Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Neo Noir Nederdele

34
Neo Noir skaber mode for piger med en kræsen smag. Resultet er high fashion i den rigtige farve, i det rigtige stof, på det rigtige tidspunkt. Kvalitet og pris er stærkt korreleret, hvilket efterlader dig med en følelse af fremragende kvalitet og styling til en god pris.
< 1 >
< 1 >

Neo Noir Nederdele

Det danske brand Neo Noir skaber moderigtige nederdele for kvinder med en kræsen smag, som går op i kvalitet. Resultatet er high fashion i gode tekstiler og både trendy farver, print, mønstre og meget andet. I vores store udvalg af moderigtigt tøj fra Neo Noir kan du finde nederdele til alle begiveheder, om det er til arbejde, strandturen, nytårsfesten eller noget helt andet, så har vi hos FashionDeluxe et bredt sortiment af fine Neo Noir nederdele. Vi er helt vilde med alle deres flotte nederdele og det er vi også helt sikre på du også bliver, hvis du ikke allerede er det!

Til hvilke begivenhed står du og mangler den perfekte nederdel?

Nederdele er en essentiel del af en kvindes gaderobe. Med deres elegante og feminine udtryk gør det det nemt at style nederdele fra Neo Noir, og det er ligemeget om du vil have en smuk, løstsiddende sommerlig nederdel, som du kan have på på stranden eller i din kuffert når du rejser sydpå, de kommer nemlig i alle former og farver. Står du og har tøj krise over nytårsfesten, så har vi løsningen på dit problem. Neo Noirs udvalg af flotte, fede og elegante festlige nederdele er nemlig vildt! Om du er til satin, palietter, eller noget helt andet, er de perfekte til nytårsfesten, ydermere er de nemme at style til lige netop den begivenhed du står og mangler en nederdel til.

Nederdele i mange farver, mønstre og prints

Nederdele fra Neo Noir kommer i alle former og farver. Det er lige meget om du kan lide en lang nederdel som du kan style med et par støvler eller en kort nederdel som sidder løst og er dejlig luftig i sommerens sol. Alle kan være med på deres mange forskellige styles, de kommer nemlig i så mange forskellige farver, så det er lige meget om du er til klassiske basic farver eller noget med mere pang i.

Se hele udvalget på FashionDeluxe

På FashionDeluxe kan du se vores store udvalg af nederdele fra Neo Noir. Du kan shoppe Neo Noir nederdele og få gratis fragt når du køber for over 399 kr. Hvis du har spørgsmål til materiale, størrelse eller trends, så tøv ikke med at kontakte os. Du er velkommen til at ringe til os mandag - fredag 10 - 16 på tlf. +45 65 90 45 89. Du kan også altid sende os en mail på info@fashiondeluxe.dk, så svarer vi så hurtigt som vi kan. Vi bruger GLS til pakkelevering, så du sikre dig at have dine varer indenfor 1 - 2 hverdage. Vil du returnere dine vare kan du gratis returnere dine varer (ikke nedsatte) i 14 dage.