Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Strik & Bluser

2
Her finder du fine bluser i alverdens farver og længder. Du finder samtidig varme strikbluser til en kold vinterdag eller en kølig sommeraften.

Modström Strik & Bluser

Modström er et dansk tøjproducent, der har vundet hjerterne hos modebevidste kvinder over hele verden. De er kendt for at være stilfulde, moderne og af høj kvalitet. Deres kollektioner er altid fyldt med smukke farver, teksturer, unikke detaljer og mønstre, der passer til enhver lejlighed. Modström producerer de fineste strik og bluser til alle slags lejligheder. Så mangler du hverdagstrikken, eller en finere strik til nederdelen, har vi hos FashionDeluxe et bredt udvalg af Modström strik og bluser.

Modström = gå mod strømmen

Modström tør at gå mod strømmen, være anderledes og unikke. Med deres urbane designere formået de at mikse eksklusive designs med mainstream tendenser på en innovativ måde, så du får nogle her forglemmelige modeøjeblikke med deres unikke og smukke styles. Kollektionerne bære i høj grad præg af femininitet med en kombination af et råt touch. I kollektionerne finder du styles til både hverdag på kontor eller studiet, til weekenden eller en afslappet søndag derhjemme. Som navnet også antyder, så forsøger Modström at appellere til forbrugeren, at man skal ture at gå sine egne veje og ture at være anderledes i sin stil. Det betyder ikke at man ikke skal følge den generelle mode, men at man skal sætte sit eget præ på sin stil, ved blandt andet at kombinere forskellige prints og pasformer.

Rabat og udsalg af Modström strik og bluser

Hos FashionDeluxe kører vi løbende med udsalg. Du kan blot tilmelde dig vores nyhedsbrev, og få tilbud i indbakken før alle andre. Du finder vores udsalgs-og nedsat vare på udsalgssiden. Siden bliver løbende opdateret med nedsatte varer og items. Du kan med fordel følge vores Facebookside og Instagram, her annoncerer vi også med kampagner og udsalgstilbud.