Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Nailberry14

Siden 2012 har Nailberry hævet barren inden for neglepleje. Deres luksuriøse neglelakker er afprøvede, testede og pålidelige over hele verden og tager hensyn til dine negles fremtidige sundhed, miljøet og de forskellige kulturer, der beriger vores samfund. Nailberry adskiller sig fra andre brands ved at levere iltede og fugtgennemtrængelige polermider uden at gå på kompromis med farvens livlighed, glans eller levetid.

Neglelak fra Nailberry

Nailberry blev grundlagt i 2012 af Sonia Hully, hvor det startede som en luksuriøs neglebar i Chelsea, London. Der gik dog ikke lang tid før neglebaren blev til en serie af prisvindende lakker af højeste kvalitet. Visionen var klar, da Hully igangsatte processen bag brandet. Hun ville skabe en serie af neglelakker, som tørrede hurtigt og kunne pleje beskadigede negle. Negle er sartere end vi tror, og de kan blive skadet af alt fra livsstil og forurening til kunstige negle. En tur forbi en negleteknikker vil få dine negle til at se flotte ud, men når de kunstige negle fjernes, så er det ofte en svag negl der kommer til syne. Med dette som sin mission gik Hully i gang med at fremstille den ideelle formular til formålet, og resten er historie. Nailberry er blevet et anerkendt mærke indenfor neglelak, og produktionen står langt fra stille. Nailberry har for nyligt udgivet deres kollektion af L'Oxygéné neglelak, som er en serie af lakker der benytter en patenteret teknologi til at skabe en sundere manicure, uden at gå på kompromis med vigtige elementer som opacitet, shine eller holdbarhed.

Nailberry neglelak – vegansk og bæredygtigt

Nailberry neglelak har ikke kun fokus på den høje kvalitet, og at kunne pleje skadede negle. Brandet fokuserer også på at leve op til en række etiske og miljømæssige punkter. Siden starten i 2012 har Nailberry fokuseret på dyrevelfærd, respekt for naturen og miljømæssige udfordringer i samfundet. Derfor er alle produkter fra brandet også 100% veganske og cruelty-free, hvilket betyder, at ingen produkter er blevet testet på dyr. På den måde har Nailberry også gjort sig fortjent til en certificering fra PETA. Som en del af dette, så opretholder Nailberry et tæt samarbejde med alle partnere og leverandører, for at sikre at de fortsat gør sig fortjent til deres flotte certificering.Skaberen bag Nailberry, Sonia Hully, har en brændende passion for dyrevelfærd, og mener ikke, at der er nok fokus på velgørenhed som skal sikre dyr verden over. Dette er også en af grundene til at certificeringen fra PETA betyder så meget; som organisation arbejder PETA på at etablere, beskytte og undervise i dyrenes rettigheder.Også Sonias familie kæmper for dyrenes ret. Her har flere af hendes børn adopteret dyr gennem WWF, som er en anden organisation Sonia er glad for.

Billig neglelak fra Nailberry

Hvad skal sådan en neglelak så koste? Det lyder umiddelbart som et dyrt produkt, med den høje kvalitet, patenterede teknologi og de mange etiske og moralske værdier, som ligger bag hvert eneste produkt. Det er dog ikke tilfældet med Nailberry. Billig neglelak kan stadig være baseret på et ordentligt grundlag. Derfor har vi også valgt at have et stort udvalg af lakker fra Nailberry, som passer til dig uanset om du skal i byen eller leder efter hverdagens nye farve. Vi sender altid fragtfrit ved køb over 399 kr. og med levering fra dag til dag hvis du bestiller inden kl. 14. Vi ønsker at gøre det let med din returnering, og derfor er der 14 dages returret og gratis returfragt på varer til fuld pris. Har du spørgsmål omkring en vare eller din bestilling, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os både på mail og telefon. I vores fysiske butik Affaire i Odense kan du også finde samme store udvalg af lakker og her står vores dygtige personale klar til at hjælpe dig.