MP Denmark

MP Denmark går meget højt op i kvalitet og gør sig stor umage med at forene det med pasform og moderigtigt design. Du skal derfor vide, at de har arbejdet rigtig meget med dine mp strømper, inden de når frem til dig. Eksempelvis er et par strømpebukser igennem 16 par menneskehænder på fabrik, inden de sender dem ud i butikkerne. Deres strømper har en rib, hvor højde og konstruktion er nøje afstemt, så strømpen bliver siddende, hvor den skal, uden at føles stram.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

MP Denmark Accessories ❤︎

MP Danmark har eksisteret i mere end 80 år. Martin Pedersens far er sikker på, at sønnens fremtid ligger inden for landbruget, men den unge mand har andre planer. Han vil fremstille strømper og investere derfor i en strikkemaskine, som han arbejder på i beskedne kælderlokaler i sin bedstemors ejendom i Herning. Det går godt og Martin Pedersen åbner fabrikken Tjørring Strømper og Trikotage, som senere bliver til Martin Pedersen Strømpefabrik - og siden MP Danmark i 2013. Sidenhen har MP Danmark nået nye højder og er et anderkendt Strømpe producent i dag takket være Morten Bundgaard som blev headhuntet til virksomheden i efteråret 2012, da firmaet have brug for et løft.

God kvalitet og håndværk


I dag har MP Danmark udviklet sig til at være førende indenfor strømper i nyfortolkning, for som Morten Bundgaard siger, “folk går enormt meget op i sko idag, og så giver det jo ikke nogen mening at at købe nogle lækre kvalitetssko og så putte en discount strømpe ned i".Strømper fra MP Danmark er alt andet end kedelige og bliver i dag produceret i Letland. Så ønsker man nogle flotte strømper at komme ned i alle ens flotte sko, så er MP Danmark et fornuftigt valg, de fås nemlig i alle regnbuens farver, mønstre og glimmer materialer. De er lavet på god kvalitet og håndværk, så man kan være sikker på at få strømper som holder mange gange i vask. I dag producere MP Danmark også andre accessories som huer og pandebånd og på FashionDeluxe.dk har vi altid et stort udvalg fra MP Denmark.

Hurtig levering


Vil du have dine varer i morgen, så husk at bestille i dag inden kl. 14, så sender vi nemlig samme dag. Vi har også gratis levering ved køb over 299 kr. og altid 14 dages returret og gratis returfragt på varer til fuld pris. Ønsker du gaveindpakning kan du tilføje det i checkout for kun 10 kr så sender vi din ordre i flot indpakning. Vi har et stort og inspirerende udvalg online, men du kan også besøge vores fysiske butik Affaire som ligger i Rosengårdcentret i Odense. Her står vores personale klar til at hjælpe dig med at finde dine yndlings styles.