Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Coster Copenhagen142

Coster Copenhagen er en eksklusiv og moderne tøjkollektion til kvinder, der ønsker at skille sig ud fra mængden. Med fokus på kvalitet og design, tilbyder Coster Copenhagen en unik og sofistikeret stil, der passer perfekt til enhver lejlighed. Coster Copenhagen er kendt for deres brug af luksuriøse materialer, der sikrer en behagelig og komfortabel pasform.
< 1 2 3 >
< 1 2 3 >

Køb Coster Copenhagen hos Fashiondeluxe.dk

Coster Copenhagen blev grundlagt i 2012 af Pia Coster som har mere end 20 års erfaring i modebranchen. Hun driver i dag Coster Copenhagen sammen med hendes mand Chris Coster i København hvor de har base. Coster Copenhagens varetegn er enkelhed, smukke designs, pasformen og det luksuriøse look. Her er fokuseret på god kvalitet, iblandt de udvalgte materialer til produkterne.

Rene og organiske linjer

Coster Copenhagens tøj kendetegnes ved de rene og organiske linjer, som giver et nordisk udtryk til de kvalitetsbevidste kvinder, som både vil have kvalitet og tøj til rimelige penge. En stor del af succesen hos Coster Copenhagen kommer fra et tæt samarbejde mellem kunder, leverandører og en viden om, hvad det kræver at levere i modebranchen. Coster Copenhagen er ude med 6 kollektioner om året, så det siger sig selv at de arbejder hårdt og målrettet på at skabe et univers af lækkert dansk designertøj. Coster Copenhagens kerneværdier er at skabe tidløse basics, fremfor særprægede sæsonbaserede trends. Deres vision er hovedsageligt skabe essentielle styles til alle kvinder, uanset krop og figur. Deres hovedtræk ses tydligt i den skandinaviske minimalistiske tilgang til designs. Deres fokus er meget på kundes behov, hvilke items har alle kvinder i klædeskabet. Coster kendetegnes på deres klassiske raffinerede designs, der er produceret i behagelige materialer. CC Heart sortimentet er kernen i Coster Copenhagen. Det vigtigste for Coster er, at kundes behov bliver dækket. De skaber styles som er i stand til, at tilpasse de farvede styles, den moderne kvinde har hængende i garderoben. Deres designs kan helt enkelt, gå i hånd med de trendy styles som kvinden også har i klædeskabet. Deres produkter er tiltænkt til, at fuldende looket med et snært af en sæsonpræget trend.
Coster Copenhagen levere de items som kvinden altid har i garderoben, som er lette at style. Deres produkter er de items, som kvinden kan style til enhver anledning og begivenhed. Coster Copenhagen er eksperter i at producere tøj som er basic, og alle kvinder kan anvende og få glæde af. De formår at skabe produkter til kvinde klædeskabet, som er de uundværlige basics, enhver kvinde har i sit sortiment. Det er netop disse items som du aldrig vil give slip på, når først du har fundet det helt rigtige match til dig.

Coster Copenhagen strategi

Coster er eksperter i at skabe de items som en hver kvinde føler sig til i. Der er ikke lagt vægt på én kvindefigur, og derfor kan tøjet passes af de fleste kvindefigurer. Der er fokus på det afslappede look, som samtidigt er meget stilbevidst. Slow-fashion trenden kommer især til udtryk i Costers kollektioner. Der ses ofte samme items igen og igen i flere sæsoner. En basic t-shirt ses ikke kun i den enkelte sæson, men også i næste sæson. Det eneste der fx kan være ændret på t-shirten er farvevarianterne, der bliver designet og tilpasset efter tidens trends og tendenser. Coster er derfor, selvom de hovedsageligt laver basics, i stand til at tilpasse sæsonernes trends. Hos Coster Copenhagen er der ligeledes fokus på at reducere tøjspild, derfor fokuserer de i stedet på, at ændre farver, og varianter efter tidens trends. Coster går ikke ind for brug-og-smid-væk-kulturen som præger tøjbranchen helt enormt. Coster vil gerne være gode ved miljøet, og derfor går de meget op i deres kollektioner ikke bliver smid væk kulturen. Det gode ved denne tilgang er, at kunderne kan finde deres yndlings-item, i en ny moderne farve i den næstkommende sæson. Kvaliteten er altid helt i top hos Coster, og her går de aldrig på kompromis. Man finder altid lækker kvalitet, stadig til gode priser hos Coster Copenhagen. Hvert år udkommer hele 6 kollektioner, det er hårdt arbejde. De arbejder benhårdt, bruger oceaner af timer på at udarbejde, og producere den næste kollektion. Arbejdsmoralen hos Coster Copenhagen er med attitude, humor, æstetik og kvalitet. Alt dette kommer særligt til udtryk deres tøj. Hos Coster Copenhagen går man op i bæredygtighed. De forsøger at finde projekter og initiativer til, at støtte op om en god sags tjeneste. Coster Copenhagen ved at fashionbranchen er en af de brancher, som påvirker miljøet mest negativt verden over. Derfor tager de gerne initiativ og viser gerne deres tiltag i CSR projekter. Idet Coster Copenhagen leverer flere kollektioner hvert år, er research en stor del af deres forarbejde, til at udvikle en ny kollektion. De har ligeledes taget stilling til det sociale aspekt i samfundsdebatterne. De lægger stor vægt på, at de mennesker som producerer deres tøj, også bliver aflønnet med respekt og har ordentlige arbejdsforhold.

Tøj til modebevidste kvinder

Deres mode bære præg af både humor, æstetik og kvalitet - vil man skille sig lidt ud fra flokken, er Coster Copenhagen det absolutte rigtige valg.
Tøjet fremstilles i de bedste materialer og kvaliteter, og er fyldt med fede og anderledes detaljer.
Coster Copenhagen henvender sig til den modebevidste kvinde, der er vild med et basic design og god kvalitet. Det skal være så let for kvinden som muligt, at kombinere styles og mærke feel-good eksklusiviteten. Deres kollektioner leverer både, skjorter, t-shirts, kjoler og bluser.

Køb online på FashionDeluxe.dk

Her på FashionDeluxe.dk har vi udvalgt nogle af de fedeste designs, så lad dig inspirere og skab dit eget unikke look, med vores spændende udvalg. Med Coster Copenhagen´s klassiske og feminine mode, vil du kunne style det med resten af dit klædeskab. Vi har et stort udvalg af andre populære brands, som Mos Mosh, Neo Noir, Karmamia og Gossia. På FashionDeluxe.dk får du hurtig levering og gratis retur på ikke nedsatte varer. Vi har 14 dages returret også på nedsatte varer. Vi ønsker nemlig at vores kunder skal være i centrum, og derfor gør vi alt for at hjælpe dig. Så tøv ikke med at tage kontakt til os her på vores webshop eller i vores fysiske butik Affaire - vi vil være behjælpelige med både modetips, størrelser og andre praktiske spørgsmål du måtte have.

Skal du bruge hjælp?

Vi sidder altid klar til at være behjælpelige hos fashiondeluxe.dk. Vi stræber efter at kunne levere de bedste modestyles med god service. Derfor kan du altid kontakte vores kundeservice på mail: info@fashiondeluxe.dk. Du kan også ringe til os på tlf. +45 6590 4589 inden for åbningstider. Hos FashionDeluxe ønsker vi at være med til at præge moden, med de førende og bedste mærker på markedet. Vi søger for at have de nyeste trends, og mærker på markedet tilgængelige for alle. Dette er vores mærkesag!