Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Moss Copenhagen

64
Moss Copenhagen er forankret i skandinavisk enkelhed. Deres kollektioner udspringer af en kærlighed til tidløse garderobe basics, der kan bæres i mange år fremover, noget som ikke kun handler om æstetik, men er tæt forbundet med deres ønske om at tilbyde en mere bæredygtig garderobe – til en overkommelig pris. I deres kollektioner finder du både styles til hverdagen og til festlige begivenheder.
< 1 2 >
< 1 2 >

Moss Copenhagen

Elsker du også den skandinaviske stil, som Moss Copenhagen er kendt for? Hos FashionDeluxe.dk forhandler vi et stort udvalg af lækkert modetøj fra det danske brand, så du kan finde netop det, du mangler i din garderobe. Se de forskellige kategorier igennem og køb dine favorit-styles. Vi fører kjoler, t-shirts, nederdele, bukser, jakker mm. Dyk ned i vores udvalg, og lad dig inspirere til helt nye outfits.

Dansk design i høj kvalitet

Moss Copenhagen startede i 2006, og som navnet antyder, i København. Brandet har derfor en dyb forankring i den skandinaviske designtradition, hvor de trækker på de klassiske snit og farver. Du kan derfor altid finde godt basistøj fra det danske brand, så du nemt får en helstøbt garderobe.Der er dog også altid fokus på modens skiftende tendenser, så de konsekvent leverer kollektion efter kollektion med moderigtige og stilede looks. De fine detaljer og lækre snit gør, at du kan bruge tøjet år efter år og stadig se smart ud, selvom moden skifter.Det danske modebrand er ikke kun populært i Danmark, for de har fans i hele verden, der efterspørger den enkle og afslappede skandinaviske stil.

Køb Moss Copenhagen tøj hos FashionDeluxe.dk

Hos os kan du både få lækre t-shirts, toppe og skjorter til hverdagen, velsiddende bukser og feminine kjoler og nederdele fra det danske brand. Om du skal til fest eller på arbejde, vil der altid være lækre styles, der matcher dineMoss Copenhagen producerer tøj til skandinaviske kvinder, og derfor er pasformen også god. Der er altid størrelsesguide til hvert produkt, så du nemt kan finde den rette størrelse i vores udvalg.Vi sørger for at dække bredt, så du altid kan style dine egne unikke outfits med moderigtigt tøj.Hvis du vil være opdateret, når vi får nye kollektioner i shoppen, kan du altid tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så er du altid helt med, når vi lægger nye varer op eller kører ekstra gode tilbud.