Munthe

I 2014 blev Munthe (tidligere Munteplussimonsen – siden 1994) relanceret af designer og kreativ direktør, Naja Munthe. Munthe blev skabt, og har siden da stået stærkt på både det danske og udenlandske fashionmarked.

Med fire årlige kollektioner skaber Naja Munthe sammen med resten af teamet de smukkeste designs, som har opnået global opbakning. Munthe har været igennem en kæmpe udvikling, har opnået prestigefyldte priser og er blevet båret af topmodeller på internationale catwalks. Brandet er kendt for god kvalitet og tøj i skønne materialer med unikke detaljer, og det henvender sig til feminine kvinder, der gerne vil tilføje eksklusivitet til dagligdagen. Med Munthe i klædeskabet er der nemlig ingen grund til at gå på kompromis.

Her finder du alle de items du behøver for at se blændende ud hver eneste dag.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

MUNTHE - Kontraster og detaljer ♥︎

Munthes kollektioner er altid fyldt med lækre kvalitetsdesigns, og emmer af fokus på detaljen. Tøjet er skabt i højeste kvalitet, når det kommer til valg af materialer og tekstiler, fordi essensen og finessen ved Munthe er, at det altid skal være lækkert at være iklædt.
Psst..! Munthe laver de mest fantastiske toppe, som nemt pifter dine yndlings jeans op! Aldrig mere tøjkrise, når du er tidspresset om morgenen.
Munthe har et væld af forskellige styles. Der er plads til at lege med designs og udtryk, og teamet er sammen med Naja Munthe altid klar på at skabe nye flotte trends, der passer perfekt ind i modebilledet. Fælles for dem alle er, at man kan se den store forkærlighed for det gennemførte, rige detaljer og de enkle elementer. Kontrasterne i Muntes designs er vigtige, og man ser tydeligt, hvordan det raffinerede og elegante spiller sammen med det rå og dekonstruerede.

Munthe hver dag


- og til hverdag!
Muntes bluser og strik bærer det særlige kendetegn; det skal være behageligt.
De lækre trøjer fra Munthe har et unikt og afslappet look, som kan dresses op og tones ned præcis som du har lyst, og derfor kan bruges til enhver lejlighed. Mix og match din yndlings styles med bukser fra Munthe, og opnå det perfekte look, ved at sætte printede statement bukser sammen med en lækker skjorte eller en top fra Munthe. Med kjoler fra Munthe har du mulighed for at gå direkte fra hverdag til fest. Kjolerne er unikke med deres smukke prints og fine detaljer. Dress kjolen op med dine favorit accessories og bliv klar til en aften ude, eller fuldend dit hverdagslook med en lækker jakke. Uanset hvordan du vælger at style dit nye fashionitem, så vil din garderobe elske dig for at investere i Munthe. Dette brand giver dig mulighed for at få bragt dine basic items til live igen, og for at opnå en følelse af topkvalitet, imens du udtrykker din helt personlige stil.

Munthe hos FashionDeluxe


Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi hos FashionDeluxe er glade for at kunne tilbyde Munthe blandt vores udvalg af eftertragtede brands. På siden her finder du blandt andet smukke kjoler, elegante skjorter og lækkert strik – alt sammen i chikke mønstermiks og skønne farvekombinationer, der passer perfekt ind i tidens trends, så du altid kan være med på de nyeste tendenser. Ud over tøj designer Munthe også et væld af spændende accessories som fx mobilcovers, strømper og tørklæder. Der er nemlig intet, der skal være tilfældigt ifølge Munthe, og derfor bliver der kræset om selv de helt små detaljer. Når du shopper her i vores webshop, så sørger vi altid for at levere på kun 1-2 hverdage, og vi tilbyder fri fragt på alle varer, uanset hvor meget eller hvor lidt du shopper for. Derudover får du 14 dages returret oven i hatten, og hermed bliver det ikke meget nemmere at handle online. Læg derfor din bestilling hos os i dag – vi glæder os til at tage imod din ordre.