Havaianas

Havaianas flip flops er blevet kvindernes foretrukne valg af sommerfodtøj over hele verden takket være deres kombination af design og funktionalitet.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Havaianas klipklapper - Everyone wears them

Havaianas er et brasiliansk mærke fra 1962 som producerer de populære Havaianas flip-flops.
Klipklapperne findes i et hav af forskellige farver og findes både til børn, mænd og kvinder.

Havaianas er inspireret af de japanske Zori sandaler, som er lavet af risstrå, hvilket er grunden til at alle Havaianas har det karakteristiske rismønster på sålerne. De oprindelige Havaianas klipklapper havde alle hvide indlægssåler og farvede ydersål samt farvede stropper. Tanken bag de populære Havaianas klipklapper var at de skulle repræsentere Brasiliens sjove, livlige og spontane livstil.

I 1998 til FIFA verdensmesterskabet i Frankrig, lancerede Havaianas en række klipklapper med et lille brasiliansk flag på remmen, for at vise støtte til det brasilianske hold, og to år senere, blev Havaianas officielt et globalt brand.

Havaianas har desuden en lidt bemærkelsesværdig måde at markedsføre sig på, hvert år til Oscar-uddelingen modtager alle de nominerede nemlig et par eksklusive Havaianas klipklapper. På den måde formår Havaianas at markedsføre sig til det low-end og high-end marked.

Med en meget bred målgruppe, har Havaianas et slogan som er spot-on:
"Havaianas - Everyone wears them”

Det slogan kan vi varmt anbefale at følge. Se vores store udvalg af Havaianas klipklapper på vores webshop fashionDeluxe.dk


Havaianas - Klipklapper til enhver smagHavaianas har klipklapper til enhver smag, de er designet både til mænd, kvinder og børn, med deres lette unisex design. Med de mange forskellige farver af klipklapper, er det nemt at finde et par, som passer til et hvert sommeroutfit. Skal du på ferie, eller blot et tur til stranden, kan du finde et par lyserøde klipklapper, som er perfekt kontrast til feks. et en lyseblå bikini / badedragt. Se også vores store udvalg af badetøj her.

Klipklapperne fra Havaianas er perfekte både til stranden, men kan også med fordel bruges til en tur i svømmehallen, så du undgår at glide på de våde fliser.

Når de lette og lyse sommerkjoler kommer ud fra skabet, kan man bl.a. style dem med et par fine og nedtonet beige farvede klipklapper, eller et par pink klipklapper for at få et mere farverigt sommerlook.

Ønsker du at skabe et festeligt, let og ubesværet sommerligt look, er Havaianas det perfekte valg. De er nemme at hoppe i, og de har et farverigt og luftigt design, som i sandhed hører sig til på varme solskindsdage.
De populære klipklapper går aldrig af mode, de kan tages frem år efter år.
Find dine favoritklipklapper, som skal følge dig hele sommeren her.