Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

O'Tay

2
O'TAY er et dansk cashmereunivers, der blev startet i 2019. Det populære cashmereunivers er skabt med udgangspunkt i en gode kerneværdier, hvor kvalitet, tidløst design og feminine detaljer er i fokus. Ved at kombinere elementer fra en klassisk skandinavisk garderobe med tidens trends, tilbyder O'TAY et bredt sortiment af eksklusive styles der kan bruges til enhver anledning. Når man iklæder sig de lækre styles fra O'TAY, kan man tydeligt mærke at der ikke er overladt noget til tilfældighederne - alle materialerne, detaljerne samt de nøje udvalgte knapper.

O'TAY - et brand med passion

O'TAY startede tilbage i 2019, i en lille dansk by, hvor Stephanie og moren Vivian traf en beslutning om at jagte deres fælles drøm og passion for mode. Dette blev startskudet til O'TAY som er et modeunivers der taler til kvinder i alle aldre. Som nævnt har Stephanie og Vivian begge en stor passion og hjerte for fashion, hvilket er medvirkende til at Otay i dag er et veletableret og anerkendt brand, og har øje for den kvalitetsbevidste kvinde. Otay kom dog først rigtig frem i danmark efter de havde medvirket i tv-programmet løvens hule på dr1. Otay løvens hule blev et af de mest populære afsnit, og kan i skrivende stund stadig ses på dr1.

Shop unikke og tidløse styles med Otay

Stephanie har 15 års erfaring i modebranchen og kan derfor hurtigt spotte de nyeste trends og tendenser, hvilket kommer til udtryk i de forskellige kollektioner. Udover de tidens trends og tendenser, så er det også vigtigt at for euroen at indtænke de personlige element i kollektionerne, som skaber en rød tråd i de tidsløse affordable Otay luxury strik.Filosofien og grundlaget for Otay, er blandt andet at alle skal have råd til luksus, derfor er det i særdeleshed vigtigt at deres styles er produceret af høj kvalitet og i et tidløst design, så det er muligt at ligne en million uden at det behøver at koste en formue. En ting man altid kan være sikker på, når man shopper styles fra Otay, er kvaliteten helt i top, og at O'TAY kollektionerne er skabt med unikke og personlige detaljer. Nogle af de styles som man kan finde i det store sortement fra Otay er styles som enten er produceret i 100% cashmere eller i cashmere blend, som er en blanding af cashmere og uld, alt i alt også en super skøn kvalitet. Ikke nok med at de skønne strik fra Otay er lavet i gode kvaliteter, så holder en O'TAY strik også år efter år, og går aldrig af mode.

O'TAY luxury I 100% cashmere

O'TAY producere et hav af forskellige styles i lækre strik kvaliteter, nogle mere sæsonbetonede end andre. De forskellige styles fra Otay kommer desuden i et vælg af forskellige farver, men altid i samme kvalitet. Hos FashionDeluxe er vi helt vilde med O tay og deres lækre styles. De skønne Otay abbelone strik, er oplagte til vintersæsonen, men kan bestemt også bruges i sommersæsonens over en sød Otay kjole eller til et par Otay shorts. Med en Otay sweater, får du en strik som aldrig går af mode, og som holder år efter år. Hvis du holder godt øje med siden her, så vil du finde ud af at vi ved særlige lejligheder afholder Otay sale. De styles som der er på tilbud vil være markeret med et lille orange skilt i venstre hjørne.O'TAY Nessa tørklæder til alle sæsonerEn bestseller fra Otay er helt sikkert det populære Nessa tørklæder, som kommer i et væld af fine farver. Et Otay tørklæde er lavet i 100% chasmere, hvilket gør dem super bløde og behagelige at have på hele året rundt. Med dette lille Otay tørklæde kan du pifte dit outfit op, og samtidig holde varmen. De små tørklæder fra Otay passer desuden også rigtig fint til børn, da nessa tørklæderne er små og elegante i størrelse. De bredden er nessa halstørklædet 110 cm og 30 cm i højden. Netop størrelsen på Otay nessa tørklædet gør dem meget feminine og kan pifte selv det mest simple outfit op.Must have cardigan fra OtayLeder du efter den perfekte cardigan, så behøver du ikke at lede længere. Her på siden finder du nemlig de skønneste cardigans fra Otay. Med en Otay diane cardigan kan du være helt sikker på at den holder år efter år, og den går aldrig af mode, da en Otay cardigan altid er designet i et tidløst design. De smukke cardigans fra Otay kommer i et væld af farver, og lukkes fortil med smukke perleknapper.

Pift dit outfit op med en cool Otay hue eller pandebånd

I vores sortement fra Otay finder du blandt andet otay huer og pandebånd til kvinder, som naturligvis er produceret i 100% Cashmere. Otay er et brand med mange muligheder, derfor lader de sig ikke begrænse. Med en Otay hue vil du med sikkerhed kunne holde varmen om ørene hele vinteren. Er du mere til pandebånd, så kan du også finde otay pandebånd her på siden, de kommer i forskellige farver og vævet mønstre. Ud over de smukke huer, så kan du også kigge på en cool Otay kasket. Otay kasketterne er lavet i uld, hvilket gør den meget anvendlige om vinteren, som en erstatning eller som supplement til en hue. Med en Otay kasket er du altid sikker på at tilføje et cool item til dit outfit.En kasket fra Otay, er en super praktisk accessory, som både skygger for solen og som samtidig holer hovedet både varmt og afkølet, alt efter behov, da uld er temperaturregulerende. Udover at kasketten er praktisk, så er den også cool, og tilføjer et sporty look.

Vask dit uldtøj korrekt

Når men har med uld og specielt Otay cashmere at gøre, så er det vigtigt at man behandler det på den helt rigtige måde, så tøjet holder i længst tid. Nogle af de ting som man skal være særligt opmærksom på, er eksempelvis at en chasmere strik fra Otay skal vaskes i vaskepose på silke- eller uldprogram med 600 omdrejninger og på Mads. 30 grader.Efter et par vaske, vil du sandsynligvis opleve at din strik begynder at fnuller, derfor anbefaler vi at man køber en fnugbørste, som fjerne de overskydende garn som sidder og fnuller. Det er helt almindeligt at en striktrøje begynder at fnuller, da den simpelthen skal af med noget af det overskydende gran. Hvis du ikke har tålmodighed til at sidde og børste din Otay strik, kan du også med fordel købe en elektrisk fnugfjerner.

Shop O'TAY online

FashionDeluxe er stolte Otay forhandler, og når du shopper Otay online på FashionDeluxe, får du altid fri fragt ved køb over 299kr, og leverer naturligvis fra dag til dag. Når du tager et kig ned igennem vores Otay side, vil du finde ud af at vi løbende holder Otay udsalg på nogle af de mest populære styles, hvor du blandt andet kan benytte dig af en unik okay rabatkode. Når FashionDeluxe har tilbud på Otay, så er det med om at være hurtig, hvis du drømmer om en af det lækre Otay striktrøjer. Hvis din okay cardigan ikke sidder som den skal, er det naturligvis altid muligt at sende otay retur igen, hvor du blot skal gøre opmærksom på om du ønsker at bytte dit køb til en anden størrelse eller om du ønsker pengene retur.