Wiggys Overtøj ❤︎

Wiggys har fra start haft en mission om at Wiggys skulle blive globalt og verdenskendt - deres budskab står klart, de ønsker at lave produkter til den bevidste hverdagsbruger, men hvor man benytter materialer af militær standard. Kernen i produktet er Lamilite, som er et patenteret isolerings materiale, bestående af silikone behandlede polyester fibre, det betyder at jakkens fyld hverken optager vand eller fugt fra kroppen. Jakkerne bliver produceret i Europa af de absolut bedste materialer som findes. Jakkerne er et mix mellem militær expedition og urban fashion.

Elegant, trendy og et twist af militær look


Kvalitet og design går op i en lettere enhed når det drejer sig om produkterne fra Wiggys, der i den grad har forstået sig på smart, trendy, råt og komfortabelt overtøj. Køber man en mode jakke fra Wiggys er man sikker på at have en jakke i mange år. Wiggys er for kvinder der vil have overtøj som både holder en varm og tør, men hvor man samtidig skiller sig ud i gadebilledet, da jakkerne er elegante, trendy og med et twist af militær look. Jakkerne vil med garanti pifte dit outfit op - jakken du ikke vil undvære når du først har prøvet den.

Vi udplukker de fedeste modeller


På FashionDeluxe.dk har vi udplukket de fedeste jakker fra Wiggys, gå på opdagelse og lade dig friste af de tidløse smukke jakker, som du ikke kan undvære. Køber du online og bestiler senest kl. 14 har du dine varer den næstkommende hverdage. Vi har fri fragt over 299 kr og skal din ordre ombyttes, medfølger der forudbetalt returlabel så du kan ombytte gratis. Du kan også se vores store udvalg af modetøj i vores fysiske butik Affaire der ligger i Rosengårdcentret i Odense. Her vil vores dygtige personale hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse og model.