Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Depeche15

Depeche tilbyder en bred vifte af trendy accessories og tøj til kvinder. Med deres unikke designs og høje kvalitet, er Depeche produkterne det perfekte valg for enhver kvinde, der ønsker at tilføje lidt ekstra stil og elegance til sit look. Med deres høje kvalitet og unikke designs, er Depeche det perfekte valg for enhver, der ønsker at tilføje lidt ekstra stil og elegance til sit look.

Køb skind fra Depeche på FashionDeluxe.dk

Danske Depeche blev stiftet tilbage i 1999. I 2008 revitaliserede Janni Hørdum virksomheden til den vi kender i dag. Depeche har hovedsæde i Jylland ved Horsens Havn. Hos Depeche er missionen at skabe lædervarer, til både det yndige feminine look og det rockede rå look. En af inspirationskilderne er havnens nedslidte bygninger blot tilføjet nyt liv. Siden revitaliseringen i 2008, er konceptet udviklet til at skabe tasker, bælter og enkelte mode items. Depeches varer er produceret i velovervejet kvalitet og det funktionelle aspekt spiller også en stor rolle. Alt dette skaber værdigrundlaget for de smukke varer og deres overkommelige priser. I 2014 vandt Janni Hørdum prisen “Årets Unge Erhvervsleder", og dette har givet virksomheden en helt særlig passion for det gode håndværk, de bedste materialer og den underspillede detalje.

De bedste skind materialer

Man kan tydeligt se på Depeches varer, at der er kælet for de smukke detaljer. I designprocessen har de fulgt deres feminine intuitioner og kræset om, at skabe de flotte detaljer på en helt særlig måde. Hos Depeche bliver der kun anvendt de bedste materialer til varerne, og dette lønner sig på den lange levetid for varerne. Hos fashiondeluxe har vi udvalgt de fedeste og bedste varer fra Depeche. Du finder altid både bælter, skindbukser og skindskjorter. Der findes alt fra de elegante feminine overdele, som er perfekte til det smukke hverdagslook, og i kontrast til det elegante feminine, finder du også rå og rustikke designs med de smarte detaljer, som giver det helt unikke look. Hvis du er på udkig efter et nyt bælte er Depeche et helt perfekt valg. Du finder smalle diskrete læderbælter, som kan passe til et hvert outfit. Ligeledes finder du også bredere bælte med detaljerede spænder som er udsmykket i form af en slange. Derfor kan du mixe og matche Depechebælterne til netop det udtryk du ønsker i netop din stil.

Skindbukser og overdele

Depeche har designet deres varer i det blødeste skind-materiale, du kan oprigtigt mærke den høje kvalitet i deres skind. Deres skjorter kommer i det blødeste materiale og er lige til at hoppe i. De findes med elegante feminine detaljer som flæser eller med de smukkeste udskæringer. En anden type skjorte som også er nævneværdig, er deres mere rockede skindskjorter. De findes også med et mere råt udtryk. Fælles for begge typer skjorter, er du kan mærke den gode kvalitet og deres behagelige pasform. Hvad end du skulle falde for i Depeches sortiment, så kan du sikre dig, at dit valg vil følge dig i mange år. Du vil sikkerhed finde dig en favorit følgesvend til din garderobe gennem flere år. Det er Win Win!

Læderjakker

Depeche er specialister i at designe accessories i lædermaterialer. De seneste år har de også udviklet et spændende udvalg af læderjakker. Omend du er til det rå, der giver dig et softikeret look eller er tilhænger af de mere lette og elegante designs, så finder du med sikkerhed en vinder hos med Depeche. Læderjakker er tidløse og stilrene hele vejen og går aldrig af mode. De findes i et hav af lækre lædermaterialer og designs, og bliver med sikkerhed din alsidige trofaste favorit i din garderobe de næste mange år. Til det rå look findes der bikerjakker, der let kan styles med et par jeans og et af Depechebælterne. Med Depeche overdele får du det elegante og rå til at gå hånd i hånd. Du føler dig altid tilpas og behagelig i Depeche styles. Om det er på arbejdet hvor du gerne vil fremstå professionel og smart på samme tid er Depeche helt idéel, det samme når det gælder festerne i weekenden. Hos Depeche elsker de at være kreative og udforskende i deres designs, derfor finder du også varer som ikke kan tilskrives nogen bestemt stilart.

Depeche hos fashiondeluxe.dk

Vi er enormt stolte af at kunne tilbyde et nøje udvalgt sortiment fra Depeche på fashiondeluxe.dk. Depeche har kræset for detaljerne og den gode kvalitet, dette er noget vi vægter højt hos fashiondeluxe.dk. Depeche er specialister i lige netop at designe varer i det fineste læderkvalitet. Der er brugt enormt meget tid på at se på det funktionelle og behagelige i alle deres produkter, dette gør at man hurtigt kan fornemme den bløde og dejlige skindkvalitet. Vi kan se at deres bælter er super populære og findes i et hav af forskellige smarte designs. Hos Fashion Deluxe ønsker vi at tilpasse de nyeste trends og tendenser indenfor mode. Vi går meget op i at sammensætte vores sortiment med de bedste brands, og samtidig tilbyde den bedste kvalitet. Husk at vi gerne vil hjælpe med at finde netop det du er på udkig efter. Tøv ikke med at ringe til os man-fre 10:00-16:00 tlf. . Du er også altid velkommen til at sende os en mail på info@fashiondeluxe.dk, vi sidder klar til at hjælpe og vejlede dig.