Nørgaard Paa Strøget

Toppe og t-shirts i høj kvalitet fra Nørgaard Paa Strøget. Nørgaard på Strøget t-shirt blev designet i 1967 af Jørgen Nørgaard og er i dag fremhævet som et dansk design-ikon. De fremstilles i Danmark af 100% kæmmet bomuld.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Nørgaard Paa Strøget ❤︎

Mads Mathias Nørgaard som er født 25. April 1961, er en dansk designer af modetøj, direktør og ejer af modehuset Mads Nørgaard -Copenhagen.
Mads er uddannet inden for samfundsvidenskab og litteraturvidenskab, men åbnede i 1986 herretøjsbutikken Mads Nørgaard på Amagertorv i København, hvor han også begyndte at sælge herretøj i eget design.
I 1990 udvidede han butikken og begyndte at arbejde som konsulent for nabobutikken Nørgaard paa Strøget, der ejes af hans fra Jørgen Nørgaard. Mads Nørgaard præsenterede sine kollektioner ved et modeshow første gang i august 2005 i den grå hal på Christiania.
Sidenhen er en pigetøjs kollektion etableret i 1996 og i dag bliver der solgt både tøj til kvinder og mænd under samme tag og kollektionerne sælges i dag i det meste af verden.

101


Nørgaard er kendt for 101 T-shirten, der kendestegnes med lange ærmer og en stor variation af farver og vigtigst af alt, selvfølgelig striber, som er lavet i Danmark og består af 100 % bomuld. T-shirten som er kendt for at sidde perfekt og som man aldrig bliver træt af og som fås i alle farve afskygninger,  da stort set hele farvepaletten er i brug. Kvaliteten er også i top, og holder mange sæsoner, style den kendte stribet t-shirt med alle dine fede jeans og få et afslappet og cool look.

Gå på udkig online eller i vores butik


På FashionDeluxe.dk finder du et stort og bredt udvalg i de kendte langærmet t-shirt, så gå på udkig både online men også også i vores fysiske butikker og få inspiration på den nyeste mode, vi lover at holde dig opdateret på de nyeste trend.
Vi har gratis fragt ved køb over 299 kr. Og der er levering fra dag til dag, hvis du bestiller inden kl. 14. Og altid 14 dages returret og gratis returfragt på varer til fuld pris.