Hvad betyder Crās

Crās Cph er et dansk mode-brande med rødder i Københavne, og bliver i daglig tale også kaldt for Crās.
Crās har taget sit navn fra den latinske ordbog, og betyder ‘i morgen eller morgendagen’.

Navnet Crās er opstået på baggrund af et ønske om at vi som forbruger, skal begynde at genoverveje vores mode- og livsstilsforbrug, ved at tænke på ‘morgendage eller i morgen’, så vi sammen kan skabe en bedre fremtid.

Crās vil med deres tøjkollektioner, forsøge at give forbrugen stof til eftertanke, men uden at have en løftet pegefinger og uden at være hellige eller belærende.

Crās - morgendagens mode-brandeStifterne af Crās, Christiane Hagger og Anne Charlotte Lumbye, havde en ambition om at sætte nye standarter for tøj branchen, ved kun at arbejde med naturressourcer og bæredygtige materialer, så de på den måde kunne reducere pesticider og emissioner.

Denne ambition lykkedes i den grad for Christiane og Anne Charlotte, de har nemlig formået at forene glamourøst og farverigt tøj, med ansvarlig og miljøvenlig tøjfremstilling. Vi som forbrugere kan derfor med god samvittighed shoppe modetøj hos Crās.

Etisk produktion af enestående og farverige designsCrās er et mode-brande som skiller sig meget ud fra mængden, da de foruden deres bæredygtige princip også er kendte for at designe enestående og farverige designs. De forsøger at sammensætte forskellige iøjenfaldende farvekombinationer og mønstre på nye og spændende måder, så deres kollektioner får et iøjenfaldende, unikt og farverigt look.

Fashiondeluxe har den store store fornøjelse at forhandle dette vidunderlige og farverige tøjbrande, du kan derfor finde nogle super fine styles fra Crās på vores hjemmeside FashionDeluxe.

Når du bære tøj fra Crās, så kan du være helt sikker på at du vil skille dig ud fra mængden, på den rigtig cool måde.

Vi er selv helt vilde med bl.a. de mange farverige Crās kjoler og Crās skjorter. Hvis du trænger til at friske din garderobe op med et farverigt og friskt pust, og ovenikøbet gøre det med god samvittighed, så skal du helt sikkert tage et kig på Crās.