Rabens Saloner

Essensen af ​​Rabens Saloner er følelsen af, at alt er lavet af hjertet. Tøjet er ofte håndlavet og håndfarvet ved hjælp af traditionelle håndværksmetoder, og derfor er ikke to stykker ens.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Rabens Saloner Modetøj

Birgitte Olrik Raben er stifteren bag Rabens Saloner, som blev grundlagt i 2007. Til at starte med var der i høj grad fokus på at producere kjoler og skjorter, som var inspireret af blandt andet Indonesien og Bali. Efterfølgende har Birgitte Rabens løbende udvidet sortimentet med alt lige fra bukser til bikinier.
Rabens er et meget populært mærke som bliver forhandlet på mange webshops. Vi hos FashionDeluxe er blandt andet en af de webshops som er stolte forhandlere af en lang række populære styles fra Rabens saloner. Shop Rabens Saloner online her.

De forskellige styles fra Rabens Saloner har ofte rene linjer og spraglede mønstre med et touch af østen møder vesten. Om du er til de rolige og afdæmpede farver som brun eller brændt orange, eller om du ønsker et mere feminint look, med nuancer i creme og lyserød, så vil Rabens helt sikkert passe til dig og din stil.


Rabens Saloner - Noget for enhver smag


Uanset årstid, så kan du være helt sikker på at der altid vil være noget til enhver smag og anledning i kollektionerne fra Rabens Saloner. Nu hvor vinteren så småt er ved at melde sin ankomst, så har du ved Rabens Saloner rig mulighed for at blive klædt godt på til de kolde vinterdage. Specielt den fine Sprinkle jacket er et godt bud på en vinterfavorit. Jakken har flere funktioner, den kan både bruges som overgangsjakke eller som cardigan hen over vinteren. Sprinkle jakken er i 100% bomuld og har den fineste brune farve, den er perfekt ud over en fin kjole eller en t-shirt.
Står du derimod og mangler en kjole, til nogle af vinterens festelige begivenheder, så tag et kig på de fine Rabens Saloner kjoler .
Ønsker du at finde en kjole som både kan bruges til hverdag og til fest så vil den skønne  Rabens Saloner Wild Stribe kjole helt sikkert være noget for dig. Wild stribe kjolen er i den fineste grå farve, med et råt stribeprint, perfekt til efteråret og vinter.

Rabens Saloner udvikler kollektioner som er lavet i materialer af høj kvalitet, præcis derfor føles det som en drøm at iføre sig de forskellige styles. Endnu et plus er, at hendes designs ofte har et flatterende snit, som fremhæver kroppens former på en elegant og stilfuld måde. Har du en gang haft en style på fra Rabens Saloner, så ved du, at man ikke har lyst til at tage den af igen.
Rabens Saloner emmer af en afslappet bohemestil, som er super nem at inkorporere i sin garderobe. Med de afslappede styles kan du på enkel vis gøre dem til en del af din personlige stil, ved eksempelvis at kombinere et par Rabens Saloner bukser, med en taske eller et tørklæde. Har du lyst til at gøre noget ekstra ud af dig selv, eller er du i humør til et mere afslappet look, så kan tøjet også sammensættes på et hav af forskellige måder, alt afhængig af, hvilket udtryk du ønsker. Hvad end du er på udkig efter en kjole, et par bukser eller noget helt tredje, så kan du bruge de forskellige styles fra Rabens Saloner til enhver anledning.

Til sommerens strandture kan vi klart anbefale Rabens Saloner bikini, som du ofte kan finde her på FashionDeluxe eller på Rabens Saloner online shop. Hvis du derimod hurtig skal gøre dig klar til en festlig aften, i godt selskab, er en Rabens Saloner kimono det helt rette valg. Tøjet fra Raben Saloner er udviklet til at kunne kombineres på kryds og tværs, for at opnår en personlig og helt igennem unik stil, med et twist af østens mystik.


Køb de nyeste styles fra Rabens Saloner her - Hurtig levering


Er du blevet forelsket i et en style fra Rabens Saloner eller er du på udkig efter noget nyt tøj, så hold godt øje med vores webshops eller nyhedsbreve, hvor du i ny og næ kan læse “Rabens Saloner udsalg” i overskriften. Når vi kører Rabens Saloner sale, vil du kunne anskaffe dig populære styles fra Rabens Saloner med super skarpe rabatter.

Vi kan allerede nu afsløre at du skal sætte kryds i din kalender d. 27 november, hvor vi holder BLACK FRIDAY, her vil der være gode tilbud og store rabatter på mange udvalgte styles. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du blive informeret om eksklusive nyheder og tilbud, som du ikke må gå glip af.
Når du shopper på FashionDeluxe, så er der super hurtig levering, med 1-2 dags levering hvis du bestiller inden kl 14 på hverdage. Ikke nok med det, så har vi også gratis fragt og retur, hvis du shopper for over 299,-.
Har du fundet noget tøj på FashionDeluxe, som falder i din smag, og ønsker du at have tøjet i hænderne, inden at du køber det? Så er du altid velkommen til at besøge os i vores butik (butik affäire) i Rosengårdcentret i Odense, hvor du finder præcis det samme udvalg som på vores webshop.

I vores butik står vores søde personale altid klar til at hjælpe dig med at sammensætte et helt perfekt outfit, eller de kan give dig ny inspiration til din garderobe. I vores butik kan du udover at finde et bredt udvalg af Rabens Saloner også finde smukke styles fra bl.a. Mads Nørgaard, Baum Und Pferdgarten, Stine Goya, Neo Noir, Mos Mosh og mange flere.

Du kan også finde en masse inspiration på vores Instagram, hvor vores kompetente personale, viser de nyeste trends frem, samt giver deres bud på en komplet styling. Du finder vores Instagram her


Vores sortiment fra Raben sSaloner består blandt andet af:
rabens saloner gold patchwork strik top
rabens saloner gold patchwork top
rabens saloner kjole
rabens saloner kjole udsalg
rabens saloner buksedragt
rabens saloner kimono
rabens saloner nederdel
rabenssaloner
rabens saloner jumpsuit


Vi forhandler desværre ikke rabens saloner interiør eller sko og  støvler bestående af:
rabens saloner krukker
rabens saloner støvler
rabens saloner sko