Coster Copenhagen

Coster Copenhagen blev grundlagt i 2012 af Pia Coster som har mere end 20 års erfaring i modebranchen. Hun driver i dag Coster Copenhagen sammen med hendes mand Chris Coster i København hvor de har base.

Rene og organiske linjer


Tøjet kendetegnes ved de rene og organiske linjer, som giver et nordisk udtryk til de kvalitetsbevidste kvinder, som både vil have kvalitet og tøj til rimelig penge. En stor del af succesen hos Coster Copenhagen kommer fra et tæt samarbejde mellem kunder og leverandører og en viden om hvad det kræver at levere i modebranchen. Coster Copenhagen er ude med 4 kollektioner om året, så det siger selv at de arbejder hårdt og målrettet på at skabe et univers af lækkert dansk designertøj.

Tøj til modebevidste kvinder


Deres mode bærer præg af både humor, æstetik og kvalitet - vil man skille sig lidt ud fra flokken, er Coster Copenhagen det absolutte rigtige valg.
Tøjet fremstilles i de bedste materialer og kvaliteter, og er fyldt med fede og anderledes detaljer.
Coster Copenhagen henvender sig til den modebevidste kvinde, der er vild med et anderledes design og god kvalitet.

Køb online på FashionDeluxe.dk


Her på FashionDeluxe.dk har vi udvalgt nogle af de fedeste designs, så lad dig inspirere og skab dit eget unikke look, med vores spændende udvalg. Med Coster Copenhagen´s klassiske og feminine mode, vil du kunne style det med resten af dit klædeskab. Vi har et stort udvalg af andre populære brands, som Stine Goya, Neo Noir, Sofie Schnoor og Stella Nova. På FashionDeluxe.dk får du hurtig levering og gratis retur på ikke nedsatte varer. Vi har 14 dages returret også på nedsatte varer. Vi ønsker nemlig at vores kunder skal være i centrum, og derfor gør vi alt for at hjælpe dig. Så tøv ikke med at tage kontakt til os her på vores webshop eller i vores fysiske butik Affaire - vi vil være behjælpelige med både modetips, størrelser og andre praktiske spørgsmål du måtte have.