Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Cras53

Crās er et Københavner-baseret mærke med fokus på glamourøse styles, og æstetik til ansvarligt fremstillede styles. Crās henter sit navn fra det latinske og er skabt ud fra et ønske om at revurdere vores mode- og livsstilsforbrug for at skabe en bedre fremtid. Med Crās får du en række styles, der er både praktiske og stilfulde.
< 1 2 >
< 1 2 >

Hvad betyder Crās

Crās Cph er et dansk mode-brande med rødder i den københavner-baserede kultur. De bliver i daglig tale også kaldet for Crās. Crās har taget sit navn fra den latinske ordbog, og betyder 'i morgen eller morgendagen'. Navnet Crās er opstået på baggrund af et ønske om at vi som forbruger, skal begynde at genoverveje vores mode- og livsstilsforbrug, ved at tænke på 'morgendagen eller i morgen', så vi sammen kan skabe en bedre fremtid. Hos Crās tror de på en bæredygtig fremtid. Deres tøj bygger på en filosofi om at være sjov, trendy og glamourøs på samme tid. De anvender kun bæredygtige stoffer og materialer, samt pakker varerne i genbrugsplast. Crās tager hensyn til miljøet og tilbyder kunderne information om alle aspekter i deres udvikling af produkter. De arbejder ud fra en kultur, om at tage bedre vare på vores tøj branche og passe på vores fælles planet. Crās tager hånd om den last tøjbranchen påvirker miljøet med, når der produceres tøj. Hos Cras bruger de kun bæredygtige materialer og naturlige stoffer, så de er med til at reducere belastningen på miljøet. Crās anvender hovedsageligt genbrugspolyester, de grønne typer, ECO viskose og økologisk bomuld til produktion af deres tøj. De tilbyder forbrugeren en grønnere mulighed, når der skal nyt tøj i garderoben. Crās vil med deres tøj-kollektioner forsøge at give forbrugen stof til eftertanke, men uden at have en løftet pegefinger og uden at være hellige eller belærende. Hos Crās elsker de “dress up" fænomenet, samtidig med god omtanke og fokus på den gode kvalitet. Ikke nok med kun at anvende bæredygtige stoffer og materialer i produktionen, anvender de også plastik og affald til emballering af varerne. De anvender derfor 100% genbrugsplast, når de sender varer til alle partnere og forhandlere. Desuden er alle nakkemærker og vaskeinstrukser i tøjet, vævet i genbrugs polyestertråd og OEKO-TEX certificeret garn. Crās har eget produktionsfirma i Kina, som ugentligt får besøg, for at sikre de opfylder arbejdsvilkår, miljøkrav og sociale forpligtelser. De har også yderligere BSCI-certificerede produktionsvirksomheder i Portugal og Tyrkiet, der ligeledes opfylder Crās krav om det sociale ansvar. De er stolte af at en mindre dansk familiedrevet virksomhed, kan være med til at sigte højere, når det kommer til bæredygtighed.

Crās - morgendagens mode-brand

Stifterne af Crās, Christiane Hagger og Anne Charlotte Lumbye, havde en ambition om at sætte nye standarder for tøjbranchen, ved kun at arbejde med naturressourcer og bæredygtige materialer, så de på den måde kunne reducere forbruget af pesticider og emissioner. Visionen er, vi får en bedre dag i morgen, hvis vi vælger mere bæredygtigt idag. Denne ambition lykkedes i den grad for Christiane og Anne Charlotte, de har nemlig formået at forene glamourøst og farverigt tøj, med ansvarlig og miljøvenlig tøj-fremstilling. Vi som forbrugere kan derfor med god samvittighed shoppe modetøj hos Crās. Deres arbejde er dedikeret til at få deres kollegaer i tøjbranchen til, at følge trop i det bæredygtige perspektiv. De er bevidste om, at der kan gøres meget mere for at beskytte miljøet, når man producerer tøj. Men det kræver hårdt arbejde, at få alle faser i forsyningskæden til at optimere på bæredygtigheden og miljøet. Crās har nye tiltag i kikkerten for at optimere endnu mere på miljøet. De stræber efter kun at anvende bæredygtige knapper, samt at nøje udvælge items i kollektioner, der der reduceres tøjspild. Crās har indenfor de kommende år fokus på at reducere deres co2 udledning til et minimum og tilslutte sig FN-projekter på deres rejse.

