CONTINUE | Feminine nederdele og toppe med smukke prints

Farverne, printet og designet gør at der kan dannes sæt i toppe og nederdele, eller det kan sættes sammen som man har lyst, kreativitet og mod til.  Kombinerer du en feminin nederdel med en af de rå t-shirts får du straks et sæt med et edgy look. Du kan shoppe videre på fashiondeluxe.dk og finde tilbehør f.eks som sko, tasker eller et bælte der fuldender dit look.

Shop CONTINUES feminine kjoler hos fashiondeluxe.dk


De fine kjoler findes i mange farver og deres prints er også en favorit hos vores kunder, hvor der sættes stor pris på den lækre pasform og den fantastiske kvalitet. Får du lyst til noget at lune dig på i de kolde måneder, er CONTINUES strik også et hit. Lækkert strik i fine farver og med spændende detaljer, der jo selvfølgelig kan kombineres med kollektionens kjoler og nederdele.  Klik videre rundt på fashiondeluxe.dk og lad dig friste af de mange spændende nyheder og brands og sammensæt din personlige garderobe.

Levering


Når du handler på fashiondeluxe.dk skal du selvfølgelig ikke vente længe på dine varer. Vi har hurtig levering på 1-2 dage og fragtfrit ved køb for over 299,-. Køber du inden kl. 14.00 på hverdage har du dine varer næstkommende hverdag. Det skal også være nemt at bytte eller returnere - derfor vedlægger vi altid en returlabel så du kan sende gratis retur på alle ikke nedsatte varer, og kun 39,- ved nedsatte varer.