drømmer om.

Størrelse og service hos fashionDeluxe.dk

Husk altid at tjekke størrelseguiden, før du køber Copenhagen Luxe bukser online hos os. Det er vigtigt at tjekke målene, så du er sikker på, at du får bestilt den helt rigtige størrelse hjem i første hug. Det er muligt at klikke ind på de forskellige slags modeller, så du kan se flere billeder af bukserne, læse omkring materialerne og finde størrelseguiden. Dette vil give dig en god mulighed for at tjekke alle de forskellige designs ud, så du finde de helt rigtige bukser. Hvis du får brug for hjælp, til at finde de perfekte bukser, eller størrelseguide, sidder vi klar til at hjælpe dig. Vi sidder både klar i vores kundeservice, så du kan få svar på dine sprøgsmål, men du er også velkommen i vores fysiske butik i Odense.