Etisk produktion af enestående og farverige designs

Crās er et modebrand som skiller sig meget ud fra mængden, da de foruden deres bæredygtige princip, også er kendte for at designe enestående og farverige designs. De forsøger at sammensætte forskellige iøjnefaldende farvekombinationer og mønstre på nye og spændende måder, så deres kollektioner får et iøjnefaldende, unikt og farverigt look. Der er massere af fest og farver i alle deres items, blot tilføjet de fineste detaljer. Dette giver dig muligheden for at sætte din indre superstjerne-følelse fri samtidig med den bedste omtanke for miljøet og bæredygtige aspekter. Fashiondeluxe har den store store fornøjelse at forhandle dette vidunderlige og farverige tøj brand, du kan derfor finde nogle super fine styles fra Crās på vores hjemmeside FashionDeluxe. Når du bære tøj fra Crās, så kan du være helt sikker på at du vil skille dig ud fra mængden, på den rigtig cool måde. Crās er nytænkende og et af de førende brands, som går ind for at aflaste miljøet. Man ser en filosofi som er nytænkende og inspirationsrig. Crās kendetegnes på deres farverige univers, de unikke og smukke print med mønstre. Deres styles er iøjnefaldende og og der leges med farvekombinationer i alle farver og prints.

Lad forbrugeren vælge bæredygtigt

Hos Crās giver de muligheden til forbrugeren for at vælge et fornuftigt alternativ når der skal vælges nyt tøj. De lægger op til at forbrugeren kan tage et aktivt ansvarligt valg, og handle med den sunde fornuft i baghovedet. Med Crās kan man som forbruger klæde sig trendy og stilbevidst, uden at det er en større belastning for vores planet. Helt enkelt er man med Crās tøj som forbruger, med til at reducere forurening og tøj spild som påvirker vores planet. Så vælg Crās og vælg bæredygtigt! Vi er selv helt vilde med bl.a. de mange farverige Crās kjoler og Crās skjorter. Hvis du trænger til at friske din garderobe op med et farverigt og friskt pust, og ovenikøbet gøre det med god samvittighed, så skal du helt sikkert tage et kig på Crās. Du får med sikkerhed altid bløde kvalitetsmaterialer med en god slidstyrke. Dermed får du et style som kan holde sig sæson efter sæson med Crās. Med Crās for du som forbruger ganske enkelt nye fantastiske items, som kan pryde din garderobe med et lækkert twist. Du kan let spice din feminine stil op med kreative og farverige items fra Crās. Og BONUS - Du kan endda gøre det helt stilbevidst med god samvittighed i tankerne. Med Crās styles er du med til at sætte fokus på den belastning tøjbranchen påvirker planten med. Det er ingen hemmelighed at tøjbranchen jo er en stor post på forureningen, og kulturen om brug-og-smid-væk florere i stor stil hos os som forbrugere. Så med lidt god omtanke kan man handle effektivt, og med god samvittighed med produkterne fra Crās. Hos FashionDeluxe.dk er vi vilde med ideen og filosofien som ligger bag Crās. Vi er stolte over at tilbyde et brand, hvor der er tænkt over hele forsyningskæden. Det er ikke en tilfældig rejse, fra stof til færdig kjole. Der er tænkt over, hvor kan de optimere på hele forsyningskæden, så de mindst muligt belaster miljøet. Hos Fashiondeluxe.dk og i butik Affaire, står vi altid klar til at hjælpe med at finde dit nye yndlings items fra Crās. Vi forhandler både Crās kjoler, bluser, toppe og meget mere. Husk du altid er velkommen til at kontakte vores kundeservice enten på tlf.: +45 65 90 45 89 man-fre 10-16, eller på mail: info@fashiondeluxe.dk.